Svědění - neštovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
10.1.12 08:47

svědění - neštovice

zdravím, náš 13M syn chytnul od staršího bratříčka neštovice. Starší synek to zvládnul na jedničku ale bohužel ten mladší to má naprosto všude, v očíčkách, celou hlavičku plnou, na zádíčkách a bříšku takže nemůže ani spát…a když konečně usne tak se co chvilku budí a drbe se. Neznáte něco co by mu trošku to svědění zmírnilo a aspo%n částečně se mu ulevilo?? hrozně ráda bych mu pomohla, už je úplně hotový…děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
10.1.12 09:05

Doporučuji koupit na mazání mléko Tanno Hermal lotion, je přímo na neštovice a tak v sobě obsahuje něco proti svědění. A pokud přidáš i homeopatika (zkusím najít), tak by mu to mělo pomoct okamžitě. Syn byl obsypaný taky celý, ale díky této léčbě se vůbec neškrabal ani si na nic nestěžoval.

Jinak dřív se na svědění doporučovala koupel v hypermanganu, ale musí to být jen pár zrnek do celé vany, aby byl roztok jen opravdu světle růžový. Já jsem na to odvahu nenašla, měla jsem strach z popálení.

Příspěvek upraven 10.01.12 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
10.1.12 09:13

Tady je něco k té homeopatické léčbě neštovic: http://www.homeopatie-lucie.cz/…ce/index.php, na svědění je tam psán konkrétně Rhus toxicodendron 9CH 1-3 kuličky dát 2-4×denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.1.12 09:14

díky, jak manžel dorazí letím do lékárny :) homeopatika máme také, už je to trošku lepší ale boj je v noci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.1.12 09:15

My tedy meli kapky fenistil. To tedy neni moc setrny, ale pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
10.1.12 09:15

Souhlasím s Pettou. Zkus Rhus toxicodendron, ten je při neštovicích skvělý. Matyáš jich měl taky hromadu, i v očích, ale po těch homeo se prakticky neškrábal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.1.12 09:18

Starší syn taky ne, myslím,že právě díky homeo ale tenhle mladší, zatím to moc nepomáhá…jak jsem psala, přes den to nějak udělám aby se neškrábal ale noc je kritická. Nám doktor napsal Zyrtec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
10.1.12 10:23
kačka25 píše:
My tedy meli kapky fenistil. To tedy neni moc setrny, ale pomohlo.

Taky nám pomohl fenistil, u syna v pohodě dcera po něm byla taková unavená a hodně spavá. Ale měli ho jen jeden den. Pak pomáhala taky koupel v hypermanganu. Dává se ho jen na špičku nože do vany a jen rychle opláchnout. Rychleji se to pak hojí a míň svědí. Pudr bych zavrhla, jak to usychalo svědilo to o to víc.

• Citovat
  • Upravit
1026
10.1.12 11:11
pepuse píše:
Starší syn taky ne, myslím,že právě díky homeo ale tenhle mladší, zatím to moc nepomáhá…jak jsem psala, přes den to nějak udělám aby se neškrábal ale noc je kritická. Nám doktor napsal Zyrtec

Tak pokud má problém hlavně v noci, zkus Mezereum, u kterého je mimo jiné v popisu zhoršení v noci, dotekem atd. - viz. ten odkaz výše.

A ten Zyrtec dáváš a taky nepomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
10.1.12 16:49
Petta píše:
pepuse píše:
Starší syn taky ne, myslím,že právě díky homeo ale tenhle mladší, zatím to moc nepomáhá…jak jsem psala, přes den to nějak udělám aby se neškrábal ale noc je kritická. Nám doktor napsal Zyrtec

Tak pokud má problém hlavně v noci, zkus Mezereum, u kterého je mimo jiné v popisu zhoršení v noci, dotekem atd. - viz. ten odkaz výše.

A ten Zyrtec dáváš a taky nepomáhá?

nene, nepomáhá v pátek máme jít na kontrolu tak se zkusím zeptat jestli není něco jiného. (pokud se to nezlepší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí