Rostoucí HCG po potratu

Anonymní
27.1.26 18:53

Rastuce hcg po potrate

12.1 som dostala ms s tym, ze je to potrat, 9.1 bolo hcg len 65 - nenapredovalo.
Dnes som 16 dc a bola som na kontrole, sliznica sa krasne vycistila ale hcg je 165 s tym, ze malo byt damozrejme uz menej nez 65.Ziadny vajcovod ma neboli.nic.
Mali ste to niekto tak??zoberu mi vajcovod? ovulovala som totizto z praveho vajecnika a tam mam vajcovod priechodny.
Na druhej strane nie je priechodny a preto by som velmi nerada on prisla.
Pritom na uzv videla nejaku superovulaciu 4 21mm folikuly.
Moje telo sa zblaznilo.
Krasne dakujem za odpovede :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
27.1.26 19:17

Tebe lékař nechal snažit se čtyřmi folikuly? Co je to za hlupáka? Teď budeš muset čekat, jak se to vyvine a jestli to těhotenství někde najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.26 19:18
@Janli píše: Více

Skuste precitat este raz

• Citovat
  • Upravit
TRG
5397
27.1.26 19:52
@Anonymní píše: Více

A co Janli špatně pochopila? Jeden vaječník máš neprůchodný, na pravém, ze kterého jsi ovulovala, jsi měla 4 folikuly o rozměru 21 mm, nebo to píšu špatně?

I ten postup sedí. Je potřeba čekat, případně najít, kde je problém nebo prostě co se děje. Měli by hlídat krev i dělohu a podle toho reagovat. Je možné, že je všechno OK. Po 9.1. hCG ještě narostlo a začalo klesat až později. Hlavně vyloučit, že je z jednoho z těch folikulů mimoděložní těhotenství, ale spíš není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.26 19:57

Mozno som to napisala zmatocne..4 folikuly mam v novom cykle. Nikto ma nenechal sa snazit so 4 folikulmi. Dnes som 16 dc a mam stale pozitivne hcg z toho minuleho tehotenstva.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5397
27.1.26 20:25

Ahaaa. ;)

Myslím, že by stačily jedny další výsledky hCG. Nejspíš ještě dál po 9.1. stoupalo a začalo klesat později. Jestli tě nic nebolí a nekrvácíš nebo nešpiníš, tak to bude zřejmě v pořádku. Další odběr může ukázat pokles a budeš vědět, že je to na dobré cestě. Kdyby další odběr prokázal stagnaci nebo růst, tak by to bylo horší, ale vzhledem k tomu, že na kontrole jsi byla a problém nikdo neviděl, tak se snad nemusíš bát.

Co si myslet o 4 folikulech, to fakt neporadím, to je od pravého vaječníku opravdu trochu nerozum. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.1.26 20:26

Mě se takto projevovalo mimoděložní. :? Raději se nech pořádně zkontrolovat. Nic mě nebolelo, přestala jsem i krvácet. Doktor řekl, že jsem se hezky vyčistila a můžeme se začít snažit o nové miminko. V 8. týdnu jsem stále pociťovala těhotenské příznaky, začala mít velké bolesti a začala znovu krvácet, zašla jsem si na krev jako samoplátce a HCG pořád rostlo a naštěstí jiný a dobrý doktor hned našel, dali mi injekci na vypuzení a všechno dobře dopadlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.1.26 20:44

Jo aha, to jsem špatně pochopila, promiň. Takže kontrolní odběr hcg a podle hodnoty se uvidí. Blbý je, že u takhle nízké hodnoty není vidět na ultrazvuku vúbec nic a fakt se musí čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.26 20:59

Dakujem Vam takze ak by to bolo mimomaternicove, nemusia mi automaticky braj vajcovod ale staci nejaka injekcia na vypudenie? :(

• Citovat
  • Upravit
6626
27.1.26 21:06

Ne vždycky. Záleželo by na tom, kde se to uhnízdilo. Jestli to je hluboko ve vejcovodu nebo na okraji dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.1.26 21:51

To asi záleží :? Přeji ať to není mimoděložní a pokud ano, tak ať vše dopadne, co nejlépe. Nechtěla jsem strašit, jen napsat i svou zkušenost, protože, když se to pořádně nepohlídá, tak je to pak hodně nebezpečné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.26 16:33

Takze ahojte. Hcg vcera 301 bola som aj v nemocnici a poslali ma domov s tym, ze vsetko je ciste a preventivne ma rezat nejdu..neviem co mam robit tak akoze cakam kym ma nieco nezacne sialene bolet.. :,(

• Citovat
  • Upravit
3118
31.1.26 19:07

Tak to je teda divny. Asi bych zajela jinam, pokud máš možnost. :think: Vždyť ti to zase stouplo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí