Svědění a červeně oteklé ruce

3.2.20 06:22

Svědění a červeně oteklé ruce.

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Včera večer před spaním mě začal svědit malíček na pravé ruce měl tam podkožní bílí pupínek jako když se poprlíte o kopřivu. Dnes ráno se to zhoršilo začalo mi svědit celé dlaně s červenali a otekly a celé ruce se pak osypaly jak kdybych se dotkla kopřivy. Ruce si každý večer mastím bezparfémovanou mastí. Doteď to neodstoupilo. Prosím o radu nebo podobnou zkušenost. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
3.2.20 06:32

Radu nemám, ale stalo se mi včera to samé, teda na jedné ruce. Mam to tam pořád, v noci jsem se málem uskrabala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.2.20 06:46

Mě se tohle stalo po vyndávání prádla z pračky - pereme v arielu. Ráda je snad jen vzít si něco na alergii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.2.20 06:56

@mofiz já to mám z venku, ale na nic kromě dítěte jsem nesahala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.2.20 07:31

Mně takhle začíná atopický ekzém, může to být alergická reakce. Vezmi něco na alergii, jestli se to nezlepší. A spíš než mast je lepší že začátku vysušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.20 08:51

@Jukat nápodobně, vzala jsem si něco na alergii ale nezlepšuje se to, spíš je to teď horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.2.20 09:48

@monuška20 no mě taky…nemám to teda už oteklý, ale jsou to teď spíš suchá místa s červenými pupínky, fakt jak atopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.20 09:58

@Jukat asi by bylo lepší tím zajít na kožní nebo se poradit v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.2.20 10:26

@monuška20 já půjdu dnes po práci, učím jen dopoledne. Podle mě je to atopický ekzém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 11:33

@Jukat @Aduš8 @mofiz
Zdravím všechny co mi pomáhali hledat řešení čím to může být. Dnes jsem byla u obvodního lékaře a ten mi řekl že to byla alergická reakce na antibiotika. Měla jsem tedy kopřivku. Děkuji vám všem za pomoc. Jste velmi laskaví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.2.20 18:30

@monuška20 to je dobře. Já mám ten atopak, taky jsem byla u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek