Smradlavá plenka od moči

Anonymní
6.12.22 13:41

Smradlavá plenka od moči

Nevěděla jsem jak to pojmenovat ale je to asi spíše pro maminky dětí třeba tak 2 roky co ještě nosi plenky, syn ma 2 roky a par mesicu a jeste ma plenky a byvaji ty plenky casto nacuchle tou močí, Je to tím že už je starší nebo že se to nasakne do te plenky, plenky používáme kalhotkové z albertu. Az ted odpo jsem si vsimla nebo spis citila ze ma trochu i pindika nacuchleho smrdi trosku tak maji to tak i vase deti? ze to tak nacuchne? Pindika ma jinak v poradku mi prijde, nenecha si teda stahnout predkozku tak ho tim netrapim ale nevypada ze by mu neco bylo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aleriga
6.12.22 13:48

Další úchyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 13:50

@Aleriga A vy jste kráva asi ne? Normálně jsem se zeptala protože s tím nemam zkušenost a naše doktorka už neordinuje v tuto hodinu:)

• Citovat
  • Upravit
76909
6.12.22 13:51
@Anonymní píše:
@Aleriga A vy jste kráva asi ne? Normálně jsem se zeptala protože s tím nemam zkušenost a naše doktorka už neordinuje v tuto hodinu:)

a co s tím má jako doktorka? tak snad kup jiné pleny nebo kluka častěji přebaluj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
6.12.22 13:52

Nebuď sprostá/ý. Je zcela normální, že použita plenka zapáchá.
A proč anonym?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 13:53

@stinga Ty jo že by třeba to jestli nemá nějaký zánět nebo něco?:) Proto se tu ptám jestli to tak mívají i další děti abych hned neletěla k doktorce s tím že má zanět :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 13:55

@Aleriga Budu sprostá když se tu neumíte chovat ani vy :) neskutečné jak se ted všechny ženské chovají, protivné jak řiť atd. Zakomplexované:)

• Citovat
  • Upravit
172
6.12.22 13:57

Já jsem dceři jednou koupila plenky s alberta tu jejich značku a mrdej snad už od jednoho vycurani, ale pindik mu bude mrdet jestli se do pleny vycura například 5krat než ho přebalite. Pak je tu další varianta jestli mu ho umejete nebo rovnou dáte další plenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4903
6.12.22 13:57

Promiň, ale když se dítě počůrá, máš ho přebalit. Ne ho v tom kdoví jak dlouho nechat. To je pak jasný, že plena smrdí, a že je z toho dítě chudák opruzelý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.22 13:59

@Vagnerkanik Tak to bude asi těma plenama.. Přebaluju často si myslím hlavně tak aby nebyla ta plenka fakt naducaná už a uplne procurana.. Tak asi budu muset fakt koupit jiné pleny, Děkuju za normální odpoved

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
6.12.22 13:59
@Anonymní píše:
@Aleriga Budu sprostá když se tu neumíte chovat ani vy :) neskutečné jak se ted všechny ženské chovají, protivné jak řiť atd. Zakomplexované:)

Jásně, tvoje dítě smrdí a ja jsem zakomplexovaná.
Pokud kluk smrdí, umyj ho pod tekoucí vodou, jestli ji máš doma. Pak jej utri dosucha hadrem, jemuž se říká osuška. Oblékni mu suchou plenu a čisté oblečení. Pouzitou plenu vyhoď do popelnice nebo z okna, jak jsi zvyklá. Smradlave oblečení buďto zahoď tamtéž nebo je můžeš vyprat. V horké vodě a v pracím prostředku. 3 krát vymachat v čisté vodě. Vyzdímat. Usušit. Podrobnosti si vygoogli. Good luck.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 14:00

@vedma007 Přebaluju ho často právě tak aby nebyl pročurany a plena nebyla buhvi jak naducana, tak to asi bude těma plenama.. Zdá se mi že když jsme pouzivali pampers tak to bylo v pohodě, jenže ty ted podrazili dost a aj kdyz jsou v akci tak jsou dost drahé

• Citovat
  • Upravit
714
6.12.22 14:01

Syna přebaluji po každém počůrání. A to má kolorky, jednu plenku za 15kč. Nikdy bych ho v tom nenechala dlouho. Nestalo se, že by byl opruzený, či mu přirození páchlo. Ráno po probuzení ho navíc pokaždé umyju, protože v noci byl v počůrané pkence déle.
Je to na vás, pokud nemáte peníze tak dítě naučte na nočník. Jinak bych přebalovala častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.12.22 14:04

Jednorázové pleny smrdí hrozně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
172
6.12.22 14:05
@Anonymní píše:
@Vagnerkanik Tak to bude asi těma plenama.. Přebaluju často si myslím hlavně tak aby nebyla ta plenka fakt naducaná už a uplne procurana.. Tak asi budu muset fakt koupit jiné pleny, Děkuju za normální odpoved

Jestli máte v blízkosti DM tak kup ty jejich DM Love po otevření vůbec nesprdi umělé a při používají vůbec nenačichnou moči

Příspěvek upraven 06.12.22 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky