Svědění hlavy u desetileté

7458
3.6.26 20:16

Svědění hlavy u desetileté.

Dceru už pár měsíců svědí hlava. Pořád si ji drbe. Měla šampon alverde, teď má balea naturals.
Vrátit se na dětské šampony? Jsou to přírodní, kontroluji složení. Nebo něco na vlasovou pokožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
3.6.26 20:21

Co se poradit v lékárně nebo zajít na kožní či k pediatrovi..? u toho bych začala.., má lupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7458
3.6.26 20:22
@Zwetta píše: Více

Nemá nic viditelného… ani lupa, ani červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
3.6.26 20:54
@KKK85 píše: Více

nemá vši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
3.6.26 20:59

Pořídila bych šampon ultra sensitive, buď od Baley nebo Alverde, Alterra… A něco na obnovu kožní baréry vlasové pokožky. Já používám takové mléko od Alverde, dnes jsem na IG viděla, že paní doporučuje sérum Balea ultra med se solí z Mrtvého moře, šampon Alverde ultra sensitiv, dá se použít i nějaký toner na pokožku (konkrétně tam paní doporučovala třeba od Baley, Beauty expert hydration toner).
Mně se zase začaly dělat lupy, jediný šampon, po kterém se nedělají je Alverde proti lupům, z jiných Alverde nebo jiných se zase začnou dělat.
Taky může mít přemnoženou kvasinku, na to pomáhají šampony s pyrocton olamine (tuším, že nějaký Alterra proti lupům to má). A pak nechodit spát s mokrými vlasy a případně fénovat po mytí, ale ne moc horkým vzduchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7458
3.6.26 21:07
@stinga píše: Více

nee to jsem koukala a pořád koukám.. táhne se to dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7458
3.6.26 21:08
@AnastazieB píše: Více

to zkusíme nějaký ten sensitive šampon.
Já našla toto dneska:

https://www.dm.cz/…haut-balance

a to jít spaní s mokrou hlavou…no to je taky pravda..chodí spát s mokrou hlavou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
3.6.26 21:16
:palec: hádejte, co teď dělám? svědí mě hlava a škrábu se :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7458
3.6.26 21:19
@stinga píše: Více
:D :D joo mě to z toho jak jsem to psala začala hlava taky svědit :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
3.6.26 21:30

probíhá synchronizované škrabání hlav uživatelek emimina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
3.6.26 21:43

Myslím, že jsi našla příčinu. Ať nechodí spát s mokrou hlavou. Ta pokožka se zapaří a hrozí mykóza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
3.6.26 22:06

Nase dcera 14 let to same, ale posledni pulrok uz ma klid. Nemela lupy, jen ta hlava strasne svedila a drbala se hrozne casto, pak myvala i strupy atd. a kolecko vecnyho hojeni a zase strhavani. Ted je cista a hlava nesvedi. Pomohl ji sampon z lekarny od La Roche Posay. Nam ho doporucila lekarnice a fakt je skvelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
3.6.26 22:39

Obě dcery jak jdou do puberty, tak trpí různě na svědění hlavy, někdy i lupy. Musíme opatrně na šampony. Zatím nejvíc sedly šampony od Weledy.

Jinak i zkontroluj, zda si ty vlasy dobře oplachuje. U našich jsem kolikrát zjistila, že vylezou ze sprchy a vlasy jim pořád pění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
3.6.26 22:42

V nejhorší fázi, kdy se i dělaly lupy, jsem koupila Nizoral. Mamka mi ho taky v pubertě kupovala, taky jsem měla problém s pokožkou a vždycky zabral. Tak třeba mrkni i na ten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7458
4.6.26 06:39
@LadyTommy píše: Více

na weledu jsem taky koukala že zkusíme.
Včera jsem ji řekla že ji to budu oplachovat já. Ještě fakt že šla s mokrou hlavou spát. Budeme fénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí