Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, tak jsem tu zase já. Máme složité období a je toho hodně (jak jste si některé mohly všimnout v jiných diskuzích). Syn je zarytý fitnessák a ve fitku má pár dospělých „kámošů“, kteří mu občas poradí nebo pomůžou, pokecají. To všechno v pohodě a beru to, nechce trenéra, protože rád cvičí sám a pokecá u toho, ale včera mě trochu vyvedla z míry jedna taková věc. Ačkoliv syn měl přítelkyni (už tak tři týdny spolu nejsou), včera šel domů v doprovodu jednoho toho chlapa, kolem 30 let už určitě měl a ten ho pak políbil a syn nic…doma jsem se ho na to opatrně ptala (syna), a ten nezapírá a prý je to jenom jeho věc a X (nebudu říkat jméno) má prostě rád. Nevadí mi, že je gay, ale není divné, když má „chodit“ s třicetiletým cápkem? Ten sice vypadá a chová se slušně, je to vysokoškolák, ale i tak…nevím co synovi říct, neb zakázané ovoce chutná nejlíp…
Příspěvek upraven 27.08.17 v 09:20
A synovi je kolik? Lepsi chodit s 30 letym slusnym klukem, kteryho bavi cviceni nez chlastani a fet:) x holek kolem 17-20 chodi se starsima… hlavne ja kdyz potkam kluky, kterym je 30, tak vetsina jsou furt takovy deti
@Micaella22 Synovi je čerstvých 16, už jsem to editovala.
Taky si říkám že to nemusí být tak horké, jen je to trochu zvláštní, když je tomu muži tolik a syn je ještě kluk… ![]()
Spis kluk experimentuje a hleda se.
Nechej to byt, at si sam utridi v hlave myslenky. Jestli opravdu bude na kluky nebo jestli se vrati k holkam.
Nerikala bych mu nic, je to dost trapna/choulostiva situace a hlavne mu nic nezakazovat.
Já bych mu řekla, že mu k tomu nic neřeknu, jen jediné…a i když se na mě bude zlobit, SEX jedině s KONDOMEM. A je jedno, jestli s holkou nebo s klukem. Zdraví mých dětí na prvním místě…
@sediza jo, taky bych promluvila o bezpecnosti, bez ohledu veku a pohlavi.
Nicmene pokud je gay…tak si dovwdu predstavit, ze ho spis bere 30nik nez spoluzak. Holky jsou taky na starsi ne? A dnesni tricatnik? To je jeste kluk.
Řekla bych, že kluk si je nejisty tím, kdo je. Možná se s přítelkyní rozešli i kvůli těmto pochybnostem a on se teď hledá. Mezi vrstevníky gaye nejspíš ještě moc nenajde a mohl by být i terčem posměšků. Pokud je ten chlap slušný, motivuje tvého syna ke koníčkům, tak bych je nechala.
Syna bych akorát nějak taktně upozornila na nutnost ochrany a rozhodně bych nic nezakazovala. Myslím, že syn vyzkouší co musí, najde se a pak už bude připraven mít plnohodnotný vztah s někým podobně starým jako je on. ![]()
@SisiYetti Nech to být. Pokud se nebude líbat každý týden s jiným. Předpokládám, že o bezpečném sexu poučený je, neškodí to připomenout. Pokud bude syn gay, tak tam bývá dost běžné, že si mladého kluka, který se právě objevuje, vezme pod křídlo nějaký starší ( i když co si budeme povídat, ve 30 jsou mnozí pořád skoro puberťáci). Pokud se ti jeví slušně, tak tím líp pro syna.
Byla bych radši za 30letého sportovce než nějaké mladé rozjívené ucho.
Na věku nezáleží. Jestli je Váš syn šťastný tak to je nedůležitější.