Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě bych počkala po MS, dost možná to bude mykóza právě po ATB. Já na ně trpívam, po ATB je to u mně téměř 100% jistota. Teď taky zrovna přeléčuju - pro změnu zřejmě následek přemíry sladkýho ![]()
Ale už se mi i několikrát stalo, že jsem měla potíže těsně před MS a s ní se to nakonec odplavilo, takže léčba nebyla třeba.
@Anonymní píše: Více
Wow uz dneska koncim s alkoholem..posledni svarak..ja myslela ze chce svėst chlapa pri Mistrovstvi sveta v hokeji..to ze zadne neni ted znamena ze uz fakt nechlastim
.
@lilith1 píše: Více
já jsem zase myslela, že svedla partnera při menstruaci, a dnes jsem ještě nepila, tak se asi vážně musím nad sebou zamyslet, na Štěpána jsme byli v hospodě
![]()
@stinga píše: Více
Ja davam svaraka v kavarne. Chtela jsem uspokojit sve trancsendentni potreby v katedrale, v tichu u betlema. Tam plno lidi, takze nic. Tak jsem si dala alespon svarak a rozjimam u emina.
@lilith1 píše: Více
Napsala jsem to tak ze to bylo takové zavadejici to uznávám ale že až tak? ![]()
@Fíbí 106 píše: Více
To bych si myslela taky ale to zarudnutí bylo už před ATB proto to nechápu. Gynekolog na mě jen koukl a řekl ze je to zánět nic víc jsem nezjistila. No budu doufat že to po MS bude dobré. Beru Gynimum na 10 dni a nejaky kapsle přímo proti kvasinkám. Mám neparfémované vložky a tampóny nepouzivam a myju se jen vodou(sprchuju se). Přitom Dalacin prý na kvasinky není. Ale myslím ze bakterie by se poznali jen podle kultivace takže nevím zda gynekolog neudělal chybu ![]()
Dobrý den, byla jsem léčena Dalacinem 20mg na 7 dní přitom mi nebyla udělaná kultivace. Dostala jsem ho skrze svedení a zarudnuti pochvy. Neviděla jsem úplne zlepšení po dobrání. Teď mam MS a mám svedení. Musi to být hned infekce nebo se to po MS samo zpraví?