Svědectví pro bývalého zaměstnavatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19789
3.3.17 09:08
@Anonymní píše:
Na moje jmeno to nebylo, bylo to na jmeno firmy a pry mi to preposilaji…

Uvidíme, co to bude, ale přijde mi to volaaké zmätené: Na jméno firmy? Pro tebe přece nelze odvozovat povinnosti z něčeho, k čemu byla vyzvána firma, která tě už nezaměstnává (a tudíž tě ani nemůže vyslat ani na pracovní cestu).

Pokud chtěli vyzvat svědka k podání svědectví, tak měli vyzvat svědka a ne firmu.

Ale je možné, že německé soudy neznají naše zvyklosti a normy v adresování zásilek, a oni mají jiné, takže na obálce je firma, zatímco uvnitř je nějaká výzva pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.17 09:13
@eumedon píše:
Uvidíme, co to bude, ale přijde mi to volaaké zmätené: Na jméno firmy? Pro tebe přece nelze odvozovat povinnosti z něčeho, k čemu byla vyzvána firma, která tě už nezaměstnává (a tudíž tě ani nemůže vyslat ani na pracovní cestu).

Pokud chtěli vyzvat svědka k podání svědectví, tak měli vyzvat svědka a ne firmu.

Ale je možné, že německé soudy neznají naše zvyklosti a normy v adresování zásilek, a oni mají jiné, takže na obálce je firma, zatímco uvnitř je nějaká výzva pro tebe.

no dneska to vyzvednu na poste, tak uvidim a dekuju za rady. Kdyz jsem svedcila na Policii, tak jsem normalne uvadela svoji adresu domu…Kazdopadne kdyz uz nejsem zamestnancem firmy, tak musim rict, ze mne to docela obtezuje, proc mam jit svedcit k necemu, co se stalo loni v srpnu a co jsem povazovala od rijna 2016 za ukoncene…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.17 09:15

Pardon vypovidala na Policii, ne svedcila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.17 08:10

Tak predvolani prislo na moje jmeno na jmeno firmy. Ja jim ho vratila doporucenym dopisem s tim, ze vzhledem k tomu, ze se nevidim důvod poskytnout další soucinnost. Soud mam byt zítra a zatím se od zamestnavatele nikdo neozval.

Hlavne mne vytočilo to, ze místo aby predvolani k soudu dali na pravni oddeleni, tak ho bez jakéhokoliv pruvodniho dopisu soupli do obalky a poslali mne. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.17 08:12

Vzhledem k tomu, ze nejsem jiz jejich zamestnanec z jejich vule a taky vzhledem k tomu, ze od rijna lonskeho roku se v této věci jiz nic nedelo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat