Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Pjúdoo píše: Více
Kdyžtak tip - teď (nevím jak ještě dlouho) mají na webu prvni-lekarna(tečka)cz akci na všechny přípravky od Linoly..
už mám zásoby.. ![]()
@Pjúdoo píše: Více
Pravidelná stolice, nejlépe denně, žádný omračující zápach a když se utřeš, není na papíru nic, protože má stolice ideální konzistenci.
@Pjúdoo Jestli je to spíš zácpa, tak to taky není dobrý, pak víc zeleniny. Pečivo mě taktéž nafukuje, snesu jen chleba s dlouhým kynutím z tradiční pekárny. Doporučuji pečivo a sladký co nejvíc omezit a po pár týdnech uvidíš, jestli to pomohlo.
@Pučálkovic.Amina
Zkusim to, snad to dam. Bohužel na cukru jsem závislá, ale pokusim se. ![]()
@Pjúdoo Ale psala jsi, že jsi najela na zdravý životní styl, to se trochu vylučuje s cukrem. ![]()
@Pučálkovic.Amina
To jo, ale vydrželo mi to měsíc
ja to nedopověděla?
to byl kveten, ale se střevy mi to pomohlo ![]()
@Pjúdoo Ne, pointu jsi neprozradila.
Tak zkus znovu. Pro mě je cukr taky droga. ![]()
@Pučálkovic.Amina
Jak jsem mela oné problémy se zažíváním, kupodivu jsem nemela moc chut jíst, křeče po jídle a wc. Tak jsem cca 3 tydny nejedla nic tučného a cukr. A mela nejaky sirup na mikroflóru ve střevech.
Po srovnaní obtíží jsem opět začala s cukrem. ![]()
Tak mam update. Dnes mi kadeřnice objevila tuto vyrážku. Mate zkušenost, co pomohlo?
Případně oč šlo
![]()
Nemam jinou cele hlavě, pouze úseky.
Ahoj, jsem studentka a nakupuju skoro všechno online, takže mi slevový kódy dost pomáhaj. Tady je pár, co teď platí:
Jsou tam slevy na Footshop, Dermacol, Notino, DrMax mnoho dalšího.
Beru je ze Scalou, česká appka z Olomouce, kde jsou kódy na jednom místě. Používám ji docela často. Kdyby někdo hledal nějaký kód, klidně napište.