Plíseň, či lupénka?

492
17.8.16 19:03

plisen či lupenka

Zdravím neví někdo co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
17.8.16 19:32

Nebo nějaký ekzém možná. Tak zkus nějaký protiplísňový krém, když to zmizí, tak to plíseň byla, ale na plísen bych to moc netipla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.16 20:40

Víte kdo to ví? Lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.8.16 20:40

To máš jen jeden flíček? kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
18.8.16 06:27

Začne to být malinko svedivy červený pupínek jako vás něco stipne pak se z toho udělá větší kolečko s supinkama a pak je u toho taková ruzovobila jakoby suchá jizva. Máme perskou kočku ta absolvovala oholení a mytí v sire. Kozni v nemocnici mi dala nějaký krém s kortikoidy mám to už 8 týdnů některé zhojene některé se dělají. Na levém stehne 8 na pravém 2 a pak sem měla 2 na ruce předloktí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.8.16 20:11

Dejte někdo vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.11.16 20:10

@vendelinecek zdravím. Mám podobný problém. Již druhým rokem se mi na obličeji udělalo pár pupínků a třeba během měsíce se postupně roztáhnou v červené kroužky (prstýnky)…později na povrchu suché šupinky…objeví se začátkem jara a takhle přes podzim začínají mizet…mám to jenom já z rodiny. Byla jsem u třech kožařů, na imunologii, alergologii a teď jsem zkusila léčitelku…ta snad pomůže..ale co se týká doktorů a vyšetření tak nic. Tak kdyby vám třeba přišli na příčinu…dejte prosím vědět :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.11.16 20:11

Ví- kožní lékař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.11.16 20:25
@Ou píše:
Ví- kožní lékař…

Ne vždy právě…co jsem psala nahoře…3 různí kožaři…různé testy…alergologie.. Imunologie…nikdo nic nezjistil…navíc ta první doktorka mi tenkrát řekla, že mám lupus a jestli to nezačnu léčit, tak umřu…a? Stále žiju a lupus nemám…ten se totiž projevuje zcela jinak…já si celkově myslím, že z vás dneska většina těch kožařů jen tahá nepěkné peníze a neumí nebo nechtějí pomoct… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí