Svědění a pálení pochvy

Anonymní
22.7.20 07:53

Svědění a paleni

Ahoj holky. Mám dotaz 2 dní mně to strasne svedí a pálí ale ne vevnitř z venku jakoby..(bez zapachu) jsem těhotná 38 tt a manžel říká že ho taky svedi a to není po prvé já se vždy léčila pak sme spolu spali a bylo to zpátky… kam on ma jít na kontrolu? U mého gynekologa? Nebo existuje něco pro chlapi? A nebo si myslíte že ma někoho jinýho :(?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35825
22.7.20 08:00

Ano, musí se vždy prelecit i chlap i když nemá příznaky, jinak si to budete předávat pořád dokola. Gynekolog ti napíše i něco pro něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42455
22.7.20 08:06

Jde s největší pravděpodobností o kvasinky, a to se musí přeléčit vždy všichni zúčastnění sexuální partneři, jak s oblibou říkal můj spolužák, teď gynekolog :mrgreen: Takže mastičku i pro manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 08:27

Tak pokud se léčíš ty a on ne, tak si to pořád předáváte. Případně je potřeba používat kondom. Taky jsem měla problémy. Ale moje gynekoložka mně rovnou řekla, co koupit manželovi. Několik dnů jsme se léčili oba, a potom ještě asi 2 týdny používali kondom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.20 08:30

Můj gynekolog po každé dal jenom mně globule a když jsem mu říkala že manžel má taky problémy tak mi akorát říkal jestli jsem si jistá ze nechodí za jinou… :/ hmm

• Citovat
  • Upravit
1314
22.7.20 08:45
@Anonymní píše:
Můj gynekolog po každé dal jenom mně globule a když jsem mu říkala že manžel má taky problémy tak mi akorát říkal jestli jsem si jistá ze nechodí za jinou… :/ hmm

Mě když svědí, tak samotnou mě napadá, jestli jako partner nešel jinam :lol: A nevím o tom. :lol: Mě třeba začne svědit těsně po menstruaci, takže od něj to nechytam :nevim: Myslím že ne všechny kvasinky se musí chytit od partnera :nevim: Když to prezenu se sladkým, tak se to rozjede ve vší parádně… Takže tak. Nemusí to, zakladatelko, hned znamenat, že má tvůj manžel bokovku. :) Zeptej se na gynde co mu máš koupit, případně na netu se to dá taky dohledat. :palec: Já používám Canesten na sebe. To je mazadlo, tak by to šlo i na manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 11:19
@Anonymní píše:
Můj gynekolog po každé dal jenom mně globule a když jsem mu říkala že manžel má taky problémy tak mi akorát říkal jestli jsem si jistá ze nechodí za jinou… :/ hmm

No, já tedy nvm, ale to bylo první, co mně Dr říkala, ať koupím mast i manželovi a bylo to.ok. Nevěřím tomu, že je hned za tom ženská. To by tě takhle mohl podezírat i manžel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa