Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bude to horší a horší, když to nebudeš léčit.
Zkus si koupit v lékárně cannesten. Je mastička a mají i v balení s jednou vkládací tabletou. Můžeš se poradit s lékárnicí. Když to nezabere, najdi si gynekologa. Zeptej se kamarádek, kam chodí (nemusíš jim říkat důvod). Nebo si najdi nejbližší ordinace na internetu a obvolej, jestli tě vezmou. To zvládneš ![]()
@Anonymní píše: Více
Musí se to léčit, zajdi do té lékáry. A najdi si gynekologii, kam budeš chodit. Když mámě řekneš, že máš problém, tak jí to bude jedno? To snad ne.
Běž si koupit něco do lékárny. Když to nepomůže tak gynekologie.
Pokud nepomůže nic na mykózu z lékárny, může to být i přemnožený streptokok. Ten je urputný a chce to ATB. Pokud by to byla e-coli, taky by se hodilo přeléčení třeba macmirorem.
Můžeš zkusit koupit gynimun rapid nebo lactofeel. Když to nezabere, určitě se podívej po gyn. ambulancích a někam se objednej s tím, že máš akutní potíže. Jinak tě to může pořádně potrápit a rozleze se to i na močák.
Ahoj, už 3. den mě pálí s svědí tam dole, nějak u pochvy i to tam mám takové zarudlé. Nikdy jsem nic takového neměla. Já na gynde v životě nebyla, žádného gynekologa nemám a s mamkou nemáme nejlepší vztah, nikdy se se mnou nebavila o takových věcech. Doma ani na to nic nemáme. Co se stane, když to nikdy nebudu léčit?