Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
nadchla jsem se pro tuto hračku jako dárek pro svého manžela k Vánocům. Máte někdo zkušenost, který vrtulník je dobrý, vydrží, má dobré letové schopnosti atd? Hledám, pídím, pročítám, ale jsem v koncích který vzít. Mám tyto podmínky: chci ho do nabíječky (čili bez baterek), cenově do 800,–. Prosím o rady. Eventuelně odkaz. Dííky a krásné Vánoce!
![]()
Můj chlap si jich koupil několik, ale všechny byly hrozně nestabilní.
Nakonec si koupil něco vymakanějšího (pravda za 1800,– a to už lítá pěkně).
Problém je v tom, že ty lehké se hrozně blbě ovládají a když spadnou na zem, tak se rozflákají téměř ihned. Dokud měl chlap ty levnější, tak mu vydržely maximálně týden… ![]()
Takže určitě nekupuj nic, co je jen plastové nebo na první pohled takové „roztřesené“
Muž už měl dva do 1000 kč a ani jeden nebyl dost stabilní, pak měl quadrokoprtéru a to bylo prý super teď zas číhá po vrtulníku, ale chce čtyřkanál, právě kvůli dobré ovladatelnosti. Ty levné moc dobře ovládat nejdou no.
Děkuju. Je fakt, že by dárek mohl vydržet déle jak týden nebo dva
já klidně připlatím, hlavně, když to bude stabilnější..dáte mi nějaký odkaz?
Tak jsem našla tenhle, který se mě líbí, ale nevím přesně, na co si mám dát pozor, co u výrobku vyhledávat, aby to ve vzduchu drželo lepší stabilitu…
http://www.bscom.cz/…rtf_d243500/?…
Už jsem z toho vážně pitomá…uffff…pročítám, pročítám a pročítám…jsem z toho fakt jelen. Našla jsem i nezničitelné a z nich se mi líbí RC vrtulník T-11 (611), jenže jsem nenašla jediné hodnocení, jedinou recenzi…tak nevím
je to hrozně těžký něco takhle vybrat, když tomu houby rozumím…a ráda bych něco, co mezi 700 - 1200 na chvilku vydrží a bude to relativně dobře létat
![]()
Tak finále: Koupila jsem tedy nakonec RC vrtulník odolný, mjx T-11, 3kanálový, koaxální a jsem zvědavá, jak nám dlouho vydrží. Koukala jsem se na video na youtube - kdy testovali pád z 20m a 25m výšky a vydržel. Tak to mě pomohlo v rozhodnování a pokud někdo narazí na tuto kraťoučkou diskusi a bude se také pídit, tak po vánocích sem ještě napíšu, jak testování dopadlo u nás, zda se líbí a na co eventuelně příště koukat. Já doufám, že jsem vybrala správně…a je to tento typ:
http://www.rc-modely-outlet.cz/…helikoptery/
Radost z dárku byla veliká, hned včera jsme natřikrát vyzkoušeli let a super, dneska jsme ho vyzkoušeli i venku, ale měli jsme vítr, tak se nedařilo ho zvednout, každopádně jsem prozatím dost spokojená, několikrát nám spadnul, upadl mezi stromy, narazil na plot a všechno vydržel…tak teď čas ukáže, jak dlouho nám to s ním půjde…