Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHoj holky!
nachyluje se čas vánoční a my začínáme se scháněním dárků. ![]()
našla jsem něco co by se mi moc líbilo pro naše prtě,které má teprve tři měsíce,ale potřebuji poradit.
zda je tento medvídek pro tak malé dítě vhodný,jde mi především o to zda nepouští chloupky a barvu.
http://www.hrackylumpik.cz/detail.php?…
prosím napište mi vaše zkušenosti díky Luice
Jsou dva typy … hladký a kudrnatý. U toho kudrnatého nevím, ten se nám nelíbí, ale máme toho hladkého a je v pohodě. Pro tříměsíční dítě je tato hračka sice ještě moc brzy, ale ono doroste. Náš dvouletý capart se díky tomuto medvídkovi naučil rychle rozpoznávat barvy
Dostal medvídka vloni k vánocům.
A existují i dvě velikosti. Tento větší a pak menší za 499,–Kč.
ošmatlávala jsem ho v obchodě, a chlupy nepustil, o barvě nic nevím … ještě jsem teda nenarazila na plyšáka který by barvil ![]()
Presne toho stejneho medvidka zdedil nas klucik po sve segre a je to nyni jeho nejoblibenejsi hracka bez ktere neusne( je mu pet mesicu), hlavne ted v zime kdy se brzy stmiva tak mu krasne sviti na dobrou noc. Jedina nevyhoda je ze se neda vyprat v pracce takze ho jen otiram zinkou. Urcite doporucuju ![]()
Medvídka chci kupovat pro svou 2letou neteř.
Našla jsem cenu 379,– http://www.obchodhracek.cz/…videk-asst-3
Zkušenost zatím nemám.
Ahoj!
Objednávala jsem toho medvídka taky,ale modrého, pro mou 2 a půl dceru.
Materiál je moc příjemný,barvu nepouští, chlupy teda nevím,ale když jsem ho hladila,tak mi nepřišlo,že by měl „pelichat“.
Kupovala jsem na www.legenio.cz asi za poloviční cenu
,malá ho dostane pod stromek.
Ahoj, taky máme doma svítícího medvídka v bílé barvě. Malá ho dostala k loňským vánocům, když jí bylo něco málo přes rok. Aktuální pro ni začal být až tak v roku a půl, od té doby s ním usíná. Materiál je příjemný, chlupy nepouští a barvičky jsou nádherné. Velkým plus je to, že si ho dítko může samo zapnout (příp. vypnout). Doporučuji - moc milá hračka!
Lucie1977 píše:no nevim ale můžež to skusit
AHoj holky!nachyluje se čas vánoční a my začínáme se scháněním dárků.
našla jsem něco co by se mi moc líbilo pro naše prtě,které má teprve tři měsíce,ale potřebuji poradit.
prosím napište mi vaše zkušenosti díky Luice
zda je tento medvídek pro tak malé dítě vhodný,jde mi především o to zda nepouští chloupky a barvu.
Ahoj holky,
nemůžu najít nikde žádnou recenzi na Alltoys Gloe svítícího medvídka - jestli by to stálo za to ho koupit? ![]()
Co si o tom myslíte?
Tady je video z youtube
Láká mě to koupit k vánocům.
Nemeli jsme primo tohodle ale svitici a hrajici medvidek na usinani u syna uspech nemel ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Ahoj holky,
nemůžu najít nikde žádnou recenzi na Alltoys Gloe svítícího medvídka - jestli by to stálo za to ho koupit?
Co si o tom myslíte?
Tady je video z youtube
Láká mě to koupit k vánocům.
za 500??? Ty jo to je síla
Tohle za 350 a poštu, 30cm vysoký.
@zvědavá borůvka
Na fb je zrovna prodává Anketa Kašpárková za 290 kč. Koukni na její profil ![]()
Nn, v Bambuli je akce (O2), mědvěda Gloe při nákupu nad 1 000 Kč dostaneš zdarma. Tak proto mě zajímá jestli je o co stát ![]()
Chtěla bych si koupit pejskovu sestřičku a když bych k tomu jako bonus dostala medvěda Gloe, tak by to nemuselo být špatný ![]()