Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Doufám ze si nemyslíš ze to jsou těhotenské priznaky
jinak bych řekla ze se muze jednat o zánět či kvasinky.
Jedno dítě už mám, takže to si fakt nemyslím
Ale jak píši nakonci, spis se obavám pravé nějakého zánětu nebo celkové nějaké nemoci. K moji gynekolozce jsou dlouhé objednavaci lhůty. Proto bych byla rada za zkušenosti, co si třeba koupit nebo tak.
@splendis píše:
Doufám ze si nemyslíš ze to jsou těhotenské priznakyjinak bych řekla ze se muze jednat o zánět či kvasinky.
Rakovina to nebude a tak snad na cytologii chodíš ne? To spis budou ty kvasinky. Mne vždy pomohl jenamazol nebo clotrimazol. Hlavně přelécit partnera a chránit se během léčby
To ano, ale jednou ročně a byla jsem nakonci roku. Díky, zítra zajedu do lékárny a jedno z toho koupím. A je i možné, ze je mi od kvasinek takhle zle?
A ty bolesti břicha k tomu patří? Nikdo jsem to takhle neměla.
@splendis píše:
Rakovina to nebude a tak snad na cytologii chodíš ne? To spis budou ty kvasinky. Mne vždy pomohl jenamazol nebo clotrimazol. Hlavně přelécit partnera a chránit se během léčby
Mozna ti něco jen nesedlo, nebo jen nějaká lehčí chřipka. Vytok a bolest jako při menstruaci muže být ještě od ovulace, ale i při zánětu.
Díky za tyhle slova, asi jsem potřebovala uklidnit a postavit zpátky na nohy
![]()
@splendis píše:
Mozna ti něco jen nesedlo, nebo jen nějaká lehčí chřipka. Vytok a bolest jako při menstruaci muže být ještě od ovulace, ale i při zánětu.
Hezký večer, raději anonymně, nikdo o tom zatím neví a kvůli partnerovi mi to není příjemné.
Tenhle měsíc jsme si řekli, ze zkusíme miminko. Poslední menstruace byla 6.7. a nechráněný styk byl 17. a 19.7., ale už 18. jsem začala mít výtok a svědění. 20.7. byl pozitivní ovulacni test. Ale už od té soboty (18.7.) mě proste bolel cely spodek, v neděli (19.7.) mi bylo cely den špatně od žaludku, včera (20.7.) mě bolel podbrisek jako před menstruaci, ale trosku více a dnes (21.7.) mi bylo celej den zase zle od žaludku, měla jsem častou stolici a píchala mě vpravo v boku. A partner mi včera řekl, ze na penisu má červené tečky a trosku ho to svědí
Nevíte někdo o co by mohlo jít? Mám strach, aby to nebyla nějaká vážnější nemoc