Světle hnědý výtok v 9.tt

971
29.5.12 15:24

svetle hnedy vytok v 9tt

Ahojte, chtela bych se zeptat. Beru Duphaston 1-0-1 vaginalne asi od 4tt. asi pred tydnem jsem byla na gynek. kontrole, vse v poradku, ale od ty doby mam svetle hnedy vytok s hnedymi hleny, ktery nejsou nejak extra velky. v unoru jsem potratila, mela jsem zamlkly potrat :,( , a mela jsem ten stejny vytok, tak mam strach abych nepotratila znovu. Jsem stale precitlivela, je mi zle po cely dny, ale ne zas kazdy den, hodne placu :oops: . jen bych chtela vedet jestli ma nekdo podobnou skusenost. dekuji a co si o tom myslite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:35

Ahoj, já špinila dlouho, začalo to v sedmém týdnu a někdy v 16. se to uklidnilo. V tom sedmém to bylo tím, že se zastavilo jedno embryo (čekala jsem dvě), potom už z neznámých důvodů, protože mimču vůbec nic nebylo a porodila jsem zdravýho kluka. Takže je to těžký, někdy to nic není a někdy katastrofa. Zašla bych za doktorem, koukne na ult a řekne, že je vše OK. I když mě už pak neříkal nic, asi si myslel, že moc velkou šanci to donosit nemám.

• Citovat
  • Upravit
5052
29.5.12 15:36
@Elinka22 píše:
Ahojte, chtela bych se zeptat. Beru Duphaston 1-0-1 vaginalne asi od 4tt. asi pred tydnem jsem byla na gynek. kontrole, vse v poradku, ale od ty doby mam svetle hnedy vytok s hnedymi hleny, ktery nejsou nejak extra velky. v unoru jsem potratila, mela jsem zamlkly potrat :,( , a mela jsem ten stejny vytok, tak mam strach abych nepotratila znovu. Jsem stale precitlivela, je mi zle po cely dny, ale ne zas kazdy den, hodne placu :oops: . jen bych chtela vedet jestli ma nekdo podobnou skusenost. dekuji a co si o tom myslite :roll:

já mněla hnědý výtok v těhu když mi mizelo dvojče. Nechci strašit raději si zajdi k DR. Snad to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:37

jo, na to špinění jsem dostala ascorutin, tak přece jen bych k tomu doktorovi šla, aspoň ti to předepíše.

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:38

blankaS - koukám, máme stejnou zkušenost :-)

• Citovat
  • Upravit
5052
29.5.12 15:40

jj teď jsem době MS po transféru normálně krvácela jako při MS asi 4h. Předtím co jsem mněla ten hnědý výtok jsem byla cca 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.5.12 15:41

Ahoj, příčin může být celá řada, jediný, kdo je může určit je lékař a někdy ani ten příčinu nepozná. Duphaston je k něčemu jen v malé části případů, Ascorutin je už pouze a jen placebo - jinak si ho můžeš koupit v lékárně sama, není na předpis a stojí kolem 50 korun. Doporučuji spíš se nenervovat a neplakat, to je to nejmenší, co můžeš udělat. Vím, že je to těžké, ale opravdu to tobě ani miminku neprospívá :).

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:42

Ty jsi teď po transferu? Já jsem teď v sedmém týdnu, takže čekám, že něco začne každým dnem a mám strach :,( Proto se zakladatelkou cítím, člověk je bez sebe hrůzou :hug:

• Citovat
  • Upravit
5052
29.5.12 15:46
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Ty jsi teď po transferu? Já jsem teď v sedmém týdnu, takže čekám, že něco začne každým dnem a mám strach :,( Proto se zakladatelkou cítím, člověk je bez sebe hrůzou :hug:

já jsem dnes 7+2 a zítrra jdu na UZ zda bude :srdce:
Taky hned reaguji vše kolem strašně řeším a všem držím palce ať praskají porodnice ve švu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.12 15:46

Ahoj, já jsem taky po revizi - v únoru. V pondělí jsem měla slabounké špinění, v úterý jsem si radši zašla k Dr a ve čtvrtek jsem musela na revizi, protože bylo po všem. Takže za mě - mazej do nemocnice nebo k doktorovi, ať ti udělá UZ abys věděla, co se děje.
Teď jsem znovu těhotná 6tt, takže snad bude vše OK :-)

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:48

Blanka S - :lol: :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 15:51

Blanka S - to není fér, já jsem 7+1 a na ult jdu až příští pátek :,(

• Citovat
  • Upravit
971
29.5.12 16:47

ja jako ze nebrecim kvuli tomu ze bych prisla o mimco, ale staci me nejaka reklama v televizi ktera me dojme a uz mam na krajicku, chute taky mam porad..tak nevim…a co se tyka mich pocitu, tak ze je vse v pohode, dneska mi ten vytok skoncil… on nebyl nejak extra silny, taky je fakt ze jsme se s pritelm milovali, ale to uz je taky dyl, tak ja nevim..zadny bolesti a krece nemam, tak ja nevim…na gyndu jdu az v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.5.12 16:49

Špinit můžeš po vyšetření i po sexu, dejte si teď doma na chvilku pauzu ;).

• Citovat
  • Upravit
971
29.5.12 16:54

na sex jako takovy chut mam, ale kdyz jsme se milovali, tak to bylo divny, takovy jiny. a prave ze ten vytok mi zacal po vysetreni na gynde kdyz jsem tam byla 18.5. jdu tam tedka 1.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí