Svědění nohou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
19.8.16 22:29

Svědení nohou

Ahoj holky - prosím poraĎte, jestli máte některá zkušenost…hrozně mě asi měsíc svědí nohy…bývá to horší večer. Nemám žádné pupínky ani vyrážku, ale můžu se dodrbat k zešílení…byla jsem u praktické a ta mi vzala krev a prý vše ok, tak mi napsala cosi na alergie. Já alergie nikdy neměla, tak jsem taková zmatená..na co bych měla? nepoužívám ani moc kosmetiku mýdla atd. protože přítel je atopik…tak jsem vděčná za každou radu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
183
19.8.16 22:46

@mimal Ahoj, nevim, zda jsi tehotna, ale urputne svedeni plosek nohou a dlani byva priznakem teh. Zloutenky. Nabrala Ti doktorka testy na jatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.8.16 22:57

@mimal Znám ten pocit - k zešílení.
Mě svědí zezadu kousek nad kotníky. Myslela jsem, že z tabletek, které jsem dostala. Mám sice absolvována i nějaká vyšetření, ale vše negativní, tak prý je ještě možná alergie na sluníčko.
Nebereš nějaké tabletky nebo nepoužíváš bylinky? Některé mohou mít negativní reakci na organizmu právě tím svěděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.8.16 03:41

Nemas treba kozene boty/sandaly, ktere nosis naboso? Kamaradce zjistili alergii na chrom, pry byva v botach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
20.8.16 15:25

Mně to na nohách svědí jen na určitých místech, dřív jsem si to rozškrábala i do krve. Podle krve mi alergii taky nezjistili, ale já jsem vypozorovala, že to mám po potravinách - když jím hodně pečiva nebo čokolády. V čokoládě i v pečivu z krámu jsou prý plísně, tak to může být tím.
Zkus vypozorovat, po jakých potravinách by to mohlo být a maž si nohy rakytníkovým olejem od Saloosu, to mi pomohlo. A taky mi vždycky pomohlo moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.8.16 15:37

@Dzinovka vůbec nevím, na to mi právě dělala odběry - musím se jí zeptat, po telefonu mi řekla jen, že vše v pořádku :( těhotná nejsem, ale ráda bych…takže bych si tohle chtěla do té doby alespoň objasnit čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.8.16 15:38

@beruska9 to nemám…a hlavně je to jen jedna noha :/ ta druhá jen minimálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.8.16 15:39

@Martina1991 musím ještě zajít na alergologii asi…fakt nevím…hlavně to svědí tak, že si to škrábu až do toho, že se mi udělají malé modřinky…:(k moři jedeme, tak třeba to nějak pomůže…rakytníkový olej koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí