Svědění pokožky hlavy – máte někdo zkušenost, co pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
1.9.26 14:21

@Michelle_M
Dekuji, Uriage je hodně známa značka a chválí si ji :oops: zkoušela jsem ho před rokem a to samé :zed:
Mam to samé - kondicionéry, masky, cokoliv :mrgreen: :mrgreen: ale šampony katastrofa :mrgreen: kolikrát mi kadeřnice omyje hlavu po barvení opravdu kvalitním šamponem Davines a ja už při mytí mam hlavu jako v ohni :mrgreen:
Ja mam i pocit, kdyz si ji umyju, jako bych tam mela nesmyvatelny nanos mazu (pocitově)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:23

@Kriss Tina
Jo, pouzivam :) akorat to mi nevadí, muze byt jakýkoliv, tedy kromě toho pro DM :zed: :oops: tedy naštěstí :mrgreen: :mrgreen: ale samozřejmě si je dávám tak do poloviny vlasů, aby se nedostal do pokožky hlavy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:26

@Nairobi91
Moc dekuji za rady, šampony dám na seznam, které musim vyzkoušet :oops: S každodenním mytím, ja slyšela, ze by se intervaly právě měly prodlužovat, tak nevim :think:
Vlasový pelling vyzkousim :) mas tip na nejaky dobrý a ozkoušený? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:28

@syslomil
Značku Konrada znám, měla dcera. Sice ne na vlasky, ale na jiné problémy a zabral úplně výborně. Je pravda, že mě nikdy nenapadlo hledat, jestli mají šampon :mrgreen: :zed:
Ze stresu? :zed: Mě v těhotenství svědělo celé tělo často, musela jsem opakovaně na testy kvůli tomu. Ustalo to, ale hlava stále svědí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:30

@makyna22
Dekuji Ti za tip. Každopádně ja produkty pro DM používat nemohu, svědí mě to po nich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:31

@z.pepa
No to právě nevim :zed: hele pokožku bych suchou mit neměla dle kamerky ve vlasové klinice. Mas pravdu, alergie mě vubec nenapadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 14:32

@Pučálkovic.Amina
Je pravda, ze ja bez sladkého nedám ani ránu. Vlastně vše, co jsi vyjmenovala, mam často v jídelníčku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
1.9.26 14:44
@Pjúdoo píše: Více

Vlasový peeling je nejrychlejší cesta, jak si tu vlasovou pokožku totálně zdevastovat, obzvláště, pokud je podrážděná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.9.26 14:57

Mam s tím problém střídavě celý život a letos v zimě jsem někde četla doporučení na tento šampon a opravdu je to i za me zázrak https://www.benu.cz/…ampon-400-ml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
1.9.26 14:59

Aha tak to je lepší nezkoušet.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 15:07

No je pravda, ze si i mimo fenovani vlasy zehlim :think:
Moje vlasová rutina - hlavu se snažím mýt každý třetí den. Použiju šampon, kondicionér a jednou týdně masku. Vlasy vysuším ručníkem, jen chvíli nechám proschnou cca 10 minut, pak dam termální ochranu a fenuji (bez fenu bych nemela objem) a pak žehlím a to je celé. Občas dám do konečků nějaký olejicek.
Je tam někde nějaká chyba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2714
1.9.26 15:11

No, že to bude stresem jsem si rozhodla sama, protože nikdo nic nenašel a několikrát jsem zjistila, že se to vrací zrovna v období, kdy se toho navalilo fakt moc :) Ale je to děsně nepříjemný, nejhorší je brnění a pálení obličeje, tam se to ignoruje těžko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 15:14

@syslomil
Jooo, stres může vždy za všechno :hug: :mrgreen:
Hele a neni to něco s nervy treba? Jako to brnění nebo tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
1.9.26 16:08

No mě začne svědit hlava, když žeru hodně sladkého, jak přestanu, tak to za pár dní přejde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.9.26 16:27

@Pučálkovic.Amina
To bude bolet :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...