Nepovedená svatba

Anonymní
17.9.22 12:33

Nepovedená svatba

Ahoj,
včera jsme měli s manželem svatbu a byla to totální katastrofa (přijel tam člověk, který nebyl zvaný, chlap to nenechal být, protože toho člověka nemá rád, a všichni se kvůli tomu rozhádali). Probrečela jsem celý den, lituju, že jsem se vůbec vdávala… :-( Má někdo podobnou zkušenost? Ať vím, že nejsem jediná, která by na svatební den nejraději zapomněla… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
17.9.22 12:40

To mě moc mrzí, ale holt i takové věci se stávají a teď už se nic nenadělá :,(
Snaž se to hodit za hlavu a buďte spolu rádi a šťastní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
17.9.22 12:40

Nám celý den pršelo, cukrářka zapomněla na dort, dělala ho na poslední chvíli, při cestě do objektu jsme odklízely strom, který padl přes cestu, při cestě k „oltáři“ vypadla hudba, takže mi ani nehrála ta, na kterou jsem se tak těšila, oddávající nás na začátku obřadu přeskupovala, kdo má kde stát, no atmoška jak blázen. Ale tak to prostě je. A mrzí mě to? Jo, i po dvou letech, ale ve výsledku je to prostě jen jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
17.9.22 12:45
@Anonymní píše:
Ahoj,
včera jsme měli s manželem svatbu a byla to totální katastrofa (přijel tam člověk, který nebyl zvaný, chlap to nenechal být, protože toho člověka nemá rád, a všichni se kvůli tomu rozhádali). Probrečela jsem celý den, lituju, že jsem se vůbec vdávala… :-( Má někdo podobnou zkušenost? Ať vím, že nejsem jediná, která by na svatební den nejraději zapomněla… :,(

Sveho casu tata fotil hodne svateb a casto vypravel storky o kastrof. svatbach,..vetsinou pruser pri unosech nevesty, vetsinou ji nehledali nenasli..jednou ji nasli rozdavajici si ze svedkenm, svatby kde se ozrati vsichni servali, casto se mezi sebou pohadali, jednou pry ak ze zenich s nevestou odjeli kazdy pryc ze se hned dalsi den rozvedou, bezna klasika zenich ozraty na plech usinajici na stole a n na nevesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
17.9.22 12:46
@Anonymní píše:
Ahoj,
včera jsme měli s manželem svatbu a byla to totální katastrofa (přijel tam člověk, který nebyl zvaný, chlap to nenechal být, protože toho člověka nemá rád, a všichni se kvůli tomu rozhádali). Probrečela jsem celý den, lituju, že jsem se vůbec vdávala… :-( Má někdo podobnou zkušenost? Ať vím, že nejsem jediná, která by na svatební den nejraději zapomněla… :,(

Já bych taky vyhodila člověka, který nebyl zvaný a nemám ho ráda … Takže se tvému chlapovi vůbec nedivím.
Co už teď… Budeš to muset přejít. Nic s tím neuděláš. Jedině svatbu znovu a líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
17.9.22 12:48

Užívej si manželství, nepřikládej hodnotu svatbě, která se nepovedla, už se stalo. Raduj se z nových dnů. Já vždy na vše špatné zapomínám nebo nepovedené. Naše svatba byla o pár lidech, nijak se nic neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
17.9.22 12:51

@Pišťucha95
To mě mrzí, rikala bych si, jestli to není znamení. Tolik náhod najednou

@Anonymní píše:
Ahoj,

Proč jste tam toho člověka nechali, když nebyl zvany? Normalne bych mu rekla ze neni pozvany, dekuji, odejdete.
Hodne lidi ma o svatebnim dni mylne predstavy, jak to nebude dokonale a..ruzove oblacky…ale ono to je proste jen normalni den se svatbou. Bohužel už se to stalo, měla jsi to vyřešit když se to dělo, teď už je pozdě.
Podle mě i ten člověk musel dost dobře vědět, že vam tu svatbu zkazi, a proto tam jel.

Jinak gratuluju k sňatku, ale teď už s tím nic neuděláš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 12:54

Já jen doplním, že po rozvodu bude zase dobře.

