Syn 20m odmítá pít z lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
3.8.24 22:16

Syn 20m odmítá pít z lahve

Ahojte maminky :srdce:
Chtěla bych se zeptat. Syn byl zvyklý pít z láhve s dudakem. Pil z ní během dne, před spaním v postýlce i v noci. Vypil 1,5 za 24h.

Od včerejška kousal předními zuby do dudáku až ho prokousnul. Vyměnila jsem savicku, ale od té doby odmítá z té láhve pít. Občas si to dá do pusy na stoličky a trošku srkne, ale tím to končí. Zkoušela jsem mu dát i B.Box lahev ale tu také nechce. Jediné z čeho se teď momentálně napije je z hrnečku.
:think:
Je to prosím normální? Že takhle z ničeho nic odmítne láhev? :think:
Normální jí, nic mu není tak zuby jsem zavrhla. Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65008
3.8.24 22:20
@Hell95 píše: Více

Spis mu vadi ten dudlik mozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.8.24 22:23

@vokishka
Předtím s ním právě problém neměl až do včerejška. :think:

Ale přijde mi to, že to tak má nastavené, ale že z ničeho nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65008
3.8.24 22:29

Psala jsi, ze prestal pit po vymene dudliku. Moje dcera to tak mela s klasickym dudlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
3.8.24 22:30

Syn tak od roku a půl pije z hrnku, nebo kelímku, případně má na cestu pití styl Kubík s tím plastovým cucátkem. Láhev s gumovou svíčkou nedávám od doby, co se naučil držet učící hrnek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.8.24 22:31

@vokishka
Defakto ano. Jelikož ho prokousnul tak jsem měnila a to nechce, zkoušela jsem dát zpět ten prokously a taky nechce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65008
3.8.24 22:33
@Dahlia0409 píše: Více

Vnuk z lahve s dudlikem pije vecerni mliko, proste je to pro nej takovy ritual, uz dlouho, ze se jde spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4059
3.8.24 22:36

V tom věku bych byla ráda, že se toho zbavil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.8.24 22:37

@vokishka
Syn od 15. měsíce přestal pít UM, tak flašku jsme si stranou. Pouze pil vodu z té s dudakem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.8.24 22:39
@Hibou píše: Více

Chápu. :lol: Kámoška mi taky říkala, buď ráda :lol: Jen si dělám starosti, co bude v noci :think: :D Byl zvyklý se probudit, napít a spát dál :D Myslím si, že až se vzbudí a dám napít z hrnku, tak ho do sedu ani nedám… To se vzteká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65008
3.8.24 22:39

A nezvladl by treba takovou tu flasku, co se z ni pije jako pres slamku? To by ho mohlo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
3.8.24 22:41
@vokishka píše: Více

Tak u nás mléko klasické a přes den, na večer ne a láhev odmítal obecně, z toho jen čaj, když na to přišlo a ještě měl jen malou, pak právě jsem začala učit na hrnek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4059
3.8.24 22:43

Učící netekouci hrneček Nuk, da se z něj pít i vleže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65008
3.8.24 22:43
@Dahlia0409 píše: Více

Zajimavy, jak si to tak ty deti urcuji samy. U nas proste flaska a jeste musi byt ta s obrazkem zabky, jina ne :mrgreen: (maji doma nejmin tri ruzne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
3.8.24 22:45

Dítě v tomto věku ztrácí schopnost sát. Někdy kolem tohoto věku mi začalo být někdy nepříjemné kojení, u všech dětí. Jakoby ta bradavka do dětských úst už najednou nezapadla. Zmizela koordinace polykání, dýchání.
Dudlík v tomto věku má jen nejmladší dcera, ostatní byli bezdudlíkoví nebo se ho zbavili v 8 měsících. Ta s ním dělá psí kusy poslední týdny. Kouše, natahuje, strká do pusy plastový límec nebo celý opačně, z boku. Láhev na pití nikdy neměla. Pila rovnou z učícího hrnku a později dodnes brčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí