Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Semtex no právě, že říkala, že podle stěru je vše v pořádku.
@Svistice no partner nic, gynekoložka mi řekla, že není potřeba.
A nevadí ti nějaký prací prostředek?
Nepoužíváš poslední rok něco nového?
@Karolina0311 nene, nic nového jsem nezkoušela. Leda, že by mi začalo vadit to, co používám dlouhodobě. ![]()
@DeniNaM píše:
@Semtex no právě, že říkala, že podle stěru je vše v pořádku.
@Svistice no partner nic, gynekoložka mi řekla, že není potřeba.
No já bych teda napatlala alespoň canestilem i toho chlapa…
@DeniNaM A lactobacili po případně kvasinkové či jiné kuře používáš?
No když ma žena nějakou infekcí, kvasinky delší dobu a všechny přípravky vám pomůžou jen chvilku tak by se měl i partner přelečit může teto mít od něho a to vám pak nepomůže vůbec nic když máte intimní život. Nuže bych si trvala aby dala léky i partnerovi jinak se v tom budete plácat.
@Vagnerkanik moc děkuji. No, abych nevypadala jako, že jsem úplně hloupá, tak jsem ji to říkala, jenže ona si jede pořád tu svou notu.
Tak já bych zkusila, být tebou, prát spodní prádlo jen na 60°, bez aviváže, s nějakým jemným, třeba dětským, nenavoněným pracím práškem. Za zkoušku nic nedáš. ![]()
A jak píše @Svistice . Ať se přeléčí i partner. Já měla kvasinky jednou a měl se mazat i manžel. 7-10 dnů, ráno a večer a měli jsme Clotrimazol.
Snad to nebude bráno jako reakce, ale zkus Ozonidy, Vulvovagin. Je to snad na vše a zabírá okamžitě.
Ahoj ženy, chci vás poprosit o pomoc. Teď už je to bohužel rok, co mi nastali gynekologické potíže v oblasti pochvy.
Svědění, ale nesnesitelné. Na gynekologii chodím snad 3× měsíčně, dělají se stěry, ultrazvuky, no prostě vše a nic. Gynekoložka mi napsala snad vše co jde, od výplachu, přes čípky, tablety, masti, krémy, apod. Vždy mi to zabere, ale jen na chvilku a já už si prostě nevím rady. Na gyndu už mě nebaví pořád chodit, protože to nikam nevede, vše je vždy v pořádku a dostanu jen další krém na vyzkoušení nebo něco.
Předem vám děkuji. 
Za každou radu budu moc ráda, aspoň ušetřím cesty na gynekologii.
Příspěvek upraven 16.10.22 v 21:27