Syn 2r se každou noc přečůrá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
31.1.23 17:05

Syn 2r se každou noc přečůrá

Dobrý den maminky, už jsem fakt zoufalá tak píšu o radu. Syn 2 a čtvrt roku (13,5kg) se snad poslední 3 měsíce každou noc přečúrá. V noci musím měnit prostěradlo, někdy i 2×…vždy se na to vzbudí a pak má problém usnout. Používáme pleny babylove 5 z DM, předtím jsme měli Pampers premium Care a ty v noci nevydržely nic. Ne vždy je plena úplně plná, proste mu to proteče bokem jak spí na brisku a v noci se mu postaví pinďour…na noc má mléko 120-150ml, jinak se standardně před spaním ještě vycura.
prosím o radu, jaké pleny vaším klukům vyhovují a v noci vydrží? Moc děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8999
31.1.23 17:15

Myslím, že v tomhle věku už opravdu není nutné, aby měl na noc mléko. Takže to bych odbourala a navýšila příjem tekutin přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
31.1.23 17:24

Proc ma na noc mleko? To je prvni co bych zrusila..

• Citovat
  • Upravit
1894
31.1.23 17:25
@tinz píše:
Dobrý den maminky, už jsem fakt zoufalá tak píšu o radu. Syn 2 a čtvrt roku (13,5kg) se snad poslední 3 měsíce každou noc přečúrá. V noci musím měnit prostěradlo, někdy i 2×…vždy se na to vzbudí a pak má problém usnout. Používáme pleny babylove 5 z DM, předtím jsme měli Pampers premium Care a ty v noci nevydržely nic. Ne vždy je plena úplně plná, proste mu to proteče bokem jak spí na brisku a v noci se mu postaví pinďour…na noc má mléko 120-150ml, jinak se standardně před spaním ještě vycura.
prosím o radu, jaké pleny vaším klukům vyhovují a v noci vydrží? Moc děkuji za jakoukoliv radu.

Dcera taky hodně čůra. Ke všemu spí 12h… spolehlivě vydrzi noční pampers. Jinak taky používáme baby love a taky na noc nestaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.1.23 17:34

Moje dcera pije mléko večer stále v květnu ji budou 3, co je na tom špatného? Pleny jsme vždy používali z Lidlu ( u i syna) a nikdy neprotekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.1.23 17:43

Dcera 2 a 3/4 taky pije na noc deci kravskeho mlika a pak vetsinou i deci v noci nebo nad ranem. Vim, ze uz to mit nemusi, ale vecer je to proste spankovy ritual a v noci se mi to zatim nedari odbourat. Za rev a probuzenyho pul panelaku mi to nestoji :)
Parkrat se taky procurala a vyresila jsem to koupenim vetsich plen (byla na rozhrani velikosti) a kdyz jdu ja v noci pit nebo na zachod zkontroluju jak moc je plna. Ale ta velikost plen to v podstate vyresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14666
31.1.23 17:47

Doporucuji plenkove kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.1.23 17:48

Pokud mu chutná mléko, nechala bych, synovi jsem “vzala” mléko ve 2.5 letech.. co se týká plen, tak mu také protékaly všechny, co jsem dosud používala. Teď, co mu jedině neprotečou jsou Pampers pants. Bohužel nejsem schopna mu pleny vzít na noc, často se v noci ještě počůrává. Jsou mu 2 roky 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
31.1.23 17:50

Dcera má skoro 7 a pije mléko před spaním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.23 18:20

Zkus o číslo větší pliny a mně se před lety osvědčily Huggies Pants a Babydream z Rossmanna. Syn měl plinu na noc skoro do 6 let.

Oba kluci mi večer pijí hrnek mléka a to už jsou školáci :nevim: Vždy přes zimu mají takové období. 150 ml mlíka mi nepřijde tak moc, aby to nevydržela plina.

• Citovat
  • Upravit
10921
31.1.23 18:23

Mame huggies pants nocni a vydrzi vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
31.1.23 18:24

Zkusit jiné plenky, nic jiného nepomůže. Větší a hodně utahnout, nevytahnovat moc nahoru, utahnout spis v klíně než na břiše. Někdy to pomohlo,. soucitim s tebou. Měla jsem s posledním to stejné.. :roll: pak jsem zacala davat ty jednorázové podlozky a jeste nepropustnou ochranu matrace.. po 1. Procurani sla.dolu jen podlozka a prosteradlo, po druhem i ochrana matrace. Nenavlikala jsem čisté prosteradlo, aby to trvalo co nejkratší dobu. Rano jsem posbirala ty 3 procurany pyzama a vsechny vrstvy postele a sla prat.. tohle období skončilo samo..ale je mu 5 a pořád se nám nedaří byt 100% v noci bez počítání.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.1.23 18:40

Plenkové kalhoty a dát ho v noci vyčurat. Pak už jen zrušit večerní mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
31.1.23 18:50
@lucije28 píše:
Pokud mu chutná mléko, nechala bych, synovi jsem “vzala” mléko ve 2.5 letech.. co se týká plen, tak mu také protékaly všechny, co jsem dosud používala. Teď, co mu jedině neprotečou jsou Pampers pants. Bohužel nejsem schopna mu pleny vzít na noc, často se v noci ještě počůrává. Jsou mu 2 roky 8 měsíců.

však to je pořád ještě v pohodě, má ještě nárok na pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
31.1.23 18:51
@KKK85 píše:
Dcera má skoro 7 a pije mléko před spaním…

moje měla 6 a také pije mléko před spaním, nevidím na tom nic špatného a nechápu, proč by se mělo odbourávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí