Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, musí se vždy prelecit i chlap i když nemá příznaky, jinak si to budete předávat pořád dokola. Gynekolog ti napíše i něco pro něho.
Jde s největší pravděpodobností o kvasinky, a to se musí přeléčit vždy všichni zúčastnění sexuální partneři, jak s oblibou říkal můj spolužák, teď gynekolog
Takže mastičku i pro manžela.
Tak pokud se léčíš ty a on ne, tak si to pořád předáváte. Případně je potřeba používat kondom. Taky jsem měla problémy. Ale moje gynekoložka mně rovnou řekla, co koupit manželovi. Několik dnů jsme se léčili oba, a potom ještě asi 2 týdny používali kondom.
Můj gynekolog po každé dal jenom mně globule a když jsem mu říkala že manžel má taky problémy tak mi akorát říkal jestli jsem si jistá ze nechodí za jinou… :/ hmm
@Anonymní píše:
Můj gynekolog po každé dal jenom mně globule a když jsem mu říkala že manžel má taky problémy tak mi akorát říkal jestli jsem si jistá ze nechodí za jinou… :/ hmm
Mě když svědí, tak samotnou mě napadá, jestli jako partner nešel jinam
A nevím o tom.
Mě třeba začne svědit těsně po menstruaci, takže od něj to nechytam
Myslím že ne všechny kvasinky se musí chytit od partnera
Když to prezenu se sladkým, tak se to rozjede ve vší parádně… Takže tak. Nemusí to, zakladatelko, hned znamenat, že má tvůj manžel bokovku.
Zeptej se na gynde co mu máš koupit, případně na netu se to dá taky dohledat.
Já používám Canesten na sebe. To je mazadlo, tak by to šlo i na manžela ![]()
@Anonymní píše:
No, já tedy nvm, ale to bylo první, co mně Dr říkala, ať koupím mast i manželovi a bylo to.ok. Nevěřím tomu, že je hned za tom ženská. To by tě takhle mohl podezírat i manžel.
Ahoj holky. Mám dotaz 2 dní mně to strasne svedí a pálí ale ne vevnitř z venku jakoby..(bez zapachu) jsem těhotná 38 tt a manžel říká že ho taky svedi a to není po prvé já se vždy léčila pak sme spolu spali a bylo to zpátky… kam on ma jít na kontrolu? U mého gynekologa? Nebo existuje něco pro chlapi? A nebo si myslíte že ma někoho jinýho
?