Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mějte jí tak, jak cítite vy dva, že jí chcete mít
vždyť ve výsledku je to jen a jen o vás dvou ![]()
Já nějak nechápu, proč to oddělovat, když pak stejne budete dělat oslavu a raut, tak se to dá přeci v klidu udělat najednou
Podle mne to tvou rodinu bude mrzet, nemůžou za to, ze partner uz si svatbu uzil
Za mne je to v pořadku. Lepší než svatba o 100 lidech.. bude to jen vas den. Mohe svatba měla 100 lidi nejmíň…
a byla to hruza..
Můj je taky už se mnou podruhé ženatý. Ale udělali jsme svatbu prostě… moje rodina, jeho rodina, pár přátel.. bylo nás 50 dokupy. ALe my to tak chtěli on i já. Neměli jsme tam soutěže a zábavy…nebo jsme tohle nechtěli. Měli jsme DJ, neboť jsme to chtěli. Hrála se hudba jakou jsme my chtěli…jídlo bylo tak které jsme my vybrali… prostě jsme si to zařídili aby se naše svatba nám líbíla a byli jsme spokojení. Ale moji rodiče by asi byli smutní kdybych je na svoji svatbu nepozvala…
Já tuhle novou módu s,,dodatečnou,, oslavou nějak nechápu…A to tam mají lidi přijít pak se svatebním darem nebo,,dodatečným,, darem nebo už jen s flaškou vína? Koukat na fotky ze svatby co už byla, to každého zajímá asi jako loňské noviny. Píšeš, že nechceš být středem pozornosti, ale jako hostitelka na dodatečné oslavě v bílých šatech budeš co?
V klidu a s čistým svědomím, bych to tak udělala. Je to Vaše svatba a Váš den…vy si diktujete a ostatní to musí akceptovat.
Mně se to líbí a plně vám to schvaluji a přeji hodně štěstí a lásky. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, s chlapem jsme se domluvili, že svatbu uděláme jen o nás, ale že se normálně oblečeme jako do svatebního a tak a necháme se potom nafotit…Potom pošleme oznámení o svatbě a uděláme dodatečnou akci pro celou rodinu a všechny kamarády. Tam bych chtěla naaranžovat ty fotky ze svatby alespoň.
Přijde vám to v pohodě?
Děkuju za názory.
Je to tak, protože on už velkou svatbu měl, tudíž je rozvedený a já nějak nechci být středem pozornosti.
Na té naší akci bude normálně raut, dj, zábava a všechno…dala bych si nějaké normální bílé šaty třeba jen…
Sestra moji kamarádky to měla stejně
. Bylo překvápko pro všechny
. Jen tu oslavu dostali od sester jako dar. Máme v plánu něco podobného. Jinak by se nám půlka hostí pobila nebo rozhadala
To nikdo nechce být svědlem
Nechapu, proč někteří berou druhou svatbu jako menecennou, co to je za mysleni, jakoze už jednu měl, tak druhá musí nutně byt naprd? Často se s tím setkávám. ![]()
@Salome123 píše:
Já tuhle novou módu s,,dodatečnou,, oslavou nějak nechápu…A to tam mají lidi přijít pak se svatebním darem nebo,,dodatečným,, darem nebo už jen s flaškou vína? Koukat na fotky ze svatby co už byla, to každého zajímá asi jako loňské noviny. Píšeš, že nechceš být středem pozornosti, ale jako hostitelka na dodatečné oslavě v bílých šatechbudeš co?
Normálně se chodí se svatebními dary. Je to svatební zapíječka. Proč by nemohla být v normálních bílých šatech, když je to o zapíjení a slavení jejich svatby!?…
My jsme to měli skoro stejně a doteď to považuju za skvělý rozhodnutí a určitě nelituju. Na úřadě se svědky, pak jsme šli na oběd a domů. Rodině a kamarádům rozeslali oznámení. Pak asi za měsíc byla grilovacka, jedná s rodinou, druhá s kamarády. Jen jsme se sešli a pokecali, žádné dary jsme nechtěli, žádné fotky nevystavovali, bílé šaty jsem neměla ani na té svatbě, natož tak doma na zahradě u grilu. Jo, moji mamku a babičky to mrzelo, to je mi líto, ale já jsem nechtěla divadlo pro rodinu, půlroční přípravy, spousta peněz, spousta lidí, spousta očekávání, slušný oblečení, zasedací pořádek, všechno hrozně organizovaný… ani náhodou. My jsme se v neděli rozhodli, ve středu šli na matriku a v sobotu se vzali ![]()
Kdybyste pak už neplánovali oslavu, tak to pochopím. Ale takhle? To mi přijde zbytečný divadlo. Ještě ty bílé šaty na oslavu..
Měla jsem to podobně. Nejsme ani jeden rozvedený teda, ale chtěli jsme svatbu jen se svědky a kdy prostě budem pak jen celý den spolu a bude to naše a užijeme si jeden druhého. Mamka s tím byla v pohodě, žádný rodinný drama se nekonalo, věděla o tom. Oznámení jsme potom poslali jakože „Byli sezdáni…“ ale žádná oslava týden potom, jen jsme šli s našima na oběd a pozvali je na kafe k nám. Hotovo. Ničeho nelituji, bylo to perfektní
Holky, s chlapem jsme se domluvili, že svatbu uděláme jen o nás, ale že se normálně oblečeme jako do svatebního a tak a necháme se potom nafotit…
Potom pošleme oznámení o svatbě a uděláme dodatečnou akci pro celou rodinu a všechny kamarády. Tam bych chtěla naaranžovat ty fotky ze svatby alespoň.
Přijde vám to v pohodě?
Je to tak, protože on už velkou svatbu měl, tudíž je rozvedený a já nějak nechci být středem pozornosti.
Na té naší akci bude normálně raut, dj, zábava a všechno…dala bych si nějaké normální bílé šaty třeba jen…
Děkuju za názory.