Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, syn 5 a pul roku zacal posmrkavat. Rymu pritom nema. Ja se z toho zvuku „zblaznim“. Mam ho okrikovat nebi to nechat byt? Prejde ti, mate nekdo zkusenost?
Tak to asi rýmu má a vtahuje to do sebe, ne…??? Kapky a vysmrkat…ať to nevtahuje, může si tak akorát uhnat zánět středního ucha…
Asi začátek vodový rýmy, no ![]()
Mě to taky rve uši, ale vím z vlastní zkušenosti, že vysmrkat to nejde, takže zbývá posmrkávat. Akorát se osobně snažím posmrkávat potichu
Jenže malému dítěti to nevysvětlíš..
Pevné nervy
Rymu fakt nema. Zkousela jsem ho odsat odsavackou na vysavac ale nic jsem nevytahla ![]()
@marmelada78 píše:
Já bych ho teda okřikla. I facana bych mu asi dala
přesně
@Romine píše:
Rymu fakt nema. Zkousela jsem ho odsat odsavackou na vysavac ale nic jsem nevytahla
Proste ti to dělá naschvál
![]()
Holky, já bych ho neodsuzovala. Znám jednu lékařku, která toto dělá. Ale je to tik, nedělá to naschvál. Kdyby to tak bylo u prcka, proč mu dávat facku za to, že dělá něco, co nechce? To bych se hanbou propadla.
@poplach Taky nestačím zírat na některé reakce ![]()
Ze začátku rýma spíš „lechtá“ v nose a pocitově to nutí posmrknout. Nic se v této fázi nevysaje, minimum vysmrká a spíš se odře nos než se zabrání posmrkávání.
Mě zase vytáčí k nepříčetnsti, když můj skoro roční vrže zubama
to jsou takový zvuky, který jsou fakt k nesnesení
![]()
Nam se hodnekrat osvedcila kaloba, da se koupit v lekarne bez predpisu a je to prave na tyto nachlazeni a taky posiluje imunitu, stoji to nejak 150,–
@Bersaba Aha, tak na mě to bylo moc tvrdý, ale pokusím se zvyknout tady
![]()