Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co chystáte pro vaše partnery/manžely/milence k Valentýnu?
![]()
Máte v plánu něco originální? Podělte se
..nebo klasika - nachystáte večeři a dáte si spolu víno, film a uděláte si pěkný večer?
My to nějak neslavíme, že bychom kvůli tomu př. kupovali pizzu ve tvaru srdce (viz. lidl)
dáme si něco dobrého a uděláme si pěkný večer…nic víc, nic míň ![]()
@-xoxo_Ivv- píše:
Co chystáte pro vaše partnery/manžely/milence k Valentýnu?![]()
Máte v plánu něco originální? Podělte se..nebo klasika - nachystáte večeři a dáte si spolu víno, film a uděláte si pěkný večer?
Nejlepsi darek k valentynu pro muze by bylo to, kdybyste valentyn vubec neslavili a vubec se o nem nezminovala a dala mu klid a pokoj.
Dáme si dobrou večeři a koupila jsem mu valentýnskou sadu degustačních piv, tak budeme ochutnávat.)
Nejlepší dárek co mu můžeš dát je když tě večer nebude bolet hlava ![]()
Neslavíme a ani spolu ten den nebudeme a netrápí nás to 😁Koncem února máme výročí a to maličko oslavíme. Kdyby bylo někde otevřeno, tak zajdem na dobrou večeři.
Už jsem to psala včera. Manželovi jsem objednala oblíbené boxerky o kterých se zmínil, že jsou super, ať mu je někdy doobjednám. Měli na ně v intimissimi akci - vyšitý monogram zdarma. Tak jsem mu je objednala a když se blíží ten Valentýn, tak že mu je dám. No samozřejmě kurýr zazvonil včera, když byl manžel i dcera doma. Tak dlouho otravovali, co že to přinesl, až jsem mu je dala rovnou.
Takže žádné dárky na Valentýna se tedy nekonají, tak jako každý rok.
My to teda opravdu neslavíme. Dobrou večeři při svíčkách máme doma téměř každý pátek a nedělní oběd bývá taky spíše extra. Takže nic ještě víc extra chystat nehodlám.
Objednáme sushi a možná nějaký to kvítko dostanu
jinak asi nic
Určitě potěší třeba dobrá večeře. Restaurace jsou zavřený, tak dobře uvařit
Valentýn podle mě úplně není o dárkách, ale spíš o to vzpomenout a vymyslet něco originálního co může být klidně jen maličkost ![]()
Nastesti to resit nemusim, pac to neslavime. Uz takhle mam problem vymyslet co k narozeninym, svatku a vanocum, pac on nic nechce a měkouše nebere jako dary…
@-xoxo_Ivv- Manžel ode mě dostane dobrou čokoládu (jako každý rok
) ![]()
Nic, neboť takový den neslavíme. A kdybychom náhodou slavili, tak bych na večer připravila nějaké pohoštění a vínko.
@Příjemné Pondělí píše:
Nejlepsi darek k valentynu pro muze by bylo to, kdybyste valentyn vubec neslavili a vubec se o nem nezminovala a dala mu klid a pokoj.
@Paola21 píše:
Dáme si dobrou večeři a koupila jsem mu valentýnskou sadu degustačních piv, tak budeme ochutnávat.)
Kdeee, prosím kde jsi koupila sadu piv.