Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
DOBRÝ DEN,
CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JESTLI NĚKDO NEVÍ KDY JSOU V TESCU, KAUFLANDĚ, ALBERT HYPERMARKETUNE NEJVĚTŠÍ SLEVY NA KOSMETICKÉ BALÍČKY. BALÍČKY=DEODORANTY, ŠAMPONY…
PROSTĚ VÁNOČNÍ KOSMETICKÉ BALÍČKY Z DROGÉRIE…
BUDE TO JEŠTĚ LEVNĚŠÍ A KDY?
DĚKUJI ![]()
@pikola píše:
V lednu.
Dyt je to pravda, zakladatelka nepise, ze to chce k vanocum.
Příspěvek upraven 12.11.12 v 16:54
V lednu? To už je všechno vyprodané… Slevy bývají třeba 23.12. 50%. Např. v Albertu, Tescu a Bille. V Tescu ty slevy ale bývají i o něco dřív - asi týden před Štědrým dnem. Tak to bylo teda minulý rok.
@anabel9 píše:
V lednu? To už je všechno vyprodané… Slevy bývají třeba 23.12. 50%. Např. v Albertu, Tescu a Bille. V Tescu ty slevy ale bývají i o něco dřív - asi týden před Štědrým dnem. Tak to bylo teda minulý rok.
Přesně tak.
U nas byly balicky v tescu za 50% puvodni ceny od 21.12. Jenze samozrejme uz nemusi mit to, co bys chtela…
V globusu vloni byly už docela brzo, okolo 15. 50 procent sleva. a v albert hypermarket měli v lednu slevu asi 75 procent, to jsem nakupovala ![]()
Děkuji všem za odpověď,
no já potřebuji dárky do 24.12. ![]()
Slyšela jsem od kamarádky, že byly slevy i 3 týdny před Vánocemi. Sice balíčky jsou už teď.. ale mají asi být levnější…
Obnovuji diskusi. Nevíte náhodou zda už nyní probíhá nějaká sleva na kosmetické balíčky? V minulých letech jsem nakupovala s 50% slevu už kolem Mikuláše. Nevíte někdo prosím o něčem? Díky
@Jamulka mají je ted za dobrou cenu v kauflandu, slevy budou až po Vánocích, když něco zbyde ![]()
@luciana2602 Děkuji, juknu tam
Loni jsem kupovala se
slevou už touto dobou, tak letos asi nic :…
Ozivuji.:-)
Holky, videli jste uz v drogeriich zlevnene balicky? Pripadne kde.
Diky ![]()
@Lucie486 píše:
Ozivuji.:-)
Holky, videli jste uz v drogeriich zlevnene balicky? Pripadne kde.
Diky
Už mají u nás v DM a včera jsem jich pár viděla i hypermarketu Albert ![]()