Vrtulník na dálkové ovládání

10715
4.12.14 13:41

Vrtulník na dálkové ovládání

Ahoj všem,
nadchla jsem se pro tuto hračku jako dárek pro svého manžela k Vánocům. Máte někdo zkušenost, který vrtulník je dobrý, vydrží, má dobré letové schopnosti atd? Hledám, pídím, pročítám, ale jsem v koncích který vzít. Mám tyto podmínky: chci ho do nabíječky (čili bez baterek), cenově do 800,–. Prosím o rady. Eventuelně odkaz. Dííky a krásné Vánoce! :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10715
4.12.14 13:54

Děkuji za radu, příspěvek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
4.12.14 14:18

Můj chlap si jich koupil několik, ale všechny byly hrozně nestabilní.
Nakonec si koupil něco vymakanějšího (pravda za 1800,– a to už lítá pěkně).
Problém je v tom, že ty lehké se hrozně blbě ovládají a když spadnou na zem, tak se rozflákají téměř ihned. Dokud měl chlap ty levnější, tak mu vydržely maximálně týden… :roll:
Takže určitě nekupuj nic, co je jen plastové nebo na první pohled takové „roztřesené“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
4.12.14 14:39

Muž už měl dva do 1000 kč a ani jeden nebyl dost stabilní, pak měl quadrokoprtéru a to bylo prý super teď zas číhá po vrtulníku, ale chce čtyřkanál, právě kvůli dobré ovladatelnosti. Ty levné moc dobře ovládat nejdou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
4.12.14 20:49

Děkuju. Je fakt, že by dárek mohl vydržet déle jak týden nebo dva :-( já klidně připlatím, hlavně, když to bude stabilnější..dáte mi nějaký odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
4.12.14 21:04

Tak jsem našla tenhle, který se mě líbí, ale nevím přesně, na co si mám dát pozor, co u výrobku vyhledávat, aby to ve vzduchu drželo lepší stabilitu…
 http://www.bscom.cz/…rtf_d243500/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
5.12.14 21:16

Už jsem z toho vážně pitomá…uffff…pročítám, pročítám a pročítám…jsem z toho fakt jelen. Našla jsem i nezničitelné a z nich se mi líbí RC vrtulník T-11 (611), jenže jsem nenašla jediné hodnocení, jedinou recenzi…tak nevím :-( je to hrozně těžký něco takhle vybrat, když tomu houby rozumím…a ráda bych něco, co mezi 700 - 1200 na chvilku vydrží a bude to relativně dobře létat :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
10.12.14 13:13

Tak finále: Koupila jsem tedy nakonec RC vrtulník odolný, mjx T-11, 3kanálový, koaxální a jsem zvědavá, jak nám dlouho vydrží. Koukala jsem se na video na youtube - kdy testovali pád z 20m a 25m výšky a vydržel. Tak to mě pomohlo v rozhodnování a pokud někdo narazí na tuto kraťoučkou diskusi a bude se také pídit, tak po vánocích sem ještě napíšu, jak testování dopadlo u nás, zda se líbí a na co eventuelně příště koukat. Já doufám, že jsem vybrala správně…a je to tento typ:
 http://www.rc-modely-outlet.cz/…helikoptery/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
25.12.14 13:23

Radost z dárku byla veliká, hned včera jsme natřikrát vyzkoušeli let a super, dneska jsme ho vyzkoušeli i venku, ale měli jsme vítr, tak se nedařilo ho zvednout, každopádně jsem prozatím dost spokojená, několikrát nám spadnul, upadl mezi stromy, narazil na plot a všechno vydržel…tak teď čas ukáže, jak dlouho nám to s ním půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí