Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Asi jediné řešení je tužka na obočí..a jako bolestné alespon 1000.- od chlapa na kosmetiku. ![]()
Noo, jediné co mě napadá je prostě obočí dokreslit tužkou.
No tak to bych ho taky klepla
No tak snad opravdu oholit i to druhy, domalovat tuzkou a vecer chlapovi udelat to samy ![]()
No dokreslit jo, ale radši bych vyholila i tu druhou stranu, ať je to stejný…
Jedině tužka na obočí, promiň, ale já se tak nasmála
a když se mě ptal chlap, čemu se řehním tak jsem mu to musela přečíst a nechápal ![]()
@Lizbeth píše:
Asi jediné řešení je tužka na obočí..a jako bolestné alespon 1000.- od chlapa na kosmetiku.
Dobrej nápad
ale litr je málo
Moje známá - typická vyblitá blondýna si nechala vytetovat obočí - jako permanentní makeup. Vypadá to dooost dobře
Takže bych toto chtěla po chlapovi zaplatit
prostě návštěvu salonu, kde se zakladatekou něco uroběj profíkové.
Oholit i druhý, domalovat tužkoua modlit se, aby to dorostlo
mě se to vytetovaný nelíbí, vypadá dost nepřirozeně. ![]()
Ahoj, já bych si tam dala náplast a řekla, že jsem se tam odřela, řízla nebo tak.
Než to doroste. Domalovat tužkou by mohlo vypadat dost šíleně. Držím palce ![]()
@kcechovka píše:
Oholit i druhý, domalovat tužkoua modlit se, aby to dorostlomě se to vytetovaný nelíbí, vypadá dost nepřirozeně.
Hele, na tý mý známý fakt ne, kdyby mi neřekla, že je to vytetovaný a neznala bych jí předtím, tak to vypadá fakt přirozeně. Ona má do toho to svý blond a má pod tím světlounce hnědé čárečky, když jsem koukala hodně zblízka pod lupou
No ale taky to teda stálo i s pusou asi desítku.
Nesmí to ovšem tetovat pipina, co si sotva udělala kurz.
@Gina108 jj, je to o zkušenostech. Já znám právě pár takových, co to mají a vypadají jak Marfuše z Mrazíka ![]()
Příspěvek upraven 10.11.12 v 13:18
Teda já mám smysl pro humor hodně, ale za toto bych ho přizabila
![]()
Včera jsme se opili, babička měla narozeniny a mého chlapa nenapadlo nic lepšího, než mi ve spaní oholit jednu stranu obočí, vypadám jak pipina, holky, dneska jdu na další oslavu 60tiny a nevím, co s tím, bych ho zabila…