Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Co se stalo před těmi třemi týdny? Napadá mě jen, že by to chtělo vyšetření.
@Takco neuvědomuji si nic zásadního. Očkování nebylo, nemocný také nebyl, už jsem pátrala, ale opravdu nevím.
@Takco má 8 zubů. Když celé tohle začalo tak jsem samosebou měla podezření na zuby (protože při prořezávání jedl vždy hůř), ale pořád nikde nic a ani se mi nezdá, že by nějaký nový lezl. Jediné co, tak začal víc mluvit teď. Ale nejsem si jistá, že by to s tím mělo nějak souviset? 🤷🏻♀️
Začal víc mluvit, pravděpodobně si i sám uvědomovat vlastní já a možnosti volby.
Tak že by to dělal proto, že se tak rozhodl? Zkouší „pracovat“ s okolím?
@Takco možné to je. Proto nevím, zda se nějak moc znepokojovat nebo prostě jen počkat.
Jestli mu nic jiného není, tak bych ještě chvíli čekala. Jí a pije alespoň něco. Naše děti mívají týdny, kdy jí mizerně a kdy naopak sní hodně. Postupně z toho rostou.
@Anonymní píše: Více
Napadají mě zuby, když synovi rostou zuby tak mě také bojkotuje jídlo, jediné co mě sni jsou kupované příkrmy, nechápu co do nich dávají
ale pravda netrvá to tak dlouho pár dní a zase ji celkem vše.
Dobrý den, syn nebyl nikdy nějak extra jedlík (nespořádal celou porci na posezení asi nikdy), ale jedl velkem slušně. Teď je to asi tři týdny, co nechce kromě UM a kaše téměř nic. Buď jen ochutná (lžičku, dvě) a nebo vůbec nic. Snažím se chystat pestrou stravu, různé struktury i chutě, ale prostě nic. Nemáte prosím nějaký tip/radu? Nebo je to normální a mám vyčkat až to přejde? Už jsem zoufalá. Děkuji.