Syn a dospělý muž

161
27.8.17 09:11

Syn (16) a dospělý muž

Ahoj holky, tak jsem tu zase já. Máme složité období a je toho hodně (jak jste si některé mohly všimnout v jiných diskuzích). Syn je zarytý fitnessák a ve fitku má pár dospělých „kámošů“, kteří mu občas poradí nebo pomůžou, pokecají. To všechno v pohodě a beru to, nechce trenéra, protože rád cvičí sám a pokecá u toho, ale včera mě trochu vyvedla z míry jedna taková věc. Ačkoliv syn měl přítelkyni (už tak tři týdny spolu nejsou), včera šel domů v doprovodu jednoho toho chlapa, kolem 30 let už určitě měl a ten ho pak políbil a syn nic…doma jsem se ho na to opatrně ptala (syna), a ten nezapírá a prý je to jenom jeho věc a X (nebudu říkat jméno) má prostě rád. Nevadí mi, že je gay, ale není divné, když má „chodit“ s třicetiletým cápkem? Ten sice vypadá a chová se slušně, je to vysokoškolák, ale i tak…nevím co synovi říct, neb zakázané ovoce chutná nejlíp…

Příspěvek upraven 27.08.17 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
27.8.17 09:15

Tak jestli není synovi třeba 14 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
27.8.17 09:16

@pikola Týden zpátky mu bylo 16…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
27.8.17 09:18

A synovi je kolik? Lepsi chodit s 30 letym slusnym klukem, kteryho bavi cviceni nez chlastani a fet:) x holek kolem 17-20 chodi se starsima… hlavne ja kdyz potkam kluky, kterym je 30, tak vetsina jsou furt takovy deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.8.17 09:18

Noa? Tak nekdo je holt na starsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
27.8.17 09:22

@Micaella22 Synovi je čerstvých 16, už jsem to editovala. :) Taky si říkám že to nemusí být tak horké, jen je to trochu zvláštní, když je tomu muži tolik a syn je ještě kluk… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.8.17 09:51

Spis kluk experimentuje a hleda se.
Nechej to byt, at si sam utridi v hlave myslenky. Jestli opravdu bude na kluky nebo jestli se vrati k holkam.
Nerikala bych mu nic, je to dost trapna/choulostiva situace a hlavne mu nic nezakazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
27.8.17 10:00

Já bych mu řekla, že mu k tomu nic neřeknu, jen jediné…a i když se na mě bude zlobit, SEX jedině s KONDOMEM. A je jedno, jestli s holkou nebo s klukem. Zdraví mých dětí na prvním místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.8.17 10:12

@sediza jo, taky bych promluvila o bezpecnosti, bez ohledu veku a pohlavi.

Nicmene pokud je gay…tak si dovwdu predstavit, ze ho spis bere 30nik nez spoluzak. Holky jsou taky na starsi ne? A dnesni tricatnik? To je jeste kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 10:17

Řekla bych, že kluk si je nejisty tím, kdo je. Možná se s přítelkyní rozešli i kvůli těmto pochybnostem a on se teď hledá. Mezi vrstevníky gaye nejspíš ještě moc nenajde a mohl by být i terčem posměšků. Pokud je ten chlap slušný, motivuje tvého syna ke koníčkům, tak bych je nechala. :nevim: Syna bych akorát nějak taktně upozornila na nutnost ochrany a rozhodně bych nic nezakazovala. Myslím, že syn vyzkouší co musí, najde se a pak už bude připraven mít plnohodnotný vztah s někým podobně starým jako je on. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
27.8.17 10:42

@SisiYetti Nech to být. Pokud se nebude líbat každý týden s jiným. Předpokládám, že o bezpečném sexu poučený je, neškodí to připomenout. Pokud bude syn gay, tak tam bývá dost běžné, že si mladého kluka, který se právě objevuje, vezme pod křídlo nějaký starší ( i když co si budeme povídat, ve 30 jsou mnozí pořád skoro puberťáci). Pokud se ti jeví slušně, tak tím líp pro syna.

• Citovat
  • Upravit
18
25.10.17 13:29

Byla bych radši za 30letého sportovce než nějaké mladé rozjívené ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.10.17 19:32

Na věku nezáleží. Jestli je Váš syn šťastný tak to je nedůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí