Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, prosím vás, můžete mi poradit, který parfém hezky voní z Avonu? Znáte třeba parfém TODAY? Jak vám voní? Vím že tam jsou kolikrát parfémované stránky ale já si to nezapamatuju ty vůně a chci si něco vybrat k Vánocům ale nevím co. Prý voní nejlépe TODAY ale já ho neznám. Poradíte mi prosím? Moc děkuju
@SarkaNovo Tak nevím, jestli Ti někdo poradí, protože každému voní něco jiného. Mně třeba Little Black Dress naprosto nejvíc, přijde mi univerzální, můžu si ho šplicnou na dětské hřiště i večer do divadla. Ale prostě je to individuální. S Today nemám zkušenost.
Tak pro mě je úplně top hlavně na léto osvěžující Brazil Beat a na večer EDP Bond girl 007, ale mám pocit, že už ani jeden už v katalogu bohužel dávno není…
Toay je nej
a ještě mám mooc ráda rare pearls ..snad se to tak píše ![]()
Já mám Today doma, zezačátku mi dost voněl, ale teď už mě nějak nevoní. Denně bych si ho na sebe nedala.
Z Avonu mám nejraději Pur Blancu, už několik let ji používám a jsem s ní pořád spokojená.
Z tý kolekce Salmy mi nejvíc voněl ten zelený (Always myslím) a ten už tam teď není. Mám oba Jet Femme a varinta Holiday je mi příjemnější. Jinak ještě pěkně voní zelený Percieve. Na večer by se mi ten Today líbil, na den mi přijde těžký, ale to je opravdu věc názoru. ![]()
Taky Little Black Dress, ale já jsem na těžší vůně, zvlášť vzimě
Holky, díky, já vím, že každému voní něco jiného, jen mě to tak zajímá. Little black dress voní nádherně, to je tak jediný parfém co jsem z Avonu měla. A ten TODAY je spíš kořeněný nebo sladký?
Za mě také už letitý Little Black Dress a také jeho sourozenec Little White Dress
Mně teda vždycyky vůně od Avonu přišly docela nic moc - laciné, výdrž bídná… Ale zkusila jsem TODAY a ten mi voní moc hezky. Ale je to fakt hodně individuální, každému voní něco jiného.
Mě třeba moc nevoní Little black dress, ale hooodně ujíždím Outspoken a Incadesscence ![]()