Syn si hraje s přirozením - 20 měsíců

83
18.8.13 21:15

Syn si hraje s přirozením?!

Ahoj asi jsem zřadila téma špatně, ale opravdu nevím kam to zařadit tak se předem omlouvám. Máme doma synka 20 měsíců a poslední 4 dny si hraje s přirozením vzdy jen v postýlce když ho dávám odpoledne nebo večer spát. Vždy si sundá plenku a dává si tam plyšáky nebo se válí po velkém plyšovém krtkovi a vždy když vejdu do pokoje co dělá tak se lekne a ještě mu stojí :D. no a aby toho nebylo málo tak stačí mezi tím počůrat celou postylku. Prosím poraďte jestli máte někdo zkušenosti, protože mě to nepřijde normální a ještě k tomu takhle malý kluk. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
18.8.13 21:17

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
18.8.13 21:17

Petruško klid, je to normální. Objevuje svoji sexualitu, je to přirozené a naprosto normální, u někoho se to projeví víc u někoho míň, ale je to v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.8.13 21:18

Neboj je to normalni :hug: syn 2,5 ho taky nenecha na pokoji :lol: nezakazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda

Našemu mužovi bylo devět měsíců. Kam myslíš, že směřují jeho ručičky sotva ho rozbalím???

• Citovat
  • Upravit
426

:mrgreen: tak dneska malej - 7,5měsíce - usnul krásně a brzo, tak to tu prolejzám ty diskuze a hrozně se bavím…
Vidím, že se mám na co těšit… řekla bych, že viděl nějaký hezký film v telce?? ne?? :D asi bych se ho na to zeptala..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.8.13 21:19

@tamata jenže vždy když se podívám tak ho má červenýho a jako natrhaný trošičku tak mám obavy aby si neublížil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
18.8.13 21:20

Aha, tak už vím, že je to normální a až to u nás nastane, nebudu se divit:-) a zakládat diskuzi! :pankac: tu se člověk dozví všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.8.13 21:20

Syna ucime na nocnik 17 mesiacov, celu dobu co je nahaty alebo ma len slipy tak si s nim hraje :D ked ho prebalujeme tak taky, neda sa nic robit, su to chlapi a objavuju :-) neznervoznovala by som sa tym ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.8.13 21:22

@petrušk ja myslim ze nerobia nic co by ich bolelo :-D proste skumaju co to de, nas si ho obcas taha ze mam pocit ze si ho musi utrhnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Klid, je to normalni, zjistil, ze mu to dela dobre, tak holt zkouma. Dcera to delala taky, nasedla na velkou kocku a pilne na ni rajtovala, rikali jsme ze brousi plinu. Usmernovali jsme ji akorat, ze tohle se dela jen v soukromi a me by teda silne vadila ta pocurana postel…takze at si dela s prirozenim co chce, ale at cura jen do pliny. Jen nevim jak bych mu to vysvetlila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83

Děkuji za příspěvky. a ještě bych se chtěla zepat jak se projevuje hyperaktivita u takhle malych deti?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
18.8.13 21:23

Moje mládě - 7 měsíců, už 14 dnů nahý nedělá nic jinýho… fakt se mu postaví, ztuhne… :mrgreen: a on spokojený…

Jsou to prostě chlapi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.8.13 21:23

No, synovi je 5 let a neustále si na něj sahá, tahá, venku, ve školce, doma, mezi lidmi, přes tepláky, přes kalhoty, furt si ho drží…už mu za to dávám i přes ruce…nic :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.8.13 21:24

V klidu, syn má rok a pořád si za něj tahá a zkoumá co to tam má :). Ale zakladatelko, zasmála jsem se nad tvým příspěvkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí