Intimní hygiena levně

12735
12.11.12 17:13

Intimní hygiena zn. levně

Ahoj ženy, dámy, slečny. Mám na Vás takový dotaz. Na intimní hygienu používám lactacyd, ale co si budeme povídat, všechny ty gely jsou drahé, nebo mám strach je použít. Nevím proč, ale mám pocit, že jsem „špinavá“, když se dole myju jen vodou. Nemáte někdo zkušenosti, tipy či rady, čím se „dole“ omývat? Nejraději bych něco nechcemického. Jestli mi rozumíte. Co používáte vy? Jaký máte na tuto hygienu názor? Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
12.11.12 17:16

Taky používám lactacyd a vydrží mi tak 3 měsíce, vždyť je ho potřeba jenom trošku a ted na něj byla akce, že stal kolem 80,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.11.12 17:19

Promiň, ale úplně nerozumím :think: Používáš lactacyd a chceš něco jiného, protože je drahý, nebo jak?

Já osobně používám ten lactacyd, ale hodně mi vyhovuje i od Oriflamu Feminelle, případně mě napadl gel z dubové kúry, co se používá po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
12.11.12 17:20
@ivana-domca píše:
Taky používám lactacyd a vydrží mi tak 3 měsíce, vždyť je ho potřeba jenom trošku a ted na něj byla akce, že stal kolem 80,– :think:

Přesně tak, používám jen maličko, protože hodně toho mi úplně nesedí a má to účinek, jako bych se umyla klasickým sprcháčem… (což mi vyvolává mykozu… :-/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
12.11.12 17:26

Taky používám Laktacyd a nebo Intimo myslím, že to je značka Dove. Opravdu stačí málo a krásně voní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.11.12 17:26

@LadyRebeka S Lactacydem a podobnými přípravky na intimní hygienu mám taky velký problém (pálí mě to), bylo mi doporučeno Simply Delicate od Avonu a nebo Nivea Baby z řady Nutri Sensitive mycí gel(to není tedy přímo na intimní hygienu, ale je to pro děti). Ještě jsem nezkoušela, ale možná asi zkusím ten dětský mycí gel. Z těch dospěláckých mi nevyhovuje žádný. Zatím nejlíp mi dělalo tekuté mýdlo Sensitive od firmy Balea z drogerie DM, takže opravdu se dá koupit za pakatel. Ale my tu DM nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.11.12 17:27

Já používám ten chilli a je fajn http://www.chillyintima.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.11.12 17:30

Mě taky nepřijde drahý :think: …kde ho kupuješ? V lékárně? Napadlo mě, jukni na netu a kup si jich víc do zásoby…seženeš i mnohem levněji :think:..

Já třeba jsem spokojená s dětským sprcháčem od johnsons baby, taktéž používám i dětský ubrousky, ale je pravda, že netrpím problémy se spodkem ani pokožkou, ostatně ten vyjde na víc jak lactacyd :think:

možná v DM by mohl být jiný intimní gel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
12.11.12 17:35

MIONALL,

Kupuju ho od jakživa, byl už za komunistů ( k sehnání pod pultem),vzhledem k tomu, že stojí kolem 70,– a je ho 500ml, je levný, bývá i v akci za 49,90-54,90. Sem tam jiný vyzkouším, nevidím rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.11.12 17:36

Používám už leta chilly intimu, většinou když na něj někde narazím v akci, tak si koupím třeba 2 balení a mám vystaráno na jakou dobu. Naposledy se mi povedlo v hypernoze za 60 kč. S levnýma nemám dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
12.11.12 17:40

Používám taky Lactacyd, jen vodou bych to taky nesnesla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.11.12 17:52

Také jsem používala ale trpím na mykozy takže jsem vysadila uplně a myju se jen vodou.ale byla jsem mile překvapena v itálii lze veškerou tuto kosmetiku koupit za 2 E takže 5O kč což je supr cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.11.12 17:59

Já používám od Oriflame, je tam pumpička jako na tekuté mýdlo, takže vůbec „neplýtvám“ a vydrží mi dlouho, ani nejsem schopná říct jak dlouho… prostě dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
12.11.12 18:08
@alun-ka píše:
Kupuju ho od jakživa, byl už za komunistů ( k sehnání pod pultem),vzhledem k tomu, že stojí kolem 70,– a je ho 500ml, je levný, bývá i v akci za 49,90-54,90. Sem tam jiný vyzkouším, nevidím rozdíl.

taky hlasuju pro Mionall :palec:…a v Albertu ho mají snad za 46,–Kč…a fakt pohoda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
12.11.12 18:14

Taky jsem roky hledala, nejlepší je lactacyd. Vychytám vždycky nějakou akci, třeba v Rossmanovi, byly tam dva 400 ml (1+1 zdarma) za 129 kč. To mi vydrží na půl roku. Když náhodou dojde, používám obyčejné mýdlo, nesmí být ale parfémované atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí