Svědění pokožky hlavy – máte někdo zkušenost, co pomáhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
6.9.26 19:08
@Pjúdoo píše: Více

Kdyžtak tip - teď (nevím jak ještě dlouho) mají na webu prvni-lekarna(tečka)cz akci na všechny přípravky od Linoly.. ;) už mám zásoby.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
6.9.26 19:11
@Pjúdoo píše: Více

Pravidelná stolice, nejlépe denně, žádný omračující zápach a když se utřeš, není na papíru nic, protože má stolice ideální konzistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjúdoo
6.9.26 20:59

@phennelova
Moc dekuji za tip :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Pjúdoo
6.9.26 21:00

@Pučálkovic.Amina
V tom az na každy den předpoklady splněny :think:

• Citovat
  • Upravit
2446
7.9.26 19:06

@Pjúdoo Jestli je to spíš zácpa, tak to taky není dobrý, pak víc zeleniny. Pečivo mě taktéž nafukuje, snesu jen chleba s dlouhým kynutím z tradiční pekárny. Doporučuji pečivo a sladký co nejvíc omezit a po pár týdnech uvidíš, jestli to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjúdoo
7.9.26 20:26

@Pučálkovic.Amina
Zkusim to, snad to dam. Bohužel na cukru jsem závislá, ale pokusim se. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2446
7.9.26 21:04

@Pjúdoo Ale psala jsi, že jsi najela na zdravý životní styl, to se trochu vylučuje s cukrem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjúdoo
7.9.26 21:42

@Pučálkovic.Amina
To jo, ale vydrželo mi to měsíc :lol: ja to nedopověděla? :mrgreen: to byl kveten, ale se střevy mi to pomohlo :oops:

• Citovat
  • Upravit
2446
7.9.26 22:25

@Pjúdoo Ne, pointu jsi neprozradila. :D Tak zkus znovu. Pro mě je cukr taky droga. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjúdoo
7.9.26 22:41

@Pučálkovic.Amina
Jak jsem mela oné problémy se zažíváním, kupodivu jsem nemela moc chut jíst, křeče po jídle a wc. Tak jsem cca 3 tydny nejedla nic tučného a cukr. A mela nejaky sirup na mikroflóru ve střevech. :) Po srovnaní obtíží jsem opět začala s cukrem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pjúdoo
29.9.26 19:58

Tak mam update. Dnes mi kadeřnice objevila tuto vyrážku. Mate zkušenost, co pomohlo? :think: Případně oč šlo :think: :oops:
Nemam jinou cele hlavě, pouze úseky.

• Citovat
  • Upravit
7
1.10.26 05:30

Ahoj, jsem studentka a nakupuju skoro všechno online, takže mi slevový kódy dost pomáhaj. Tady je pár, co teď platí:

Jsou tam slevy na Footshop, Dermacol, Notino, DrMax mnoho dalšího.

Beru je ze Scalou, česká appka z Olomouce, kde jsou kódy na jednom místě. Používám ji docela často. Kdyby někdo hledal nějaký kód, klidně napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pjúdoo
1.10.26 05:57

@AlexN835
Dekuji, ale ne. Moje diskuze neni o kódech :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie