Nepovedená svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14979
17.9.22 18:45

@Lucy75 jasně, že všude je něco a každý si to ladí podle svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5937
17.9.22 18:52
@Lucy75 píše:
@Kfětoslava no právě :( jsme spolu skoro 20 let, osobnost nezměníš… xkrát se omluví, xkrát to udělá znovu.. jinak 100% spolehlivý, makající, starající se, vaří, uklízí, má dobré místo, holkám pletl celou školku copy, uměl se o dvojčata postarat v kuse i jako batolata dva i více dní… vaří super rajskou, nadává-řve-pak se usmiřuje na welness 8)
co na to říct…
měla jsem hodně vztahů, tento je jeden z nejtěžších, ale nejdelší… druhé manželství a asi páté dlouhodobé žití… pořád lepší, když mi pan Ing. činný v politice převěšoval prádlo, páč tam měly být jiné kolíčky, i podle barev, byl velmi distingovaný, slovo pí-ča nikdy v životě nepoužil (ani v posteli), ale v pět večer v neděli jsme museli být doma, protože to on právě musí žehlit :mrgreen: nebo je taky dobrý partner, se kterým žiješ, ale 3× denně volá matce a na vše se jí ptá co má jak dělat chodí k ní denně na jídlo ačkoliv vaříš :lol:
nebo je taky dobrý borec, co má tři lékárny, je dost chytrý a za vodou, ale měří 160cm, váží asi 50kg, má skvrny po celém těle a pošle ti fotku na koni, jen proto, aby ses s ním sešla, když už se vlastně milujete a za dva měsíce psaní skoro-berete :mrgreen:
a taky je dobrý partner, který jezdí autem exky, opije všechny tvé kolegy na vánočním večírku drahýma rundama a pak-než má platit - odjede :lol:
nebo hasič, který je v podstatě absolutně dokonalý, akorát až tak, že stále mluví jen on, jeho ego je on, nějak tě nepustí ke slovu ani k názoru a když se s ním máš vidět, tak si musíš počkat :mrgreen:čili : nikdo není dokonalý a jen je potřeba najít co nejvíce vyhovující oboustranný kompromis…

Teda, to je přehlídka! :lol: Promiň, že se směju, ono je to spíš tragédie, ale fakt mě pobavil ten soupis. A máš pravdu, že každý máme něco a že X žen by nevydýchalo tu tvou svatební situaci a raději by mělo buď mamánka nebo ego hasiče, ale pak je spoustu žen, které to mají jako ty. Jak tě tady tak čtu, tak tvůj manžel je výbušný, cholerik, má často zatměno, pak se omlouvá a odčiňuje to, ale nepřijde mi jako zákeřný manipulátor, který si na tobě léčí svoje komplexy. Víš, že ty nadávky nejsou o snaze ublížit ti, ale o snaze vyventilovat vztek a nekouká nalevo napravo, na koho to zrovna padne. Já bych ho za tu svatební noc asi přerazila, hrozně by mě to mrzelo, ale zároveň v dlouhodobém horizontu radši dlaždiče, který nás miluje a postará se o nás a je upřímný (někdy sice až moc), ale můžeš se na něj zkrátka spolehnout (i v tom řvaní teda) :mrgreen: Jak říkáš, je to na každém a jemnější žena by tuhle nadávku nesnesla a dala by nevím co za úžasného hasiče, který ti udělá úžasnou svatební noc, protože bude chtít předvést, jak je nejlepší, aby o tom pak mohl všude vyprávět! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 18:53

Výjimka potvrzuje pravidlo a co není, může být.

@nikitice píše:
To snad ne :-) My jsme spolu 21 let a furt se na něco těšíme i snad na důchod :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6794
17.9.22 18:55

Nastvana bych byla na matku. Ono se to utrepe, je to jen jeden den v zivote. Dulezite je, jestli jsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
17.9.22 18:55

@Kfětoslava :kytka: a tak to je.. proto by se člověk měl umět nad některé věci povznést (které dá) a Naopak za věci, které nikdy nepřekousne bojovat i za cenu - jít pryč..
tu se zakladatelce dle mne nic tak hrozného nestalo, jen holt nefungují vztahy jak mají (což je skoro všude) a nechala se ovlivnit, že nepozvala vlastní sestru na svatbu (neodsuzuji, já bych to neudělala, ale vím a chápu, že jsou rodiny, kde to tak prostě je)
Podle mne se tu nestalo nic tak zásadního, co by se nedalo (pomalu, postupně) napravit..
to teda jsou daleko horší domácí zabiječky/zážitky/svatební prů-sery včetně toho, že se novomanžel-ka vyspí s někým jiným.. i to jsem v okolí zažila a to fakt nechceš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 18:57

I hasič může svatební noc uhasit.

@utopia

• Citovat
  • Upravit
24891
17.9.22 19:01

@utopia :kytka: ANO, amen :srdce: děkuji, právě tak to máme..
kdo nás zná, tak to už ani nekomentuje
leda řekne : Vy stejně patříte k sobě :D
a co si budeme, já taky nejsem výkvět dokonalosti a když "vy -k my- tak - my k vy :mrgreen: " takže i já se umím slušně pohádat/prásknout dveřma/odjet v noci na chalupu :mrgreen: a jak říkáš, on absolutně (ale fakt absolutně) není zákeřný člověk, naopak je velmi otevřený, milující - srdce na jazyku.. v noci mi poslal asi osm videí songů, o kterých spolehlivě ví, že je miluju (Kryl a Křesťan), protože je celý víkend s chlapama na 50tce na Vranově a sešla se tam kytarová pařba ;)
a poslal přesně ty, o kterých ví, že je opravdu MILUJU
to si pak řekneš i po tolika letech a výstupech, že je úplně a zcela jasné, že tě miluje a že na tebe myslí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
17.9.22 19:06
@Prostě Vodnář píše:
Výjimka potvrzuje pravidlo a co není, může být.

Dík :D :D :D :D Samozřejmě i po třiceti letech se lidé rozchází. Zrovna manžel je z rodiny, kdy jsou rodiče spolu celý život, už měli i zlatou. My nějak po jejich vzoru furt budujeme a snad bychom se i zabili, kdyby jeden z nás chtěl odejít a dělit majetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Víceméně od začátku vztahu děláme rekonstrukci a furt dokola. Už dvakrát jsme zvětšovali byt. Manžel se kolikrát ptal jako fakt ze srandy „neplánuješ něco“ že bych si to radši hodil, než potřetí bourat zeď :lol: :lol: :lol: A já třeba kupuji dovču na léto už a taky se ptám jestli jako s ním mohu počítat :lol: tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.22 19:15

Samozřejmě, že vám to přeji. Zvěř vychovaná v zajetí, vypuštění na svobodu většinou nepřežije.

@nikitice

• Citovat
  • Upravit
6238
17.9.22 19:28
@Prostě Vodnář píše:
Samozřejmě, že vám to přeji. Zvěř vychovaná v zajetí, vypuštění na svobodu většinou nepřežije.@nikitice

My už máme katastrofy za sebou a nejsme spolu od 16 :D, já měla předtím dva vztahy se soužitím i pár krátkodobých a manžel také nějaké. Teď řešíme furt doktory. Zrovna vede manžel v lítání po doktorech. Já mám v plánu taky nějaké „pěkné“ operace. 8o Jako může se stát cokoliv no. Teď i docela věřím, že to spolu doklepeme :-) I jsme si říkali, že syn snáma pojede asi naposled na dovču, pak pojedem někam bez něj a tomu to přizpůsobíme. Na co se asi i oba těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
17.9.22 21:00

PS: a ted si vemte třeba i lásku - i když přezpívanou..
to neva…
a jedna lehla pod vlak a druhý (45) umřel ve zvratcích :|:-(
nějaká návštěva ségry je s ohledem na toto fakt OK…
dokud žijem.. ;)
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
17.9.22 21:55

Divní jste všichni, rozmazlená ségra, máma, která tě nerespektuje, a nejvíc tvůj manžel, co se chová jak v MŠ. A ty trochu taky, žes přistoupila na nějakou svatbu „s podmínkami“.. wtf? A když už, tak, že jsi to všem jasně neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.9.22 23:04

Už to tu někdo zmínil a i mě jako první napadlo, zda neměl se sestrou nějaké techtle mechtle a teď ho štve, že ona vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
17.9.22 23:28

No mě by spíš zajímalo jak se chová teď, trochu s odstupem…manžel a vlastně i mamka…jestli jim to došlo, jak blbě se oba zachovali…ale jinak souhlas, naše svatba měla taky par kazu na kráse… den to byl celkem hezky, ale ani teď po 15 letech bych ho Teda opakovat nemusela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 11:34
@píďalka0484 píše:
No mě by spíš zajímalo jak se chová teď, trochu s odstupem…manžel a vlastně i mamka…jestli jim to došlo, jak blbě se oba zachovali…ale jinak souhlas, naše svatba měla taky par kazu na kráse… den to byl celkem hezky, ale ani teď po 15 letech bych ho Teda opakovat nemusela… :nevim:

Máma se omluvila hned, jak vznikl konflikt, bylo vidět, že je jí to líto…Manžel doteď chybu na své straně nevidí…Svádí to jen na rodiče, že to od nich bylo sprostý. Rodiče hned po svatbě odjeli domů (bydlí daleko) a táta se ségrou přijeli nemocní, takže přijeli jen na otočku… Doma je dusno a bavíme se spolu tak na půl huby…První den jsem měla sto chutí svatbu anulovat, pokud by to šlo. Teď už jsem trochu vychladla, ale štve mě hlavně to, že se narušily vztahy v rodině…Tu svatbu vem čert. Chlap se už se ségrou nechce vídat, takže k rodičům budu jezdit bez něj…A ségra se se mnou taky už bavit asi nebude (i když ona se mnou moc nmluvila ani předtím, takže to velký rozdíl nebude).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný