Svědění 32. týden

Anonymní
18.1.13 11:36

Svědění 32 týden

Dobrý den, mám dotaz jsem 32 týden a už pár dní mě vždy přes den chytne drbavka :nevim: převážně mě svědí břicho a prsa, včéra se mi na jednom prsu i objevila taková kapička tekutiny 8o lepivé, dnes jsem se dala do úklidu a pro změnu mě svědí naprosto celé tělo, boky, záda, loket :zed: je to normální? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
18.1.13 11:56

Tekutina z prsou, to je normální, je to mlezivo, toho se neboj.
Ale svědění může značit problém s játry, být tebou, zavolala bych na gyndu nebo do porodnice a nech si udělat krevní testy, ať máš klid…mě svědilo celé tělo kolem 36tt, z testů se nic nezjistilo, doteď nevím, z čeho to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.1.13 12:04

Mě vždycky svědí tělo, když mi poporoste. Tákže když mě svědí břicho, tak je jasný, že přidá na objemu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
18.1.13 12:08

Taky mě hodně svědilo břicho a prsa a je to tím jak se napíná kůže takže vydrž ;) do porodu už ti zbývá jen kousek a bude hůř a hůř :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
18.1.13 12:20

Tak koukám, že tohle trápení nemám sama :oops: ale nevím, zda mě to těší, včéra mě večer tak svěděly prsa, že jsem myslela, že se udrbu, až mě to pak bolelo, tak jsem dala sprchu, namazala se olejíčkem a přešlo to…a o břiše nemluvě, dycky mě to začně svědět okolo pupíku až to chvílema úplně pálí a to i když se nedrbu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.1.13 12:22

Pokud svědí prsa nebo břicho, tak je určitě tím jak rostou ale pokud se přidá svědění celého těla, tak bych to nezanedbala a radši na tu krev zašla, člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
18.1.13 12:30

@Verca1989 no, když jsi psala, že ti nic nenašli tak to taky mohlo být od toho jak tělo zadržuje vodu a napíná se kůže na celém těle.

• Citovat
  • Upravit
2331
18.1.13 12:30

Svědí mě snad úplně všechno :zed: normální těhu stav - více se promazávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
18.1.13 12:38

Taky mě to trápí, je to normální i takhle brzy u těhu???krevní testy mám jinak v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.1.13 12:38

Určitě to řekni svému gynekologovi a kdyby to svědění nepřestávalo, tak si nech udělat jaterní testy… nemusí, ale může to být způsobené špatnou funkcí jater a pak je to nebezpečné hlavně pro miminko…
Mě taky tak svědilo celé tělo a nakonec z toho byla gestační cholestáza a museli mi vyvolat porod…
Ale pokud budeš mít jaterní testy v pořádku, tak se nemusíš ničeho bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
18.1.13 12:59

@Regina Hero to snad svědí dlaně a chodidla a ne prsa a břicho, ne?

• Citovat
  • Upravit
29350
18.1.13 14:51

@parketka dlaně mě nesvědily, ani chodidla, ale začalo to břichem a pak ramena, záda, celé ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
25.2.13 09:03

Ahoj, ja mam taky uz asi tri dny svedeni na brise a na zadech a tak trochu vsude, je to pekna pruda. A dneska mi k tomu vyskocila vyrazka na obliceji, takove cervene fleky (nadhera…). Taky jsem si myslela, ze je to normalni, ale jako obvykle jsem se ted vydesila…nevim, jestli to souvisi, je fakt, ze mam dost citlivou plet a zvlast v zime me svedi normalne…jak jinak, krome svedeni, se projevuje, kdyby to nahodou byla moje stara jatra? Nechci litat k doktorovi, je to vzdycky na desne dlouhy lokte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.2.13 09:11

@AnnaF kromě toho svědění se uvadí tmavá barva moči, světlá barva stolice, únava, nechuť k jídlu atd. Pokud tě svědí hlavně břicho a záda, může to být klidně jen to, jak roste bříško, koukám že jsi 24tt, v tomto období mi začalo bříško růst raketovou rychlostí. Vyrážka na obličeji, těžko říct, v těhotenství je možné všechno ale tohle bych zrovna nepodceňovala, alespoň si zavolej svému lékaři a popiš mu situaci, ať ti sám řekne, co s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
25.2.13 09:17

@Verca1989 : Diky, to jsi me uklidnila, ty ostatni symptomy nemam (zvlast me opravdu netrapi nechutenstvi :) ). Ta vyrazka podle me bude tedy jenom ze zimy. Tak budu mazat, jak se tu radi, a zatim to necham bejt, uvidime, jestli to zmizi. Bricho fakt roste raketove, to potvrzuju. Jestli ma nekdo na to svedeni jeste nejaky jiny recept nez mazani, tak sem s tim, opravdu by se hodilo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí