Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Spíš když má žlutý výtok tak to bude něco bakteriálního,,moje dcera to měla ze školky-utírala se sama po kakání a zanesla si tam nějakej sajrajt-bylo to na antb. radši bych se poradila s doktorem
Určitě zajděte k dětskému dr, pokud něco nepředepíše sám, pošle vás na dětskou gyn.
Buď mykoza nebo přemnožená bakterie…Ta je pak na atb, takže určitě zajdi k dr…
Ahojky,jak píšou holky nejspíš mykoza a kort jestli jí to svědí,já to jako malá měla z bazénu ![]()
Ale radši dětská gynda,ať se něco nezanedbá… ![]()
ahoj.včera jsme byli na dětské gyndě v olmiku.je to mykoza.dostali njsme gyno - prevaril.
A doporučil vám i omezení nějakých potravin? Sladké, bílá mouka .. jíst hodně jogurty, zeleninu.
Anonymní píše:
ahoj.včera jsme byli na dětské gyndě v olmiku.je to mykoza.dostali njsme gyno - prevaril.
No spíš hlavně v těchto vedrech nenechávej dceru v úplým oblečení, spodní prádlo jen bavlněný, hlavně nenechávat v mokrých plavkách!
A na mykózy je dobrý to nepřehánět s hygienou, omývat jen vodou, ne mýdlem
Ale to vám určitě řekli…Tak ať se toho dcera rychle zbaví, je to nepříjemný…A chudinka už s tím má zkušenost tak brzo ![]()
Ahoj holky, my máme s dcerkou podobný problém ale s tím že podle doktorů je zcela v pořádku
ale už přes rok si malá neustále stěžuje na svědění a dělání bublinek v pipince…už jsem úplně zoufalá, vyzkoušely jsme různé masti, gely, výměnů prášků a nic nezbírá, prvně jsem myslela že má třeba mykozu nebo tak ale to dr. vyloučil a není ani zapařená
nemáte některá radu?
Ahoj, tak s tím máme podobný problém. Dcera 3,5 roku si už půl roku stěžuje, že jí svědí pipinka má ji pořád zarudlou, podle dr. je taky v pořádku. Vyzkoušela různé masti, gely, dokonce alergoložka jí řekla, že má roupy, tak ji dala Vermox. Problém má pořád. Už nevím co s tím.
ahoj.moji dceru svědí pipka.Chodí už do školy, intimní hygienu snad dodržuje.má zarudlé stydké pysky.už několik dní má v kalhotkách něco žlutého.Nevíte co by to mohlo být a co s tím dělat? díky