Nepovedená svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65235
17.9.22 13:16
@Šmoulice píše:
A co mu tak strašného udělala, že ji nemohl ten jeden den tolerovat? 8o

Navic na obed uz mu pak nevadila. Tam ji prece vidis vic, nez kdyz stojis pred oddavajicim zady ke vsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 13:17

Tak to jste byla za totální stračenu právem. Sestře jste to měla jasně a nekompromisně vysvětlit před svatbou. Nebo partnera přesvědčit, že je to vaše krev. Nebo za takových podmínek prostě svatbu odmítnout. Nemít tam sestru, když jí tam chcete a chlap ne, to nebyla rozhodně dobrá příprava.

@Anonymní píše:
@Šmoulice @sucuba @Kriss Tina Když ten nezvaný host byla moje sestra…A nebyla to její vina, ona přijet nechtěla, ale moje máma ji překecala a namluvila jí, že zvaná je… :zed: :zed: Chlap to nenechal být, i když jsem ho prosila, aby to neřešil, když už tam je, a ségra pak naprdnutá čekala v autě před úřadem a pak i před restaurací (na oběd pak už chlapovi nevadilo, aby tam byla)… Táta byl taky pěkně naštvanej, prej by nepřijel, kdyby to věděl…Byla jsem za totální krávu, co nepozve vlastní sestru… :pocitac: Jinak já jsem tam ségru chtěla, ale chlap je na ní alergickej a byla to podmínka svatby, že ona tam nebude. Tak jsem raděj chtěla svatbu jen se svědkama, aby to nebylo blbý, že tam jsou všichni ostatní, kromě ségry…Jenže rodičům to přišlo blbý a že tam chtějí být, tak jsem mámě řekla, že teda oni dva přijít můžou jako svědci. A oni pak přijedou i se ségrou :zed: Totální trapas.
  • Citovat
  • Upravit
5593
17.9.22 13:21
@Anonymní píše:
@Šmoulice @sucuba @Kriss Tina Když ten nezvaný host byla moje sestra…A nebyla to její vina, ona přijet nechtěla, ale moje máma ji překecala a namluvila jí, že zvaná je… :zed: :zed: Chlap to nenechal být, i když jsem ho prosila, aby to neřešil, když už tam je, a ségra pak naprdnutá čekala v autě před úřadem a pak i před restaurací (na oběd pak už chlapovi nevadilo, aby tam byla)… Táta byl taky pěkně naštvanej, prej by nepřijel, kdyby to věděl…Byla jsem za totální krávu, co nepozve vlastní sestru… :pocitac: Jinak já jsem tam ségru chtěla, ale chlap je na ní alergickej a byla to podmínka svatby, že ona tam nebude.Tak jsem raděj chtěla svatbu jen se svědkama, aby to nebylo blbý, že tam jsou všichni ostatní, kromě ségry…Jenže rodičům to přišlo blbý a že tam chtějí být, tak jsem mámě řekla, že teda oni dva přijít můžou jako svědci. A oni pak přijedou i se ségrou :zed: Totální trapas.
Jsi bl. bá a můžeš si za to sama.
Kdyby sis nutně nepotřebovala brát idi.ta s „podmínkami svatby“ :poblion: a kopla ho do zádele hned jak si s tím dovolil vyrukovat nesplakala bys teď nad vejdělkem.

Příspěvek upraven 17.09.22 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.22 13:22
@Šmoulice píše:
A co mu tak strašného udělala, že ji nemohl ten jeden den tolerovat? 8o

Právěže konkrétně jemu nic neudělala a normálně se jinak stýkali, když jsme jeli k našim, ale nikdy spolu moc nemluvili.. Ona stále bydlí s rodiči a vždycky byla problémová. Je drzá na rodiče, nechává se od nich obskakovat, nepomůže jim s ničím, je strašně líná, nepoděkuje/nepoprosí…Prostě ne že by někomu přímo ubližovala, ale je to takový bezohledný fracek, i když už je jí přes 30, a vždycky mu strašně pila krev. Já s ní taky teda nemám extra dobrý vztah, ale nikdy jsme si nic neudělali… :nevim: On ji prostě za žádnou cenu nechtěl na tom obřadu…

