Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@mahdalka co pindoura, nohy, at vypadá taky jako blb a nejlépe jen jednu nohu nebo nějaký ornament ![]()
Promiň, ale to mě pobavilo, chápu, že tebe ai ne.Kde na to přišel?
Můj když se opije, tak je rád že si lehne, ale aby vymejšlel takový ptákoviny. Přesně jak už tu někdo psal - dneska se na oslavě opij a oplať mu stejnou mincí
![]()
@Kallistó píše:
Běž takhle a dělej, že je to „in“
@kcechovka píše:
@mahdalka co pindoura, nohy, at vypadá taky jako blb a nejlépe jen jednu nohu nebo nějaký ornament
Já ten příspěvek hned smazala, páč mi taky došlo, že na tom pinďourovi to pod trenkama nebude na odiv a škoda,no.Nebo mu oholit hlavu ![]()
@kcechovka píše:
@mahdalka co pindoura, nohy, at vypadá taky jako blb a nejlépe jen jednu nohu nebo nějaký ornament
To jsme kdysi provedli kamarádovi. Na čele měl mj lihovou fixou nakreslou pí… na ruce pinďoura. Ale všechny nás dostal ráno, když se kouknul do zrcadla. Začal si plácat tou rukou po čele a prej „ranní sex“ ![]()
Tak to je síla, taky vymýšlíme blbosti, když si něco dáme, ale tohle nás nenapadlo
Bych ho asi zabila
![]()
![]()
Jak radí žirafátko, ohol aj to druhý, ony ty dnešní holky nosí kdeco na tváři, i namalované obočí
![]()
Oholit i druhé, nějak domalovat
a večer chlapovi vyholit na hlavě kolečko, když je to taková sranda
pokud je pleška, tak vzít liháč a zezadu mu něco nakreslit, aby si toho hned nevšiml a šel tak do práce ![]()
Ja to myslim vazne, s jednim oholenym a jednim normalnim bude vypadat jako balik. To at to radeji oholi oboje a oboje namaluje. ![]()
Já bych zašla ke kosmetičce ať mi odstraní i to druhé a hezky domaluje ![]()
Mimoděk jsem si ted vybavila nějaký díl Policejní akademie
ne promin to je ale blb ten tvůj chlap. No zkus to domalovat hnědou tužkou a jakoby do ztracena a nebo to jde ještě stínama vytvarovat ale to nic nemění na tom že se ti to smeje za nějakou dobu takže si tu tužku vezmi sebou.