Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mamky. Potřebovala bych poradit. Dnes jsem byla v takku zkoušela jsem si v kabince triko a rifle, nesedeli mi. Hned jak jsem vylezla z obchodu jsem cítěla takový pícháni jak když máte zapíchlí vlas nebo jak kdyby po me něco lezlo. Když se podívám na ty místa, nic tam nevidim. Svedí me břicho, pak noha, ruka najednou zas ucho a furt neco klidně i na opačnym konci těla. Jsem nanervy že jsem tam chytla nejakou muňku nebo blechu či svrab. Myslíte že je to možné? děkuji moc
Taky se mi nikdy toto nestalo, ale nikdy Nevis kdo si o zkoušel před tebou.
Není to psychický? jako že se škrábeš a pak už s tím nejde přestat?
rozhodně bych si dala pořádnou sprchu
pro jistotu
Spolužačka na vysoký před pár lety chytila svrab v Orsay, když si zkoušela svetr. Prý nebyla jediná, kdo si pak přišel do té prodejny stěžovat.
A to zacne svedet hned? a svedi me to fakt kazdou chvili na jinem miste.
@Karleon píše:
Spolužačka na vysoký před pár lety chytila svrab v Orsay, když si zkoušela svetr. Prý nebyla jediná, kdo si pak přišel do té prodejny stěžovat.
Myslím, že svrab je blbost, jsem mrkla na net a trvá nějakou dobu, než se ty brebery vylíhnou, takže to bych vyloučila ( představa je to fakt horzná…brrr)
Muňky se drží asi jen někde, ne? ![]()
Blecha…to bys měla kousance…
Viděla bych to spíš na alergii na nějaký barvivo, kterou se barví ty látky… nebo jak to maji někde uskladnění, možná i používaji nějaký látky aby se jim do toho nepustila nějaká verbež…dala bych si prášek na alergii a kdyby to nepomohlo, tak bych vyrazila k dr… ona ta alergie na nový oblečení může bejt fakt silná ![]()
Osprchuj se, to vypada spis na alergii na barvivo/material/impregnaci
Já si myslím, jestli to spíš od té chvíle nemáš v hlavě a furt tě to nutí se drbat…
@emicka22 píše:
Ahoj mamky. Potřebovala bych poradit. Dnes jsem byla v takku zkoušela jsem si v kabince triko a rifle, nesedeli mi. Hned jak jsem vylezla z obchodu jsem cítěla takový pícháni jak když máte zapíchlí vlas nebo jak kdyby po me něco lezlo. Když se podívám na ty místa, nic tam nevidim. Svedí me břicho, pak noha, ruka najednou zas ucho a furt neco klidně i na opačnym konci těla. Jsem nanervy že jsem tam chytla nejakou muňku nebo blechu či svrab. Myslíte že je to možné? děkuji moc
po blese bys mela kousance - nekolik cervenych flicku za sebou (pritele pokousala na chate u znamych..) bud to bude psychikou, ze porad na to myslis, nebo mozna nejaka alergicka reakce, jak tady nekdo psal.muze to byt reakce na barvivo v latce, na latku samotnou.. jelikoz sis ale zkousela triko a rifle, tak pochybuji, ze i kdyby si to zkousel nekdo „zableseny“, kdyz to tak pouziji, tak ze by si zkousek zaroven i to stejne triko a zaroven kalhoty. poradne se okoupej, namaz se telovym mlekem, aby te pokozka nesvedela..
a dej pak vedet, jestli to uz je ok ![]()