• Citovat
  • Upravit
15513
17.9.22 13:24
@vokishka píše:
Navic na obed uz mu pak nevadila. Tam ji prece vidis vic, nez kdyz stojis pred oddavajicim zady ke vsem :mrgreen:

To jsem právě taky nepochopila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.9.22 13:24

Nezlob se, ale pitomá jsi akorát tak ty… A svatební den sis taky zničila jen ty sama. Kolik Ti je a kolik je manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.9.22 13:25
@Anonymní píše:
Právěže konkrétně jemu nic neudělala a normálně se jinak stýkali, když jsme jeli k našim, ale nikdy spolu moc nemluvili.. Ona stále bydlí s rodiči a vždycky byla problémová. Je drzá na rodiče, nechává se od nich obskakovat, nepomůže jim s ničím, je strašně líná, nepoděkuje/nepoprosí…Prostě ne že by někomu přímo ubližovala, ale je to takový bezohledný fracek, i když už je jí přes 30, a vždycky mu strašně pila krev. Já s ní taky teda nemám extra dobrý vztah, ale nikdy jsme si nic neudělali… :nevim: On ji prostě za žádnou cenu nechtěl na tom obřadu…

Tvůj manžel je pošahanej a to pořádně.
S ním ještě zažiješ věci, že se nepostačíš divit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
17.9.22 13:27

A koho ti bude zakazovat příště? Kdyby mi partner zkusil zakázat kohokoliv z rodiny na svatbě, tak bych s ním svatbu nechtěla a měla SŠ dost napozoru. Nedivím se, že se rodina kvůli tomu naštvala.

• Citovat
  • Upravit
15513
17.9.22 13:27
@Anonymní píše:

Promiň, ale vzala sis debi.la :roll:
On se chová jak rozmazlenej, sobeckej a arogantní fracek. :roll:
Tohle jsi měla řešit před svatbou a manžu si srovnat. Za zkažený den můžeš poděkovat hlavně jemu.
Jak jsem psala, chápala bych, že tam někoho nechce. Ale z vážných důvodů. Tohle je mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
17.9.22 13:28
@Anonymní píše:

Nevdávala bych se spodmínkama. Pokud tobě a rodičům by tam sestra nevadila, tak jakým právem určuje manžel, že tam nesmí být? Nebo hrozilo, že udělá nějakou scénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.22 13:30
@Salorka píše:
Nezlob se, ale pitomá jsi akorát tak ty… A svatební den sis taky zničila jen ty sama. Kolik Ti je a kolik je manželovi?

To vím taky, že jsem se na svatbu měla raději vyprdnout, kdybych věděla, jak to skončí… :zed: A nebo se vzít jenom ve dvou. My jsme ani jeden žádnou velkou svatbu nechtěli, kdyby to šlo, tak bychom jenom šli podepsat papíry a hotovo. Chtěli jsme se vzít jen formálně kvůli společnému příjmení (už spolu máme dítě). Jsme oba dva třícátníci…

• Citovat
  • Upravit
24712
17.9.22 13:34

No obávám se, že vaše pocity ohledně svatby jsou správné. Ale tu vem čert. Proč s takovým mužem vůbec chcete být, vdaná nebo ne, je mi záhadou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
17.9.22 13:38

Tak to sis teda vzala pěknýho vola a pořádný máslo na hlavě máš i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.9.22 13:39

Teď už s tím nic neuděláš…
Ale nenech sebou manipulovat.
Rodiče ti určili jaká bude svatba, manžel zas kdo tam bude…
Co to jako je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
17.9.22 13:40
@prokr píše:
Tvůj manžel je pošahanej a to pořádně.
S ním ještě zažiješ věci, že se nepostačíš divit :pankac:

Buď je pošahanej, když si nic neudělali nebo sestru viděl i jinak, než oblečenou a pak je i logické, že se vyhýbá kontaktu, aby se to neprovalilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný