Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@bjetuschka Jo, máš pravdu, ale kdyby bylo na mě, tak by ta svatba vypadala úplně jinak…Tohle byl takový kompromis mezi tím, co chtěl chlap, a co já. Chlap je z toho teď taky špatný, ale svoji vinu nevidí…Svádí to jen na rodiče… Já si zas vyčítám, že jsem nějakou svatbu vůbec dělala, měla jsem se na všechno vybodnout a v rl dítěte radši chlapa vůbec nemít…
Tak já bych spíš litovala s kým mám dítě…a ty resis jakože svatba…svatbu vem čert, nakonec při rozvodu se aspoň nikdo nebude divit, že se s tím volem rozvadis. Fakt po přečtení, svatba je to nejmenší…
@Anonymní píše:
Ahoj,
včera jsme měli s manželem svatbu a byla to totální katastrofa (přijel tam člověk, který nebyl zvaný, chlap to nenechal být, protože toho člověka nemá rád, a všichni se kvůli tomu rozhádali). Probrečela jsem celý den, lituju, že jsem se vůbec vdávala…Má někdo podobnou zkušenost? Ať vím, že nejsem jediná, která by na svatební den nejraději zapomněla…
Vdávala jsi se snad proto, že chceš být ženou tvého muže. Ne pro ten jeden den v šatkách. Pan se neumí chovat, vy asi taky ne, když se zhádáte.
@Anonymní píše:
@Šmoulice @sucuba @Kriss Tina Když ten nezvaný host byla moje sestra…A nebyla to její vina, ona přijet nechtěla, ale moje máma ji překecala a namluvila jí, že zvaná je…![]()
Chlap to nenechal být, i když jsem ho prosila, aby to neřešil, když už tam je, a ségra pak naprdnutá čekala v autě před úřadem a pak i před restaurací (na oběd pak už chlapovi nevadilo, aby tam byla)… Táta byl taky pěkně naštvanej, prej by nepřijel, kdyby to věděl…Byla jsem za totální krávu, co nepozve vlastní sestru…
Jinak já jsem tam ségru chtěla, ale chlap je na ní alergickej a byla to podmínka svatby, že ona tam nebude. Tak jsem raděj chtěla svatbu jen se svědkama, aby to nebylo blbý, že tam jsou všichni ostatní, kromě ségry…Jenže rodičům to přišlo blbý a že tam chtějí být, tak jsem mámě řekla, že teda oni dva přijít můžou jako svědci. A oni pak přijedou i se ségrou
Totální trapas.
Pokud by můj chlap přišel s takovou pos*ranou podmínkou, ráda bílý šat a pugét v ruce oželím ![]()
Buď tě chce prostě se vším všudy a nebo… ![]()
Nic si nevycitej, ani chlapovi, nevím proč mu tu všichni nadávají.. Byla to vaše svatba, takže jen vy 2 si můžete určovat co a jak bude… Teď zas může být naštvany chlapův brácha že ten tvoje sestra byla a on ne..
Rodiče nejsou všechno. Rodina ses ty, tvůj chlap a vaše dítě.. Takže buď na jejich straně
@Anonymní píše:
Právěže konkrétně jemu nic neudělala a normálně se jinak stýkali, když jsme jeli k našim, ale nikdy spolu moc nemluvili.. Ona stále bydlí s rodiči a vždycky byla problémová. Je drzá na rodiče, nechává se od nich obskakovat, nepomůže jim s ničím, je strašně líná, nepoděkuje/nepoprosí…Prostě ne že by někomu přímo ubližovala, ale je to takový bezohledný fracek, i když už je jí přes 30, a vždycky mu strašně pila krev. Já s ní taky teda nemám extra dobrý vztah, ale nikdy jsme si nic neudělali…On ji prostě za žádnou cenu nechtěl na tom obřadu…
A tohle je důvod nepozvat vlastní sestru na svatbu? Jste tam švihnutí na hlavu všichni.
Já čumím na tu dohodu o jméně.
To jako je vážně dohoda o jméně a přiznání otcovství nebo jak se to jmenuje na jednom papíře?
Takže když chlap bude trvat na tom, že se bude dítě jmenovat po něm a žena mu nebude chtít vyhovět a bude chtít pojmenovat dítě po sobě, tak jí třeba z trucu nepodepíše otcovství?
Hustý.
Omlouvám se za debi*ní OT dotaz.
@MatkaMatceVlkem píše:
Já čumím na tu dohodu o jméně.To jako je vážně dohoda o jméně a přiznání otcovství nebo jak se to jmenuje na jednom papíře?
Takže když chlap bude trvat na tom, že se bude dítě jmenovat po něm a žena mu nebude chtít vyhovět a bude chtít pojmenovat dítě po sobě, tak jí třeba z trucu nepodepíše otcovství?
Hustý.
Jo, bohužel je to tak…On chtěl mermomocí, aby se dítě jmenovalo po něm, já zas trvala na tom, aby bylo po mně…Takže jediným řešením byla svatba, nebo změna příjmení… Pokud by podepsal tu část o otcovství, ale zároveň nedohodnutí na jménu, tak matrika to musí dát do 30 dnů k soudu, který rozhodne o jménu. Je to pitomý prostě…Příjmení pro mě bylo důležitý…
@Kelsey píše:
A tohle je důvod nepozvat vlastní sestru na svatbu? Jste tam švihnutí na hlavu všichni.
Jsou jeb. lí všichni. A s tím, že neměla chlapa psát dítěti do rodného listu to fakt završila. ![]()
@Anonymní píše:
Jo, je to přesně, jak píšeš…Původně měla být svatba jen my a děti (nevím teda, kdo by svědčil). Bylo mi ale blbý to rodičům vůbec neříct, zvlášť, když se máma na svatbu ptala…tak jsem jí to řekla. Nejdřív teda, že ok, ale pak mi psala, že se domlouvali s tátou, a prý by je to mrzelo, kdyby tam nebyli, tak jsem chlapa ukecala, aspoň na ty rodiče, když stejně potřebujeme svědky…Mámě jsem ale řekla, že jen oni dva, že ani chlapův brácha tam nebude…Táta to ale nevěděl, máma mu to neřekla, že je to bez ségry. Prostě vsadila na to, že když už tam ségru dotáhne, tak to chlap nějak skousne..Ale on je fakt buran tvrdohlavej a přišlo mu to vůči nám nefér, tak to nenechal být…Máma se pak teda omlouvala, že je to její chyba, ale už bylo pozdě. Na ségru byli rodiče vždycky strašně mírní a vychovali si spratka, ale to je jejich boj, i když mě to taky štve kvůli nim. Nevím, proč to chlapa tak štve…
No a ségře to nebylo blbé, přijít na svatbu, na kterou není zvaná? Jestli má přes 30, tak asi mohla pochopit, že když jsi ji nepozvala, tak chodit nemá, ne?
@MatkaMatceVlkem píše:
Já čumím na tu dohodu o jméně.To jako je vážně dohoda o jméně a přiznání otcovství nebo jak se to jmenuje na jednom papíře?
Hustý.
Ano, presne tak. A potkaji se u soudu.
@Venesí píše:
Nic si nevycitej, ani chlapovi, nevím proč mu tu všichni nadávají.. Byla to vaše svatba, takže jen vy 2 si můžete určovat co a jak bude… Teď zas může být naštvany chlapův brácha že ten tvoje sestra byla a on ne..
Rodiče nejsou všechno. Rodina ses ty, tvůj chlap a vaše dítě.. Takže buď na jejich straně
Jo, akorát, že tady všechno určil jen on, to vám zjevně ušlo.
@bigl píše:Ona jít nechtěla, došlo jí, že není zvaná, ale máma ji ukecala s tím, že prý zvaná je, prostě si to vymyslela…
No a ségře to nebylo blbé, přijít na svatbu, na kterou není zvaná? Jestli má přes 30, tak asi mohla pochopit, že když jsi ji nepozvala, tak chodit nemá, ne?
@Šmoulice píše:
Jsou jeb. lí všichni. A s tím, že neměla chlapa psát dítěti do rodného listu to fakt završila.[/citace
Tuhle diskusi jsem fakt nezaložila proto, aby mi tu někdo psal, jak jsme všichni pošahaní, ale zda má někdo také špatné zkušenosti se svatbou… To, že jsme to podělali, vím sama moc dobře…
@Anonymní píše:
Jo, je to přesně, jak píšeš…Původně měla být svatba jen my a děti (nevím teda, kdo by svědčil). Bylo mi ale blbý to rodičům vůbec neříct, zvlášť, když se máma na svatbu ptala…tak jsem jí to řekla. Nejdřív teda, že ok, ale pak mi psala, že se domlouvali s tátou, a prý by je to mrzelo, kdyby tam nebyli, tak jsem chlapa ukecala, aspoň na ty rodiče, když stejně potřebujeme svědky…Mámě jsem ale řekla, že jen oni dva, že ani chlapův brácha tam nebude…Táta to ale nevěděl, máma mu to neřekla, že je to bez ségry. Prostě vsadila na to, že když už tam ségru dotáhne, tak to chlap nějak skousne..Ale on je fakt buran tvrdohlavej a přišlo mu to vůči nám nefér, tak to nenechal být…Máma se pak teda omlouvala, že je to její chyba, ale už bylo pozdě. Na ségru byli rodiče vždycky strašně mírní a vychovali si spratka, ale to je jejich boj, i když mě to taky štve kvůli nim. Nevím, proč to chlapa tak štve…
Dost blbost to říct mámě, když byl plán jen se svědky
prostě se vzájemně nerespektujete.
@Anonymní píše:
Právěže konkrétně jemu nic neudělala a normálně se jinak stýkali, když jsme jeli k našim, ale nikdy spolu moc nemluvili.. Ona stále bydlí s rodiči a vždycky byla problémová. Je drzá na rodiče, nechává se od nich obskakovat, nepomůže jim s ničím, je strašně líná, nepoděkuje/nepoprosí…Prostě ne že by někomu přímo ubližovala, ale je to takový bezohledný fracek, i když už je jí přes 30, a vždycky mu strašně pila krev. Já s ní taky teda nemám extra dobrý vztah, ale nikdy jsme si nic neudělali…On ji prostě za žádnou cenu nechtěl na tom obřadu…
Problém není ta svatba, ale chlap, kterého sis vzala, který si klade podmínky, že si tě vezme jen když tam nebude tvoje sestra a ještě udělá takovouhle scénu.
A vsadím se že tam je daleko víc obřích rudých vykřičníků, už od začátku a ty je usilovně ignoruješ.