@nikitice píše:
Užívej si manželství, nepřikládej hodnotu svatbě, která se nepovedla, už se stalo. Raduj se z nových dnů. Já vždy na vše špatné zapomínám nebo nepovedené. Naše svatba byla o pár lidech, nijak se nic neřešilo.
  • Citovat
  • Upravit
37131
17.9.22 12:57

Stane se, skoro každou svatbu doprovází něco, co není podle plánu. Já bych taky vyhodila člověka, co se tam vetřel a nemám ho ráda, proč ho trpět na svatbě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14882
17.9.22 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj,

To se všichni rozhádali? Nedokázali jako dospělí lidé se ovládnout? Nezvaný člověk byl důležitý rodinný příslušník? Prám se jen ze zajímavosti. Naši jsou rozvedení, nedokážou si přijít na jméno, ale kvůli našich svateb se ovládali a zvládli být v jedné místnosti v pohodě. Přizpůsobili jsme tomu zasedací pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.22 12:59

Já pomáhala na svatbě v kuchyni. Matka nevěsty si šla udělat do kuchyně kafe(i když nám měla říct.) Kvůli konvici vytáhla z elektriky všechno lednice, to neřekla. My si kvůli vydávání jídla a pití nevšimli. Bylo léto a rozteklý se dort a zkysla polívka k večeři :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
13967
17.9.22 13:01
@lilith1 píše:
Sveho casu tata fotil hodne svateb a casto vypravel storky o kastrof. svatbach,..vetsinou pruser pri unosech nevesty, vetsinou ji nehledali nenasli..jednou ji nasli rozdavajici si ze svedkenm, svatby kde se ozrati vsichni servali, casto se mezi sebou pohadali, jednou pry ak ze zenich s nevestou odjeli kazdy pryc ze se hned dalsi den rozvedou, bezna klasika zenich ozraty na plech usinajici na stole a n na nevesta…

8o To asi sňatek neměl dlouhého trvání :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
17.9.22 13:06
@Anonymní píše:
Ahoj,

Je to den vás dvou a nejbližších příbuzných a ostatní by to měli respektovat. Manžel měl požádat příbuzné, aby nezvaného hosta vyprovodili, a že do doby, než se jim to povede, tak vy dva mizíte. A ať zavolají, až bude pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.22 13:08

@Šmoulice @sucuba @Kriss Tina Když ten nezvaný host byla moje sestra…A nebyla to její vina, ona přijet nechtěla, ale moje máma ji překecala a namluvila jí, že zvaná je… :zed: :zed: Chlap to nenechal být, i když jsem ho prosila, aby to neřešil, když už tam je, a ségra pak naprdnutá čekala v autě před úřadem a pak i před restaurací (na oběd pak už chlapovi nevadilo, aby tam byla)… Táta byl taky pěkně naštvanej, prej by nepřijel, kdyby to věděl…Byla jsem za totální krávu, co nepozve vlastní sestru… :pocitac: Jinak já jsem tam ségru chtěla, ale chlap je na ní alergickej a byla to podmínka svatby, že ona tam nebude. Tak jsem raděj chtěla svatbu jen se svědkama, aby to nebylo blbý, že tam jsou všichni ostatní, kromě ségry…Jenže rodičům to přišlo blbý a že tam chtějí být, tak jsem mámě řekla, že teda oni dva přijít můžou jako svědci. A oni pak přijedou i se ségrou :zed: Totální trapas.

• Citovat
  • Upravit
15473
17.9.22 13:13
@Anonymní píše:
@Šmoulice @sucuba @Kriss Tina Když ten nezvaný host byla moje sestra…A nebyla to její vina, ona přijet nechtěla, ale moje máma ji překecala a namluvila jí, že zvaná je… :zed: :zed: Chlap to nenechal být, i když jsem ho prosila, aby to neřešil, když už tam je, a ségra pak naprdnutá čekala v autě před úřadem a pak i před restaurací (na oběd pak už chlapovi nevadilo, aby tam byla)… Táta byl taky pěkně naštvanej, prej by nepřijel, kdyby to věděl…Byla jsem za totální krávu, co nepozve vlastní sestru… :pocitac: Jinak já jsem tam ségru chtěla, ale chlap je na ní alergickej a byla to podmínka svatby, že ona tam nebude. Tak jsem raděj chtěla svatbu jen se svědkama, aby to nebylo blbý, že tam jsou všichni ostatní, kromě ségry…Jenže rodičům to přišlo blbý a že tam chtějí být, tak jsem mámě řekla, že teda oni dva přijít můžou jako svědci. A oni pak přijedou i se ségrou :zed: Totální trapas.

A co mu tak strašného udělala, že ji nemohl ten jeden den tolerovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný