Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky brouzdam po netu a hledam jeste malickost pod stomecek a nasla sem svitici zalvicku tak se chci
Zeptat jakou mate zkusenost a poradili kde koupit je hodne prodejcu a chci kvalitni.moc dik a preji krasny vecet
Ahoj, je to všechno stejné akorát v bleděmodrém. Nejlevnější máš od vietnamců ![]()
Mám ji od narození syna a používame ji denně, hlavně když usíná a taky už si s ní hraje i sám. Originální je od Cloud b - třeba tady http://www.kamilka.cz/index.php?…
Padělek bych nekoupila, není tak výkonný a nerozsvítí celý strop v pokoji.
Máme jí taky, obyč od vietnamců a rozsvítí celý strop. Jen ta hudba je taková vietnamská
na spaní jí nedávám vůbec, ale na hraní je dobrá.
Tak já můžu napsat, že to byl dcery nejoblíbenější dárek k loňským vánocům. Dostala od babi tu levnější variantu a má ji od té doby zaplou každý večer, nemůžu zapomenout, vždy mě důrazně upozorní. Svítí krásně a v několika modech i hudba je na výběr, ale ta je tedy na můj vkus dost hlasitá. Ale dceři to vůbec nevadí, usne u toho úplně normálně, hraje to docela dlouho, snad půl hodiny. Takže super dárek, který neupadl v zapomnění několik měsíců po vánocích.
Ahoj, my máme taky tu levnější variantu, svítí hezky, jen to nedávám malému do ruky, protože ty ledky jsou dost silné, i mě to vadí na oči, když si do nich posvítím, ta hudba je příšerná, hraje to nahlas i pod peřinou, naštěstí už nám na ní hudba přestala hrát. Kdybych to měla kupovat znova, tak bych volila origoš. ![]()
My mame original a investice nelituju… Tu levnou bych nekoupila, uz na pohled je znat rozdil. Za me a podle mych zkusenosti jedine original ![]()
My teda mame svitici berusku a libi se mi vic nez tyto zelvicky… beruska je od Ansmann. Nehraje jen svuti ctyrma barvama…
My mame tu zelvicku z nejakeho e-shopu. nebyla moc draha, nehraje, ale sviti hezky, meni barvy i projekce. maly (temer trilety) s ni usina a hraje si s ni pred spani. jsem rada, ze ji mame.
@Busy Bee píše:
Mám ji od narození syna a používame ji denně, hlavně když usíná a taky už si s ní hraje i sám. Originální je od Cloud b - třeba tady http://www.kamilka.cz/index.php?…
Padělek bych nekoupila, není tak výkonný a nerozsvítí celý strop v pokoji.
Tu máme taky už třetím rokem a je super a svítí báječně. Děti s ní každývečer usínají.
Já ji mám také od větnamců.
Rozsvítí celý strop a přesně jak to tu některá zmínila ta hudba je hrozně hlasitá a na spinkání ji vůbec nedávám, ale maxíček ji hrozně miluje. Přes den si s ní rád a hraje a hlasitá muzika se mu moc líbí ![]()
Já jsem synovcovi kupovala k Vánocum zelvicku v ochode dareckov, jen sviti 4 barvami, ale vubecx to nevadi, je moc hezka a krasne osviti strop hvezdickami apod. ![]()