Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nebo nějaký ekzém možná. Tak zkus nějaký protiplísňový krém, když to zmizí, tak to plíseň byla, ale na plísen bych to moc netipla.
Začne to být malinko svedivy červený pupínek jako vás něco stipne pak se z toho udělá větší kolečko s supinkama a pak je u toho taková ruzovobila jakoby suchá jizva. Máme perskou kočku ta absolvovala oholení a mytí v sire. Kozni v nemocnici mi dala nějaký krém s kortikoidy mám to už 8 týdnů některé zhojene některé se dělají. Na levém stehne 8 na pravém 2 a pak sem měla 2 na ruce předloktí
@vendelinecek zdravím. Mám podobný problém. Již druhým rokem se mi na obličeji udělalo pár pupínků a třeba během měsíce se postupně roztáhnou v červené kroužky (prstýnky)…později na povrchu suché šupinky…objeví se začátkem jara a takhle přes podzim začínají mizet…mám to jenom já z rodiny. Byla jsem u třech kožařů, na imunologii, alergologii a teď jsem zkusila léčitelku…ta snad pomůže..ale co se týká doktorů a vyšetření tak nic. Tak kdyby vám třeba přišli na příčinu…dejte prosím vědět
děkuji
@Ou píše:
Ví- kožní lékař…
Ne vždy právě…co jsem psala nahoře…3 různí kožaři…různé testy…alergologie.. Imunologie…nikdo nic nezjistil…navíc ta první doktorka mi tenkrát řekla, že mám lupus a jestli to nezačnu léčit, tak umřu…a? Stále žiju a lupus nemám…ten se totiž projevuje zcela jinak…já si celkově myslím, že z vás dneska většina těch kožařů jen tahá nepěkné peníze a neumí nebo nechtějí pomoct… ![]()