Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chtela bych se zeptat. Beru Duphaston 1-0-1 vaginalne asi od 4tt. asi pred tydnem jsem byla na gynek. kontrole, vse v poradku, ale od ty doby mam svetle hnedy vytok s hnedymi hleny, ktery nejsou nejak extra velky. v unoru jsem potratila, mela jsem zamlkly potrat
, a mela jsem ten stejny vytok, tak mam strach abych nepotratila znovu. Jsem stale precitlivela, je mi zle po cely dny, ale ne zas kazdy den, hodne placu
. jen bych chtela vedet jestli ma nekdo podobnou skusenost. dekuji a co si o tom myslite ![]()
Ahoj, já špinila dlouho, začalo to v sedmém týdnu a někdy v 16. se to uklidnilo. V tom sedmém to bylo tím, že se zastavilo jedno embryo (čekala jsem dvě), potom už z neznámých důvodů, protože mimču vůbec nic nebylo a porodila jsem zdravýho kluka. Takže je to těžký, někdy to nic není a někdy katastrofa. Zašla bych za doktorem, koukne na ult a řekne, že je vše OK. I když mě už pak neříkal nic, asi si myslel, že moc velkou šanci to donosit nemám.
@Elinka22 píše:
Ahojte, chtela bych se zeptat. Beru Duphaston 1-0-1 vaginalne asi od 4tt. asi pred tydnem jsem byla na gynek. kontrole, vse v poradku, ale od ty doby mam svetle hnedy vytok s hnedymi hleny, ktery nejsou nejak extra velky. v unoru jsem potratila, mela jsem zamlkly potrat, a mela jsem ten stejny vytok, tak mam strach abych nepotratila znovu. Jsem stale precitlivela, je mi zle po cely dny, ale ne zas kazdy den, hodne placu
. jen bych chtela vedet jestli ma nekdo podobnou skusenost. dekuji a co si o tom myslite
já mněla hnědý výtok v těhu když mi mizelo dvojče. Nechci strašit raději si zajdi k DR. Snad to bude dobrý ![]()
jo, na to špinění jsem dostala ascorutin, tak přece jen bych k tomu doktorovi šla, aspoň ti to předepíše.
jj teď jsem době MS po transféru normálně krvácela jako při MS asi 4h. Předtím co jsem mněla ten hnědý výtok jsem byla cca 8tt
Ahoj, příčin může být celá řada, jediný, kdo je může určit je lékař a někdy ani ten příčinu nepozná. Duphaston je k něčemu jen v malé části případů, Ascorutin je už pouze a jen placebo - jinak si ho můžeš koupit v lékárně sama, není na předpis a stojí kolem 50 korun. Doporučuji spíš se nenervovat a neplakat, to je to nejmenší, co můžeš udělat. Vím, že je to těžké, ale opravdu to tobě ani miminku neprospívá
.
Ty jsi teď po transferu? Já jsem teď v sedmém týdnu, takže čekám, že něco začne každým dnem a mám strach
Proto se zakladatelkou cítím, člověk je bez sebe hrůzou ![]()
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Ty jsi teď po transferu? Já jsem teď v sedmém týdnu, takže čekám, že něco začne každým dnem a mám strachProto se zakladatelkou cítím, člověk je bez sebe hrůzou
já jsem dnes 7+2 a zítrra jdu na UZ zda bude ![]()
Taky hned reaguji vše kolem strašně řeším a všem držím palce ať praskají porodnice ve švu. ![]()
Ahoj, já jsem taky po revizi - v únoru. V pondělí jsem měla slabounké špinění, v úterý jsem si radši zašla k Dr a ve čtvrtek jsem musela na revizi, protože bylo po všem. Takže za mě - mazej do nemocnice nebo k doktorovi, ať ti udělá UZ abys věděla, co se děje.
Teď jsem znovu těhotná 6tt, takže snad bude vše OK ![]()
Blanka S - to není fér, já jsem 7+1 a na ult jdu až příští pátek ![]()
ja jako ze nebrecim kvuli tomu ze bych prisla o mimco, ale staci me nejaka reklama v televizi ktera me dojme a uz mam na krajicku, chute taky mam porad..tak nevim…a co se tyka mich pocitu, tak ze je vse v pohode, dneska mi ten vytok skoncil… on nebyl nejak extra silny, taky je fakt ze jsme se s pritelm milovali, ale to uz je taky dyl, tak ja nevim..zadny bolesti a krece nemam, tak ja nevim…na gyndu jdu az v patek
Špinit můžeš po vyšetření i po sexu, dejte si teď doma na chvilku pauzu
.
na sex jako takovy chut mam, ale kdyz jsme se milovali, tak to bylo divny, takovy jiny. a prave ze ten vytok mi zacal po vysetreni na gynde kdyz jsem tam byla 18.5. jdu tam tedka 1.6.