Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
POtřebovala bych poradit nějaký originální blahopřání do svatebních novin. Kamarádi je dělají svatebčanům a chtěji po nás co tam mají za nás napsat. Já si s tím už dlouho lámu hlavu, ale na nic vtipného a originálního jsem nepřišla..budu ráda za jakoukoliv radu nebo nápad..díky moc ![]()
Tak tam prispej krizovkou
Ja nevim, co treba nejakou anketu?
holky kdo dela svatebni noviny? Vdavam se 22.9 a o novinach nic nevim?
@ncc1701 píše:
Tak tam prispej krizovkouJa nevim, co treba nejakou anketu?
nebo horoskop? Jak na dalsich X let budou mit vse bajecne a prekrasne? Nikdo nikoho nezabije, neprohodi oknem, nebudou se ztracet ponozky… je pozdni hodina, nic konkretnejsiho mi nejde.
@milas píše:
Kamaradi, jak jsem pochopila ![]()
My máme hodně akční kamaráda, mě by to taky nenapalo.. dělají to kamarádi a kdy se to předá netuším.. asi někdy na hostině. Je to na památku..budou tam jejich fotky, zážitky, přání od přátel.
@milas píše:
Jeste me napada vyhledat vyznamne udalosti, ktere se odehraly ve stejny den… udelat to jako kroniku a na konci bude jejich svatba…
Jo jo, my je dostali navečer a nejsrandovější bylo jak 100 lidí ani nedutlo a čučelo do novin. Chvilkový oddych a pobavení ![]()
Já dělala několikastránkové přání, nalepovala jsem různé retroobrázky, články o svatební noci, fotku novomanželů s poznámkami, starej článek o manželství, obrázky svateb známých osobností.. myslím, že se mi to povedlo, ale ani jsem si to nevyfotila.
@milas píše:
Nelekej se, to není nic běžnýho, žádná tradice, prostě nápad:-)
holky diky, ty svatebni noviny skusim zaukolovat bratranka ten je sprymar. A uvidime. Mozna neco vymyslim ja?
Holky, už si nevím rady:D
Poraďte, co všechno do svatebních novin a čím začít.
Už jsem nějak bez nápadu a nechci to vysloveně okopírovat:))
Budu ráda za jakokoliv nápad, nebo ukázku, prohledala jsem snad vše:D
Děkuju ![]()
Ja se taky na nich zasekla
kolik chystas stranek? ja mam v planu tak 8, ale myslim, ze mam velke oci ![]()
@alsem Tak aspoň, že nejsem sama:D
Já zatím vše jen promýšlím, ale přijde mi, že to není nic extra:D
Těch 8 a klidně i víc, ale uvidíme:D