Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj dievčatá.
Používate niektorá túto kozmetiku? Príšerne sa mi zmenila plet, je vysušená, citlivá na každú zmenu. Chcela by som ju vyskúšať ale neviem, či sa mi oplatí investovat do nej. Akosi si neviem nájst ten správny krém
Ďakujem
Ahoj, moje kosmetička ji na mě používá už roky a jsem spokojená. Pleť mám po ošetření vláčnou a hebkou. Nikdy jsem neměla jakoukoliv špatnou reakci pleti po použití této kosmetiky. Na doma teda používám gelový fluid od Chanelu a ten si teprv nemůžu vynachválit ![]()
Ahoj, používám už přes rok a měnit nebudu. Používá a doporučila mi ji kosmetička. Já mám naopak aknozní a hodně mastnou pleť a tato kosmetika mi hodně pomohla. Kupuju od mediderm, mrkni na jejich stránky, jsou tam přípravky rozdělené podle typu pleti i on-line poradna lékaře, kdyby sis nevěděla s výběrem rady
Ceny se mi zdají přijatelné, v porovnání s jinými značkami, které mi vůbec nepomohly.
Ved práve, už som vyskušala rozne značky a tie ceny a peniaze, ktoré som za ne vyhodila
skusim objednat nejaké vzorečky, to je super, že ich maju a uvidím, zatial ďakujem
Holky taky váhám, že si objednám kosmetiku od syncare, ale trochu mě odrazuje množství silikonu v prípravcích.. Co vy na to myslíte? neřešíte to, hlavně, že krém funguje?
Ahoj, máme atopický ekzém a jsem s touto kosmetikou moc spokojená. Vím o ní od ségry. Ceny vs. množství jsou přijatelné a prodávají i vzorečky;-)
Ne, pokud mi ta kosmetika dělá dobře na pleť, tak ne…vyzkoušela jsem stovky mastiček z lékáren extra přírodní a další blbosti a nebyly vubec tak dobré. Samozřejmě nemám kosmetiku jen ze Syncaru, třeba i od Adermy, aby to nevypadalo jak reklama
![]()
Ahoj, uvazuji o koupi tohohle spreje pro deti, nemate nekdo zkusenost?
https://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/…specifikace/#…
Ahoj, obnovuji, chci vyzkouset pletovou kosmetiku na akné, zajimaji me zkusenosti ![]()
Tak to je super a mate holky akne?
me jde hlavne o to, jestli to pomize zmirnit
No mne ta kosmetika nevyhovovala vubec. Pouzivala ji kosmeticka a cela rada, kterou pouzivala jenom stipala. I kdyz zkusila jiny tip pripravku te kosmetiky, tak to taky stipalo. Efekt nic moc a plet ja po domacim osetreni.