Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj - potřebovala bych doporučit něco co opravdu funguje proti padání vlasů u mužů a nejlépe i k podpoření růstu nových.. na trhu je záplava šamponů a kůr a čert
aby se v tom vyznal… máte něco osvědčeného? dík ![]()
Mě nezabralo nic z těch drahých vychytávek… Snad až B panthenol forte. Jenže do toho jsem otěhotněla, takže dlouhodobý účinek neumím posoudit.
Mně jediné, co zabralo, byl z lékárny Methionin… koukám, že přímo prodávají i rovnou dělané tyhle tobolky, nám je s mamkou míchali v lékárně. A bomba! Fakt po tom začaly vlasy podrůstat, lepšit se, teď po porodu, až mi zase vypadají vlasy, se na něj chystám znovu! A kombinovala jsem to s B-komplexem.
Mně v lékárně doporučili obyčejný levný Biosil a fungoval perfektně.
Mrkni na www.vicevlasu.cz skvela rtranka, najdes tam co potrebujes. jinak u chlapu to byva androgeni alopecie, takze lecba vetsinou hormonalni a kortikoidni
Ahoj, doporučeno od kadeřnice, vlasy mi přestaly padat téměř okamžitě
http://www.inhair.cz/…5023033.html
![]()
Plantur 47,nádherně vonící přípravky, pomáhají a mají je v lékarně.
Beru na vlasy Methionin a naprosto super. Po porodu mi zbyla polovička vlasů (naštěstí jsem je vždycky měla extra hustý) a teď krásně podrůstají a podstatně méně vypadávají
Prášky mi doporučila kožařka a i když jsem nedoufala, tak opravdu pomáhají. I přítel přestal nadávat, že je plný byt mých vlasů ![]()
Jsem měsíc po porodu a katastrofa, mm vlasů polovinu co před tím, a to nepřeháním
Jsem docela zoufalá, jelikož mám hodně dlouhý a mívala jsem i pěkný vlasy, tak doufám, že zase dorostou ![]()
Koukám, že se ptáte na muže, ne na sebe. Řekla bych, že tady nepomůže nic, padání vlasů mužů je dáno geneticky a osobně si myslím, že všechny zázračné kůry, které zabrání plešatění, jsou jen marketingový tah.
Holky a co vytamíny? su neake? mne po porodu padají a hodne mam je plnu dlan ak se chytnu za vlasy,
![]()
Něco se dá koupit, v lékárně by Vám poradili, ale po porodu to podle mně nemá moc smysl, vlasy budou padat dál, po porodu a při kojení to tak prostě je. Mně přestaly padat až po ukončení kojení a docela mi potom pomohl šampon s kofeinem Alpecin.
Zkuste ten Alpecin, dá se koupit jen v lékárně, stojí okolo 130 korun. V těch vitamínech se moc nevyznám, ale v lékárně určitě poradí.
Holky já jsem měla kapsle které jsou určené pro sportovce - takže fakt nadupané a fakt mi to pomohlo. Je to od zn. Reflex a obsahují LIGNANY, které jsou ve lněném semínku.