Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím poraďte.
Můj bratr se žení, na svatbu ni kdo pozvání nejsme, mají obřad pouze se svědky a následnou oslavu, kterou pro ně pořádá můj táta, tak tam pozvání jsme.
Bratra jsem neviděla a nejsem s ním v kontaktu 13 let, žije v cizině - Spa jeho žena je také Češka. A tedy, co jim koupit jako symbolický svatební dar?
Nějaké lepší hezky hrnky z českého porcelánu, těch značek je hafo. Třeba dvakrát šálek s podsalkem v pěknem balení. Já mám takovéhle kusovky od Leander, každý za necelý 1000 a s podpisem kreslířky
nebo jestli chceš něco levnějšího, tak stačí pohledat, hodně toho má treba dům porcelánu.
Příspěvek upraven 27.09.22 v 21:30
Dárkový koš, piackou hru, víkendový pobyt/zážitek, pokladničkou, dort, kýtu, koš uzenin. Plyšáka
…
Asi set bohemky + pokud jsi sikovna, ozdobit 2 sampusky a hezky zabalit..
Popř nejaké takové svatební víno https://vina.heureka.cz/…kove-baleni/?…
A proč ne peníze? Jen je dát nějak originálně my je třeba dostali v dětském kyblíčku a k tomu lopatku a hrabicky a meli jsme si vykopat poklad v písku:)
Asi bys měla napsat přibližnou cenu, co chceš investovat. Můžeš dát flašku nebo plyšáka za dvě stovky, nebo nějaký designový doplněk za tisíce ![]()
Nechci se dotknout uzivatelek, ale primlouvam se za to - at to nejsou zadne hrnky, sklenky nebo nedejboze ten plysak. Nevesta muze byt nekdo jako ja - bud se netrefis do vkusu, nebo ma podobne originalnich darku plne krabice v garazi. Takze bud bych darovala penize v pranicku, nebo sla do toho darkoveho kose.
Byli jsme na svatbě, kde novomanželé psali do propozic, že žádné dary nechtějí. A že když to opravdu nezvladneme mic nedat, že prosí o dárek za max. tři sta.
Koupili a dozdobili jsme krmítko pro ptáčky (oba mají rádi přírodu, krmítko mají nyní za oknem domku). K tomu veršovánku o tom, jak mají nyní společně možnost krmit svou láskou davy ![]()
Za mě pokud nechceš dávat vyloženě peníze, co takhle dát poukaz do obchodu/drogerie v nějaké hezké obálce?
Všem moc děkuji, jde o to, že bratr žije a cestuje v dodávce, takže žádné hrníčky a podobně nehrozí.
Peníze dávat nechci už z principu. 13 let bez kontaktu, svatba se svědky a oslavu pořádá můj táta, který mě na ní i pozval.
Ale to víno je skvělý nápad + poukaz do drogerie, to využije každý. ![]()