Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokud to chceš dělat jen rodině a kamarádkám, tak bych nějaký kurz vůbec neřešila a na FÚ tě taky snad žádná z nich neudá ![]()
V rámci rodiny a kamarádek je to prostě na dobré slovo. Mně taky stříhá švagrová a fakt po ní rekvalifikaci nechci ![]()
Takže jako takový přivýdělek mezi známýma můžu dělat? bojim se že mi to půjde a bude to pak chtít třeba známá známé
..
@Anonymní píše:
Takže jako takový přivýdělek mezi známýma můžu dělat? bojim se že mi to půjdea bude to pak chtít třeba známá známé..
No, teď z patra nevim, kolik je ta hranice, kolik si smíš vydělat (dvacet tisíc??? za rok???), ale předpokládat, že se ti to nepovede. Ne že bych ti to nepřála - kdo ví. Takže pokud nebudeš mít smůlu jak hrom a někdo tě nenapráší - tak nevidím problém. Jen by známá známé asi měla vědět, že je to fakt kamarádská služba, a ne podnik.
Já bych spíš viděla zádrhel v materiálu. Dneska je to sice už volnější a firmy prodaávají i „civilu“, ale je otázka, jestli bez IČO seženeš dostatečné kvalitní materiál ![]()
Ahoj, já mylím že dneska už to dělá kde kdo, je to stejné jak s nehtama. Taže bych byla uplně v klidu, pokud to budeš dělat jen známým ![]()
@Kristyonela píše:
Ahoj, já mylím že dneska už to dělá kde kdo, je to stejné jak s nehtama. Taže bych byla uplně v klidu, pokud to budeš dělat jen známým
To je právě děsivý - že dneska kdekdo dělá kdeco ![]()
To je, ale je to tím že dneska lidi nehledí na kvalitu ale na to aby to bylo nejlevnější
bohžel ale je to tak.
Jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych začít prodlužovat řasy. Pouze rodině a známým. Jenže co jsem si tak pročítala tak nevim jestli to můžu dělat když nemám žádný kurz. Myslíte že to někdo bude řešit když to budu dělat jen jako koníček? Samozřejmě bych si za to brala i nějaké peníze, řasy nejsou zadarmo. A v tom si myslim že bude nejspíš háček. Máte s tím některá zkušenosti?