Svatební šaty a eshopy

12
15.7.22 14:42

Svatební šaty a eshopy

Zdravím, jelikož nás čeká svatba koukám po svatebních šatech. Představu mám šaty v boho stylu s holými zády a aby nestaly ranec, něco jako na obrázku. Šaty co se mi líbí stojí 25.000 Kč a víc a to se mi dávat upřímně nechce. Narazila jsem na eshop sexyfashion.cz, kde i šaty šijí na míru, nicméně mě zaráží opravdu nízké ceny. Má někdo s tímto eshopem zkušenost? Případně uvítám tipy na jiné eshopy či kamenné obchody 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76939
15.7.22 14:47

No ty dva obrázky jsou přece jako 100 a 1, úplně jiné šaty, na obrázku sexyfashion je hadr a to ještě hezky nafocený, pokud to objednáš, přijde zplihlý a pokrčený hadr vzdáleně připomínající obrázek svatebních šatů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
15.7.22 14:52

Chystáme svatbu na příští rok. Dcera (nevěsta) má představu kratších krajkovych šatů. Po dlouhém hledání jsme se rozhodly nechat šaty ušít. Počítám, že se bez doplňků (boty, závoj, prádlo atd) vejdeme tak do 15 000. Volila bych tuto cestu.

• Citovat
  • Upravit
4496
15.7.22 15:04

Já na svatebních šatech nelpěla a koupila jsem si na netu za 2.000.
Ale pokud někomu opravdu na svatebních šatech záleží, tak nedoporučuju objednávat přes internet, ale řešit to osobně v salónu nebo u švadleny. Nemyslím si, že když člověk řekne, jakou má představu a cenový rozpočet, tak to bude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajulinkaaa
15.7.22 15:19

Koukni, jestli by se Ti nelíbily ty moje 🙂

https://www.vinted.cz/…vatebni-saty

• Citovat
  • Upravit
3915
15.7.22 15:22

No tak tohle jsou docela typické svatební šaty. A když je něco „svatební“ má to automaticky vysokohorskou přirážku.
Mi se osvědčilo hledat bílé společenské šaty. Everpretty vyhrálo a já měla šaty za 1100. Za 300 mi je švadlena zkrátila a já je pak za 500 prodala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.7.22 15:43

Zrovna vcera jsem koukala na Zalando, ze bych si asi vybrala normalne v kategorii vecernich satu i svatebni, bilych tam maji docela dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
15.7.22 15:48

Přesně tak nehledat svatební ale společenské v bílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
15.7.22 15:50

No bude to nějaký přeprodej z Ali nebo jiná Čína. A tak je to se všemi těmi podezřele levnými e-shopy se svatebními šaty. Jestli chceš ušetřit a nemít na sobě hadr, kup si z bazárku, kde se na to zajedeš podívat a vyzkoušíš si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
15.7.22 15:58
@Kikulekik píše:
Zdravím, jelikož nás čeká svatba koukám po svatebních šatech. Představu mám šaty v boho stylu s holými zády a aby nestaly ranec, něco jako na obrázku. Šaty co se mi líbí stojí 25.000 Kč a víc a to se mi dávat upřímně nechce. Narazila jsem na eshop sexyfashion.cz, kde i šaty šijí na míru, nicméně mě zaráží opravdu nízké ceny. Má někdo s tímto eshopem zkušenost? Případně uvítám tipy na jiné eshopy či kamenné obchody 😊

ajéé zase krásné fotky a přijde ti hadr co si není podobný a ani s ním nevytřeš podlahu hlavně to nekupuj přes internet, já myslela že už to proboha budoucí nevěsty pochopily že tohle jsou jen navoněný obrázky a hlavně upravený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.7.22 22:18

Ja mela svatebni saty z aboutyou. Staly me 5tis a za 4 jsem je prodala dal. A jeste je vsichni chvalili a neverili, ze stali tak malo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14645
16.7.22 09:25

Já jsem koupila z e-shopu primabutik, mají i kamennou prodejnu v Pelhřimově a chodíme občas kolem :lol: saty přišly moc hezké, objednala jsem si dvoje, jedny jsem vratila a bez problému přišly peníze zpátky :lol: jen nemají u všech modelu všechny velikosti, takže musis mít trochu štěstí, aby měli to, co se ti líbí, zrovna v té tvé :D ale já tam pořídila krásné za necelé 2000. Výhoda je, ze nakupuješ u českého prodejce. Samosebou to není česky výrobek, ale nejsi jako na jehlach, co ti z té Číny dorazí a jestli vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.22 11:42

Holkyyy…nemáte nějaký tip na prodejnu, nebo půjčovnu na střední moravě? Nebo nějaký eshop, kde je možno šaty ale i vidět osobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.23 17:11

Společenské, plesové, večerní šaty

Zdravím všechny,

chtěla bych se zeptat, jestli tu máte někdo zkušenost při objednávání šatů například ze SHEIN, erikafashion.cz nebo everpretty.com.
Na těchto stránkách jsem našla pár moc hezkých šatů, barvu bych chtěla bordó, vínovou, tmavě červenou,…

Ptám se, protože mám strach, že mi to buď vůbec nepřijde, nebo se to nebude dát nosit. Už se mi to stalo.

Dám vám sem i fotečky pro představu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14645
3.2.23 17:19

Najdi nějaký e-shop, který je česky a má ty věci skladem, já jsem si podobne objednala z Pelhřimova, mají i kamennou prodejnu a e-shop se jmenuje primabutik, podobných levných šatů tam mají dost.

Objednala jsem si dvoje, jedny vratila a penize přišly obratem zpět, tak mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný