Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky nemate nekdo zkusenost s kosmetikou Alkeme z DM? je to nemecka kosmetika, za hezkou cenu i pro problematictejsi plet. nikde jsem o ni nic moc nenasla. http://www.nakupvnemecku.cz/…e-Brand-sr-1 vypada takto a ted ji maji v DM.
Ahoj, mám s ní skušenost a celkem i dobrou. Mám taky problematickou plet a používám to již asi cca dva měsíce a už začínám vidět výsledky, ale chce to opravdu používat pravidelně a poctivě, jinak to asi smysl nebude mít. Cena je relativně dostupná, takže i to se mi zamlouvá. Za mě určitě ![]()
@Jančakecalka taky mi prijde ta cena pekna, dneska na ni jeste mrknu. jasne nikde nejsou vysledky videt hnedka, ale kdybych si koupila celou radu od nich tak by to snad mohlo byt dobre a i nejaky vysledky pak videt ![]()
Používám pleťovou vodu a jsem spokojená. Koupila jsem si ji už několikrát za sebou a zatím nemám důvod měnit.
@Liberte dekuji jeste na to mrknu ![]()
@Jančakecalka asi do ni pujdu, neni to zas tolik penez a snad mi bude vyhovat, chtela bych si vse poridit od jedne znacky
@lovelytelle Když je právě od jedné značky celá sada, tak výsledky jsou nejlepší, jednou mi to potvrdila i kosmetička. A blíží se Ježíšek-můžeš si o něco aspon říct jemu ![]()
@Jančakecalka no to muzu treba mi to donese
ja si dneska asi zkusim koupit ten cistici gel, stejne uz mi dochazi a uvidime a pak zbytek dokoupim, by na to mohli mit taky akci ![]()
@lovelytelle To jo, akci by na to mít mohli, hodila by se mi tedka taky.Tak držím palce, at jsi spokojená a krásná
![]()
Já teda od nich mám denní krém a mám spíš pocit, že se mi pleť víc mastí ![]()
@Jančakecalka tak jsem si koupila to cistici mydlo v pumpicce, a koukala jsem, ze mam pletovou vodu, roll-on a denni a nocni krem. Maji jeste neco nevis?
@lovelytelle Ahoj,no, myslím, že máš asi vše, protože to samé mám doma já ![]()