Kosmetika Alkmene z DM

3588
9.11.12 15:10

Kosmetika Alkmene z DM

Ahoj holky nemate nekdo zkusenost s kosmetikou Alkeme z DM? je to nemecka kosmetika, za hezkou cenu i pro problematictejsi plet. nikde jsem o ni nic moc nenasla. http://www.nakupvnemecku.cz/…e-Brand-sr-1 vypada takto a ted ji maji v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
9.11.12 15:32

Ahoj, mám s ní skušenost a celkem i dobrou. Mám taky problematickou plet a používám to již asi cca dva měsíce a už začínám vidět výsledky, ale chce to opravdu používat pravidelně a poctivě, jinak to asi smysl nebude mít. Cena je relativně dostupná, takže i to se mi zamlouvá. Za mě určitě :palec:

• Citovat
  • Upravit
3588
9.11.12 15:36

@Jančakecalka taky mi prijde ta cena pekna, dneska na ni jeste mrknu. jasne nikde nejsou vysledky videt hnedka, ale kdybych si koupila celou radu od nich tak by to snad mohlo byt dobre a i nejaky vysledky pak videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.11.12 15:41

Používám pleťovou vodu a jsem spokojená. Koupila jsem si ji už několikrát za sebou a zatím nemám důvod měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.11.12 15:43

@lovelytelle Jo jo, taky mám celou sadu a fakt super. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
9.11.12 15:44

@Liberte Ta pletová voda je snad z celé té sady nejlepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
3588
9.11.12 15:45

@Liberte dekuji jeste na to mrknu :)
@Jančakecalka asi do ni pujdu, neni to zas tolik penez a snad mi bude vyhovat, chtela bych si vse poridit od jedne znacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.11.12 15:47

@lovelytelle Když je právě od jedné značky celá sada, tak výsledky jsou nejlepší, jednou mi to potvrdila i kosmetička. A blíží se Ježíšek-můžeš si o něco aspon říct jemu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3588
9.11.12 15:54

@Jančakecalka no to muzu treba mi to donese :) ja si dneska asi zkusim koupit ten cistici gel, stejne uz mi dochazi a uvidime a pak zbytek dokoupim, by na to mohli mit taky akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.11.12 16:01

@lovelytelle To jo, akci by na to mít mohli, hodila by se mi tedka taky.Tak držím palce, at jsi spokojená a krásná :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3588
9.11.12 16:23

@Jančakecalka super dekuju snad to pomuze:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.11.12 16:36

@lovelytelle Nemáš zač :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2017
9.11.12 19:49

Já teda od nich mám denní krém a mám spíš pocit, že se mi pleť víc mastí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.11.12 21:23

@Jančakecalka tak jsem si koupila to cistici mydlo v pumpicce, a koukala jsem, ze mam pletovou vodu, roll-on a denni a nocni krem. Maji jeste neco nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.11.12 18:15

@lovelytelle Ahoj,no, myslím, že máš asi vše, protože to samé mám doma já :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat