Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, poradíte mi, kde si v Ostravě nechat prodloužit řasy? Kam chodíte a kde jste spokojené? Nikoho ve svém okolí nemám, kdo by mi poradit..
Já chodím do myobody, jsou na landeku a ta holčina je fantastická. Kukni na jejich stránky, měli je(řasy) teď v akci za 590Kč. A dělají fAKT KVALITNĚ.
www.salonofbeauty.cz chodim tam casto a jsem spokojena. Pokud se tam objednas tak jedine ke slecne Sylve ![]()
@AV píše:
Já chodím do myobody, jsou na landeku a ta holčina je fantastická. Kukni na jejich stránky, měli je(řasy) teď v akci za 590Kč. A dělají fAKT KVALITNĚ.
díky, jen jsem tam nikde na jejich stránkách nenašla ukázky práce ![]()
@Kapšip píše:
www.salonofbeauty.cz chodim tam casto a jsem spokojena. Pokud se tam objednas tak jedine ke slecne Sylve
tento salon mám zatím vybraný, líbí se mi fotky prodloužených řas a cena je taky dobrá 1200,– ![]()
@hanitscha píše:
díky, jen jsem tam nikde na jejich stránkách nenašla ukázky práce
aaa tak až příště půjdu tak dostsnou kartáč
jasan fotky jako reference musí být
. Za mě… já jsem fakt spokojená ![]()
@AV tento i příští měsíc mají akci za 590,– to je super cena
a nemáš alespoň fotku svých prodloužených řas?
@hanitscha píše:
@AV tento i příští měsíc mají akci za 590,– to je super cenaa nemáš alespoň fotku svých prodloužených řas?
pošlu do soukromé zprávy
@Kapšip píše:
www.salonofbeauty.cz chodim tam casto a jsem spokojena. Pokud se tam objednas tak jedine ke slecne Sylve
uvažuji, že se tam objednám, ale až po Novém roce, dřív mi to nevyjde…jak dlouho trvají nové řasy a pak doplňko?
Nemáte někdo doporučení na kosmetický salón, kde prodlužují řasy, v Ostravě-Porubě nebo Mariánkách? Díky! ![]()
Ahojky, může mi někdo doporučit salon v Ostravě,Novém Jičíně,Opavě a okolí na prodlužování řas, metodou řasa na řasu?Salon kde používají kvalitni antialergické lepidlo a materiál a odkud neodcházíte jako umělotina?Díky ![]()
@kaliak2 jee mužů doporucit jednu paní, jen najdu kontakt, byla jsem moc spokojena, rasy naprosto přirozené, ze to kolikrát na mne někdo nepoznal a oproti salonum velkým te nestrha z kůže kdyžtak pisni do zprávy poslu i foto ![]()
Dcera byla na prodloužení řas, vypadalo to dobře. Pak byla na doplnění a začaly jí řasy padat naveliko. Půl roku pak neměla žádné.
Holky, přemýšlejte a zjišťujte si víc, jestli se vám to opravdu vyplatí.