Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky potrebuju radu mám chlapečka 2 roky, zkoušíme nočník někdy se vycura a někdy zase ne
většinou tam dokáže sedet pomalu hodinu a nevycura se a když ho sundam tak se pocura
přes den zkouším bez pleny každou chvíli ho dávám na nočník a nic. Jsem bezradna.
za všechny rady předem dekuji ![]()
Ja bych ho neprudila
nech ho být asi na to ještě není zralý.. ja mam holčičku 1 a 3/4, už od roka jsem poslouchala babicky jak vysazovat nechala ji být a ona jednoho dne přišla ze chce na záchod a od toho dne se pocurala jen v prvním týdnu párkrát a teď nic.. dokonce i vydrží než zastavíme autem a včera neměla plinu ani na noc už.. a nočník naprosto odmítá ![]()
Dát mu čas. Zkoušela jsem to cca od roku a trictvrte…nic…ve 2,5 nastal zlom a takového „aha“ a od té doby bez obtíží…osobně bych na něj netlačila, on se to naučí…všichni jsme se to naucili ![]()
@Eoma já se právě bojím aby se to pak malej naučil aby neměl pleny třeba do 4
první malej byl bez problému ale tenhle prostě nic no
nebo jsem si četla že ho dávat jen když se vzbudí a pak přes den plenu? Zase ho dotoho nechci nutit abych ho od toho neodradila ![]()
@Perníček22 to máš pravdu. Zkusím tomu dát čas a snad ten zlom u nás přijde taky ![]()
Dej mu cas. Ja taky zkousela syna posazovat na nocnik a vycural se jen vyjimecne, mohl tam sedet hodinu jak ty pises a proste nic. 3 mesice po 2 narozeninach sam prisel ze nechce plenu a od ty doby cura na nocnik/zachod, velkou potrebu dela furt do pliny, na noc plinu taky jeste ma, ale nehrotim to, sam si na to prijde 😊
Nech ho čůrat vestoje. Můj syn taky jinak nechce. Takže na curani chodí od začátku na záchod vestoje, jen asistuju.
@Mikea Tak děkuji aspoň se cítím trošku klidnější
bála jsem se aby jsme nebyli nějak pozadu ale jak tak koukám tak je to pohodě ![]()
@Acinore to on ve stoje právě vůbec nechce to už jsem taky zkoušela ![]()
Máš aspoň dobrý, že si tam sedne. Náš bude mít za chvíli tři a totální řev jak kdyby sme mu lámali nohy. Ve stoje taky nic, máme i detsky pisoár. Taky čekám kdy se to zlomí. Ráno chce jít se sestřičkou do školky, tak mu pořád vysvetluji že musí chodit na ten nočník a nic. Doufám, že se to brzo uz zlomí.
@JancaS84 píše:
Máš aspoň dobrý, že si tam sedne. Náš bude mít za chvíli tři a totální řev jak kdyby sme mu lámali nohy. Ve stoje taky nic, máme i detsky pisoár. Taky čekám kdy se to zlomí. Ráno chce jít se sestřičkou do školky, tak mu pořád vysvetluji že musí chodit na ten nočník a nic. Doufám, že se to brzo uz zlomí.
A po segre to neopakuje? Moje mladsi si zacala sedat protože videla starsi… ![]()
@JancaS84 tak pevné nervy přeji
to mám občas taky když ho chci posadit to je řevu to je hrozný
to já čekám taky kdy
u prvního to šlo jako po másle ale tenhle malej to je kousek ![]()
@mackA159 no to jsem si myslela ze to bude taky malej opakovat po starším bráchovi ale nic 🤣