Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Při vození kočárku určitě neusne (ale pohyb kočárku mu nevadí), musím ho nejdřív uspat v ruce a pak ho do kočárku položit, což ale nejde aplikovat na venek. Težko ho můžu doma uspat oblečeného a pak šupnout ven do stojícího kočárku:-(.
ty jo,to jsou procesy ...... Já teda v tomto věku dávala spát na břicho. Už teda jen kvůli tomu slunci,aby nesvítilo do očí. ![]()
Stejně je to zvláštní.Jsem zvědavá,jestli ten šátek bude k něčemu. ![]()
@8Kate píše:
Díky za reakci. Šátek jsem si dnes obědnala, ale myslím, že to nebude úspěšné, protože Kubi nesnáší třeba zavinovačku nebo když kolem něho omotám na těsno deku. Hned řve a kope nožičkama až se tím prokope ven a pak je spokojenej. Jestli to bude až do půl roku tak tohle domácí vězení asi nepřežiju:-).
Moje druhá dcera taky nesnášela zavinutí, ale v šátku byla moc spokojená ![]()
@8Kate píše:
Při vození kočárku určitě neusne (ale pohyb kočárku mu nevadí), musím ho nejdřív uspat v ruce a pak ho do kočárku položit, což ale nejde aplikovat na venek. Težko ho můžu doma uspat oblečeného a pak šupnout ven do stojícího kočárku:-(.
A proč ne? Psala jsi něco o zahradě, tak zkrátka dát kočár na zahradu, uspat a položit rychle tam, spousta dětí spí na zahradě či balkoně ve stojícím kočáru…
Nemusíš ho mít přeci nějak extra navlečeného, stačí normálně oblíknout na doma, do kočáru si připravit rozepnutý fusak, a přikrýt ho pak tím vrchním dílem fusaku nebo je flísovou dekou, podle počasí, aby se tam neuvařil.