Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Michelle_M
Dekuji, Uriage je hodně známa značka a chválí si ji
zkoušela jsem ho před rokem a to samé ![]()
Mam to samé - kondicionéry, masky, cokoliv
ale šampony katastrofa
kolikrát mi kadeřnice omyje hlavu po barvení opravdu kvalitním šamponem Davines a ja už při mytí mam hlavu jako v ohni ![]()
Ja mam i pocit, kdyz si ji umyju, jako bych tam mela nesmyvatelny nanos mazu (pocitově)
@Kriss Tina
Jo, pouzivam
akorat to mi nevadí, muze byt jakýkoliv, tedy kromě toho pro DM
tedy naštěstí
ale samozřejmě si je dávám tak do poloviny vlasů, aby se nedostal do pokožky hlavy ![]()
@Nairobi91
Moc dekuji za rady, šampony dám na seznam, které musim vyzkoušet
S každodenním mytím, ja slyšela, ze by se intervaly právě měly prodlužovat, tak nevim ![]()
Vlasový pelling vyzkousim
mas tip na nejaky dobrý a ozkoušený? ![]()
@syslomil
Značku Konrada znám, měla dcera. Sice ne na vlasky, ale na jiné problémy a zabral úplně výborně. Je pravda, že mě nikdy nenapadlo hledat, jestli mají šampon
![]()
Ze stresu?
Mě v těhotenství svědělo celé tělo často, musela jsem opakovaně na testy kvůli tomu. Ustalo to, ale hlava stále svědí ![]()
@makyna22
Dekuji Ti za tip. Každopádně ja produkty pro DM používat nemohu, svědí mě to po nich ![]()
@z.pepa
No to právě nevim
hele pokožku bych suchou mit neměla dle kamerky ve vlasové klinice. Mas pravdu, alergie mě vubec nenapadla ![]()
@Pučálkovic.Amina
Je pravda, ze ja bez sladkého nedám ani ránu. Vlastně vše, co jsi vyjmenovala, mam často v jídelníčku ![]()
@Pjúdoo píše: Více
Vlasový peeling je nejrychlejší cesta, jak si tu vlasovou pokožku totálně zdevastovat, obzvláště, pokud je podrážděná.
Mam s tím problém střídavě celý život a letos v zimě jsem někde četla doporučení na tento šampon a opravdu je to i za me zázrak https://www.benu.cz/…ampon-400-ml?…
Aha tak to je lepší nezkoušet.
Držím palce
No je pravda, ze si i mimo fenovani vlasy zehlim ![]()
Moje vlasová rutina - hlavu se snažím mýt každý třetí den. Použiju šampon, kondicionér a jednou týdně masku. Vlasy vysuším ručníkem, jen chvíli nechám proschnou cca 10 minut, pak dam termální ochranu a fenuji (bez fenu bych nemela objem) a pak žehlím a to je celé. Občas dám do konečků nějaký olejicek.
Je tam někde nějaká chyba? ![]()
No, že to bude stresem jsem si rozhodla sama, protože nikdo nic nenašel a několikrát jsem zjistila, že se to vrací zrovna v období, kdy se toho navalilo fakt moc
Ale je to děsně nepříjemný, nejhorší je brnění a pálení obličeje, tam se to ignoruje těžko ![]()
@syslomil
Jooo, stres může vždy za všechno
![]()
Hele a neni to něco s nervy treba? Jako to brnění nebo tak ![]()
No mě začne svědit hlava, když žeru hodně sladkého, jak přestanu, tak to za pár dní přejde. ![]()