Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Devcata, zadam o radu jak dale postupovat. Nekolik let vlastnim byt, ktery se pronajima a nebydlim tam. Prestoze jsem informovala SVJ i spravce domu, ze v byte nebydlim a pozadala jsem je, aby veskera oznameni ci pozvanky na schuze byli zasilany na jinou adresu nebo emailem, SVJ se mnou nekomunikuje a nebo pouze jen kdyz se jim to hodi. Ve vysledku to dopada asi takto - dela se planovana revize v bytech o te mne nikdo neinformuje, ale pote mi spravce posle formalne dopis (kopii mi uz zaslou emailem), ze si kontrolu musim zajistit na vlastni naklady atd. Bohuzel, toto se nestalo poprve a ja z naseho SVJ mam cim dal tim horsi pocit.
Sam predseda vlastni dva byty ze sesti a mne pripada, ze se chova tak, ze vlastni cely dum. Ted mimo jine planuji pristavbu novych balkonu, nechaval se vypracovat projekt, ktery ja jsem si myslela, ze budu moci okomentovat, ale dle jeho nazoru je rozhodnuto jak to bude vypadat atd.. ja mam byt v prizemi, ale prestoze jsem vypracovani projektu odsouhlasila, tak kdyz prihlednu k jejich komunikaci, tak mam obavy, ze vse relevantni se dozvim, az prace zacnou. Predem moc dekuji.
Zasla bych na SVJ s dopisem, kde pozadujes zmenu adresy a zasilani emailem. Jednu kopii si nechala podepsat, ze to prevzali. A kdyz by priste nastala takova situace, pozadovala bych dolozit, ze ti informaci poslali emaielem nebo postou. To si mela udelat uz davno. Pokud nejaky doklad o pozadovane zmene adresy mas, poslala bych je s hrazenim kontroly do certa.
Evenina - moc dekuji. To jsem udelala, adresu i muj email maji, ale ani jende nepouzivaji (teda ne, kdyz se jedna o vyzvani nebo oznameni, ze revize se bude delat). ;-
Příspěvek upraven 07.10.17 v 14:05
@panihradni A nedozvida se to najemce? Ze by ti vse mailem preposlal?